15.6.14

Time for a Review: Hesperides for Combination Skin by Fresh Line!

Αίγλη, Αρεθούσα, Ερύθεια και Εστία ήταν σύμφωνα με τη μυθολογία οι Εσπερίδες, οι τέσσερις νύμφες, κόρες της Νύχτας, στις οποίες η ανέθεσε η Ήρα τη φύλαξη των χρυσών μήλων στον κήπο των θεών.


Κάπως έτσι και οι σύγχρονες Εσπερίδες της Fresh Line φυλάνε τα ‘χρυσά’ μυστικά για την τέλεια περιποίηση της επιδερμίδας μας.



Το mini set, που δοκιμάσαμε εμείς, έρχεται σε ένα διάφανο πρακτικό νεσεσέρ και περιλαμβάνει τέσσερα travel size προϊόντα. Φυσικά μπορείς να βρεις και το κάθε προϊόν ξεχωριστά σε κανονικό μέγεθος.


Η σειρά έχει εξισορροπητική και ρυθμιστική δράση και απευθύνεται σε μεικτές επιδερμίδες με λιπαρή ζώνη Τ.

Όπως πάντα η Fresh Line μας φροντίζει φυσικά. Τα βασικά συστατικά των Εσπερίδων λοιπόν είναι το πορτοκάλι, το κάρδαμο, το λεμόνι και το σταφύλι.

Decongestive & Rejuvenating Eye Contour Serum
Είναι ένα αποσυμφορητικό και αναζωογονητικό serum ματιών. αν σε βασανίζουν μαύροι κύκλοι ή σακούλες κάτω από τα μάτια, το σύμπλεγμα βοτανικών εκχυλισμάτων και αιθέριων ελαίων που περιέχει, θα σε βοηθήσει να δεις άμεση βελτίωση.

Normalizing & Regulating Purity Face Wash
Είναι ένα εξισορροπητικό και ρυθμιστικό gel καθαρισμού σχεδιασμένο για δέρματα με μεικτή λιπαρότητα, θαμπάδα και κλειστούς πόρους. Καθαρίζει απαλά απομακρύνοντας σκόνες και ρύπους και αφαιρώντας το πλεονάζον σμήγμα. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα.

Normalizing & Regulating Purity Skin Toner
Το απόλυτο set του καθαριστικού gel είναι αυτή η τονωτική lotion. Ολοκληρώνει το βαθύ καθαρισμό και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

Normalizing & Brightening Hydrating Cream
Είναι η ενυδατική κρέμα της σειράς που απορροφάται εύκολα, ρυθμίζει φυσικά τη λιπαρότητα και χαρίζει λάμψη και υγιή όψη στο δέρμα.

Κάπως έτσι, αρχαία μυστικά ομορφιάς και χρυσοί κανόνες περιποίησης με τη βοήθεια της φύσης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν τη ζωή μας (εμάς με το ‘βάσανο’ της λιπαρής επιδερμίδας) λιγάκι πιο εύκολη και σίγουρα πιο όμορφη.

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design