15.5.14

Somebody is Hauling again! - part 2

Θυμάσαι τι σου είπαμε για το Μάιο, ε; Όσο όμορφος τόσο και δύσκολος. Εεε, ξεσπάσαμε στα ψώνια, το ομολογούμε και υποσχόμαστε τον επόμενο μήνα να μαζευτούμε λιγάκι γιατί άλλωστε ξοδέψαμε και όλα τα λεφτά μας. (χιχι!)



Σκεφτήκαμε λοιπόν σήμερα να σου δείξουμε το δεύτερο μέρος των επιλογών μας. (Αν δεν έχεις δει ακόμη το πρώτο, θα το βρεις εδώ.)

Natural Fix - All Day Matt Make Up - Radiant
Έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά γι'αυτό το  foundation και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε. Θα μείνει όμως λίγο καιρό στο συρτάρι στην αναμονή γιατί προηγούνται τα ήδη ανοιχτά. Ισχυρίζεται πως διαρκεί πολύ, πως είναι ελαφρύ και δεν μεταφέρεται, ενώ δίνει φυσικό matte αποτέλεσμα. Αααα! Έχει και SPF 15. Η απόχρωσή μας η Νο 02, Caramel.

Maxi Coverage Powder - Radiant
Είναι μία πούδρα σε compact μορφή που υπόσχεται κάλυψη, αλλά και να κρατήσει την περιττή λιπαρότητα μακρυά για ώρες. Τη δοκιμάσαμε πριν την αγοράσουμε και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, matte τελείωμα και βελούδινη υφή. Θα την τεστάρουμε λίγο καιρό ακόμη και θα σου πούμε αναλυτικά τη γνώμη μας. Η απόχρωσή μας, η Νο 03, Beige. κι αυτή έχει SPF 15. Extra πόντους στο προϊόν για τη στυλάτη μαύρη συσκευασία. Extra πόντους και στη Radiant για τις super εξυπηρετικές κοπέλες στα stands της.

Blot Powder/Pressed - MAC
Ναι! Ναι! Άλλη μία πούδρα. Ξεκίνησαν οι ζέστες και για εμάς με τη λιπαρή επιδερμίδα, τίποτα δεν είναι πιο απαραίτητο από μία πούδρα. Επειδή λοιπόν δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε, πήραμε και την compact πούδρα της MAC κατά της λιπαρότητας. Κλασική MAC συσκευασία με καθρεφτάκι. Η απόχρωσή μας, η Medium.

Tea Tree Flawless BB cream - The Body Shop
Τελευταίο προϊόν για το πρόσωπο η BB Cream με τεϊόδεντρο, που μπήκε στη wishlist μας από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της. Υπόσχεται πως όχι μόνο καλύπτει, αλλά και καταπολεμά τα σπυράκια. Εμείς σαν λάτρεις του τεϊόδεντρου, απλά δεν γινόταν να αντισταθούμε. Η απόχρωσή μας, η 01, η πιο ανοιχτόχρωμη.


Fragrance Mists - The Body Shop
Κάνοντας τη βόλτα μας από τα The Body Shop, δεν γινόταν να φύγουμε χωρίς ένα τουλάχιστον body mist για τη συλλογή μας. Κι επειδή δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε, τελικά πήραμε δύο, το κλασικό αγαπημένο Brazil Nut και το καινούριο μαγευτικό English Dawn White Gardenia.




Fluotech Color No 04 - Seventeen
Ένα βερνίκι νυχιών από τη fluo σειρά της Seventeen που μόλις είδαμε το χρώμα του ξετρελαθήκαμε. Το δοκιμάσαμε όμως και ψιλοαπογοητευτήκαμε γιατί δεν είναι καθόλου opak. Μετά από τρεις στρώσεις και ακόμη δεν έχει την απόδοση του χρώματος που περιμένεις κρίνοντας από το χρώμα στο μπουκαλάκι. Είναι μάλλον ένα θεματάκι αποκλειστικά με τη σειρά των fluo χρωμάτων, γιατί έχουμε δοκιμάσει και άλλα βερνίκια της εταιρείας και μας άρεσαν πολύ. Όπως και να'χει, δυστυχώς δεν θα το πολυχρησιμοποιήσουμε γιατί δεν έχουμε την υπομονή για τόσες στρώσεις. 


