19.8.14

Νέα Aqua Vita: Ενυδάτωση με Νέο Πρόσωπο!

Αν μας παρακολουθείς, ξέρεις πόσο αγαπάμε την Apivita. Δεν είναι άλλωστε δύσκολο να αγαπήσεις μία εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα 80 - 100% φυσικής σύνθεσης και συστατικά βγαλμένα από την Ελληνική γη.


Στην Apivita ανήκει μία από τις αγαπημένες μας κρέμες προσώπου που φέτος αποκτά νέο βελτιωμένο πρόσωπο με μόνη της αποστολή να φροντίζει το δικό μας πρόσωπο. Κι αυτό το post είναι οι συστάσεις και η αρχή για να την αγαπήσεις κι εσύ, όπως κι εμείς, ακόμη περισσότερο από την προκάτοχό της.



Η νέα Aqua Vita λοιπόν με 98% φυσική σύνθεση περιέχει τέσσερα βασικά δραστικά συστατικά στα οποία οφείλει τη δύναμή της.


Η λυγαριά είναι πλούσια σε φυτοενδορφίνες, καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει σε βάθος και αυξάνει την ικανότητά της να διατηρεί την υγρασία. Με δυο λόγια, βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Το εκχύλισμα πρόπολης προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την περιβαλλοντική ρύπανση και αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων.

Το έγχυμα από τσάι του βουνού, που με καινοτομία της Apivita έρχεται να αντικαταστήσει το νερό στη σύστασή της, έχει αντιοξειδωτική δράση (ισχυρότερη από αυτή του πράσινου τσαγιού που περιείχε η πρώτη εκδοχή της κρέμας.)

Το βιολογικό έλαιο γεράνι αποκαθιστά και διατηρεί τη νεανικότητα και την ομορφιά της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει τη λιπαρότητα.


Η δική μας γνώμη:
  • Εμείς δοκιμάσαμε την εκδοχή για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες, υπάρχει όμως αντίστοιχη για ξηρές, αλλά και κανονικές επιδερμίδες. 
  • Έρχεται σε πολυτελές, κομψό γυάλινο βαζάκι. 
  • Έχει πλούσια, αλλά ελαφριά gel υφή. 
  • Απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.
  •  Έχει διακριτικό, φρέσκο άρωμα και αφήνει αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο. 
  • Το αποτέλεσμα είναι αναζωογονημένη, πιο ελαστική και απαλή επιδερμίδα.



Θα είμαστε ξεκάθαρες λοιπόν, την αγαπάμε! Αν δεν την έχεις ακόμη δοκιμάσει, πρέπει να της δώσεις μία ευκαιρία. Αν πάλι την έχεις ήδη δοκιμάσει, περιμένουμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Εμείς τη βρήκαμε στο DVcare.

Μέχρι το επόμενο post


11 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλή ενυδατική κρέμα, την δοκίμασα σε δειγματάκια και την λάτρεψα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερ-αγαπημένη η Apivita, όπως και η νέα της ενυδατική!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω ακουσει τα καλυτερα και ελπιζω καποια στιγμη να την δοκιμασω!!
    http://cremebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η προηγουμενη δε μου ταιριαξε καθολου..θελω να δοκιμασω και αυτη ομως μπας και ειναι πιο καταλληλη για μενα..παντως γενικα ακουω τα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά εξελιγμένη, αν και σε μας είχε κάτσει τέλεια και η προηγούμενη. Να είσαι σίγουρη πως πήρες την κατάλληλη για το δέρμα σου, ε; :)

      Διαγραφή
    2. Είναι πραγματικά εξελιγμένη, αν και σε μας είχε κάτσει τέλεια και η προηγούμενη. Να είσαι σίγουρη πως πήρες την κατάλληλη για το δέρμα σου, ε; :)

      Διαγραφή
  5. αγαπημένη apivita και πολύ αγαπημένη ενυδατική!
    πολύ ωραίες φωτογραφίες!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design