Longstay Eye brow Shaper - 05 Chestnut - Seventeen
Αγαπημένο προϊόν που αγοράζουμε ξανά και ξανά το μολύβι φρυδιών της Seventeen. Είναι ακριβώς το ζεστό, γλυκό, φυσικό καφέ χρώμα που ψάχνουμε και κυρίως είναι πολύ πολύ σταθερό. 

Brushes - Essence
Η νέα σειρά πινέλων της Essence τράβηξε την προσοχή μας με τα όμορφα ανοιξιάτικα χρώματα της. Διαλέξαμε λοιπόν δύο πινέλα σκιών σε διαφορετικά μεγέθη, το πινέλο της πούδρας και ένα πινέλο-σφουγγαράκι που προς το παρόν χρησιμοποιούμε για να απλώνουμε το concealer. Στη λίστα μας είναι και το πινέλο foundation, που πάντα είναι εξαντλημένο δυστυχώς. Με μία πρώτη δοκιμή μπορούμε να σου πούμε πως είναι βολικά, πολύ απαλά και δεν μαδάνε, αν και δεν τα έχουμε ακόμη πλύνει. Μετά το πρώτο μπάνιο, θα σου έχουμε νεότερα. 


Color Tatto 24HR - Maybelline
Ήταν απολύτως λογικό, δοκιμάζοντας τις πρώτες μας Color Tattoο, να μην σταματούσαμε εκεί. Δεν συμπαθούσαμε ποτέ τις κρεμώδεις σκιές, αλλά οι συγκεκριμένες μας άλλαξαν εύκολα γνώμη και είναι πλέον στη λίστα με τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα. Στόχος είναι λοιπόν να τις αποκτήσουμε όλες κι έτσι προσθέσαμε στη συλλογή μας δύο ακόμη αποχρώσεις. 

Νο 70 - Metallic Pomegranate

No 40 - Permanent Taupe



Lipstick - Please me - MAC
Άλλο ένα κραγιόν από τη MAC ήρθε να προστεθεί στη συλλογή μας. Το Please me ανήκει στη matte σειρά και είναι ένα υπέροχο ευκολοφόρετο καθημερινό ροζ-nude χρώμα. Λατρεμένο!


Lipstick - Impassioned - MAC
To Impassioned είναι το πιο super ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό χρώμα για εμάς φέτος. Ανήκει στην amplified creme σειρά, είναι δηλαδή κρεμώδες, αλλά με πολύ έντονη απόδοση χρώματος. Εκτός από το υπέροχο κοραλορόζ χρώμα του, μας αρέσει πολύ που όταν αρχίζει να φεύγει αφήνει στα χείλη κάτι σαν stain.

Lipstick - Candy Yum-Yum - MAC
Το ψάχναμε πολύ καιρό και η χαρά μας που επιτέλους το πήραμε δεν λέγεται! Ένα super σχεδόν fluo barbie ροζ για τις πολύ τολμηρές που θέλουν αν κάνουν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ανήκει κι αυτό στη matte σειρά. Απλά έρωτας!

Κάπου εδώ τελείωσε το shopping therapy αυτής της περιόδου. Αν έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά, θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε ένα σχόλιο με τη γνώμη σου. Πες μας ποιο προϊόν είναι εδώ και πολύ καιρό στη δική σου wish list. 

Μέχρι το επόμενο post








13 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα! Αγαπώ Body Shop και Radiant! Το make up το θέλω κι εγώ! Μήπως θυμάστε να μου πείτε τιμή για τις δύο πούδρες;;; Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γεια !!! αχ αυτα τα πινέλα της essence πότε θα πάω στο hondo θα τελειώσω το στοκ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ!!τι υπεροχες αγορες!!να της χαρειτε!!θελω τοσο πολυ το candyyyy yum yum!!To make up και η πουδρα απο radiant σαν συνδυασμος ειναι απιστευτος!!πιστευω θα τα βολευτειτε!!καλες δοκιμεεες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα κορίτσια! Με γεια σας! Τα πινέλα ειδικά είναι πολύ γλυκούλικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design