29.5.14

Project: Hair Care!

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα των μαλλιών σου οι επιλογές πλέον είναι ατελείωτες. Στο κομμωτήριο, στα ράφια των supermarkets, στα καταστήματα καλλυντικών… με τόσα διαφορετικά προϊόντα εσύ αλήθεια πως επιλέγεις;



Εμείς σήμερα βάλαμε στο μικροσκόπιο μας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα προϊόντα μαλλιών που ξεχωρίσαμε για να κάνουμε την επιλογή σου λιγάκι ευκολότερη.

#1 Miraculous Oil - Fructis Garnier
Μάλλον έχει συναισθηματική αξία για εμάς μιας και είναι το πρώτο λαδάκι μαλλιών που δοκιμάσαμε. Με βάση το αργανέλαιο, είναι σχετικά ελαφρύ, δεν αφήνει λιπαρότητα και έχει απίστευτο λουλουδάτο άρωμα. Αποτέλεσμα; Μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά.
(150ml - περίπου 9 ευρώ)

#2 Ultimate Oil Elixir Serum - Gliss Schwarzkopf
Έχει το κλασικό άρωμα των προϊόντων Gliss και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Μας αρέσει το ότι είναι σε μορφή spray και ψεκάζεται. Δεν συνιστάται για μαλλιά με ντεκαπάζ, περμανάντ ή λευκά. 
(100ml - περίπου 9 ευρώ)

#3 Goodbye Damage Split Ends Serum - Fructis Garnier
Όσο αντιφατικό και αν μοιάζει, αυτό είναι ένα προϊόν που δεν κάνει αυτό που υπόσχεται κι όμως το λατρεύουμε. Σίγουρα δεν επανορθώνει ένα χρόνο φθοράς σε μία εβδομάδα όπως υπόσχεται. Έχει όμως μαγικό φρουτένιο άρωμα και αφήνει τα μαλλιά απίστευτα ανάλαφρα και απαλά. Αναλυτικό review για όλη τη σειρά Goodbye damage θα βρεις εδώ
(50ml - 6 ευρώ)

#4 BB Optimum Hair Cream - Orzene Μπύρας
Ναι! Ναι! Είναι μία BB Cream για τα μαλλιά μας! Έχει το κλασικότατο άρωμα όλων των Orzene και υπόσχεται τέλεια λάμψη, επανόρθωση, ενυδάτωση, λείανση και έλεγχο φριζαρίσματος. Ομολογούμε πως δεν ξετρελαθήκαμε, αλλά ούτε και απογοητευτήκαμε. 
(100ml - 5,5 ευρώ)

#5 "10 IN 1" Multiaction Spray - ING
Ένα προϊόν δέκα σε ένα; Κι όμως! Περιέχει πραγματικά σχεδόν όλα τα συστατικά και έλαια που μπορούν να θρέψουν και να βοηθήσουν τα μαλλιά σου. Plus trendy συσκευασία και super άρωμα. Λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ.  
(250ml - 9 ευρώ)

#6 Silk Serum - Linecure
Είναι ορός μεταξιού ιδανικός για εύθραυστα μαλλιά που σχηματίζουν ψαλίδα. Το πρώτο που θα παρατηρήσεις χρησιμοποιώντας το είναι πως το χτένισμα που σε παίδευε θα γίνει πολύ πιο εύκολο. Στα αρνητικά του πρέπει αν αναφέρουμε σίγουρα ότι δεν έχει ευχάριστο άρωμα.
(50ml - 10 ευρώ)

#7 Ξηρό Λάδι με Βιταμίνη Ε - Pantene Pro-V
Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή μας κι έτσι το έχουμε χρησιμοποιήσει λιγότερο από όλα. Υπόσχεται δέκα φορές περισσότερη προστασία ενάντια στη φθορά. Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι πολύ θετικές καθώς μοιάζει να αφήνει τα μαλλιά πιο ελαστικά και εύκαμπτα. + όμορφη λουλουδάτη μυρωδιά.
(100ml - περίπου 8 ευρώ)

#8 Elixir K Ultime - Beautifying Oil Cream - Kerastase
Είναι το προϊόν που θα βάλεις στα μαλλιά σου και θα σου δώσει αυτόματα την αίσθηση ότι μόλις βγήκες από το κομμωτήριο. Έχει ακόμη και την αντίστοιχη αγαπημένη μυρωδιά. Αν έχεις δοκιμάσει το αντίστοιχο διάσημο λαδάκι, αυτή είναι πρακτικά η κρεμώδης εκδοχή του και άρα εξίσου υπέροχη.
(150ml - από 33 ευρώ)

#9 Hairdresser's Invisible Oil - Bumble and Bumble
Υπέροχο μπουκαλάκι και τέλεια λουλουδοφρουτένια μυρωδιά. Δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και τα αφήνει μεταξένια απαλά. Παίρνει extra πόντους από εμάς γιατί έχει δράση UV προστασίας και θερμοπροστασίας που τα περισσότερα λαδάκια μαλλιών δεν έχουν. Αν θέλεις να διαβάσεις αναλυτικότερο review, click εδώ
(100ml - από 35 ευρώ)

#10 Serum - Herboria MAX - KYANA
Ένας ορός με πρωτεΐνη μεταξιού και εκχυλίσματα κίτρου από την KYANA. Το άρωμα του κίτρου είναι αυτό που επικρατεί και τον κάνει super καλοκαιρινό. Από την πρώτη χρήση θα δεις διαφορά στη γυαλάδα και τη ζωντάνια των μαλλιών σου και δύο μόνο σταγονίτσες είναι αρκετές.
(50ml - περίπου 18 ευρώ)


#11 Elixir K Ultime Versatile Beautifying Oil - Kerastase
Με σύμπλεγμα από τέσσερα πολύτιμα έλαια, μαλακτικά και θρεπτικά συστατικά είναι μία από τις top πολυτέλειες που μπορείς να προσφέρεις στα μαλλιά σου. Εμείς έχουμε τη χρυσή συσκευασία και το άρωμά του παραπέμπει σε καρύδα. 
(125ml - από 33 ευρώ)

#12 Evozen Silicon - Styling Series - KYANA
Baboo, jojoba, avocado, σπόροι λιναριού και φυσικά σιλικόνη αγκαλιάζουν το σώμα της τρίχας και προστατεύουν τα μαλλιά σου. Έχει πολύ γλυκό άρωμα. 
(50ml - περίπου 13 ευρώ)

Τα λαδάκια μαλλιών τα αγαπάμε γιατί είναι πολυχρηστικά. Εμείς τα χρησιμοποιούμε με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους:
1. Πριν το στέγνωμα ή το styling βάζουμε μία μικρή ποσότητα από τη μέση έως τις άκρες για λάμψη και απαλότητα.
2. Οποιαδήποτε στιγμή τις μέρας στις άκρες για λίγη extra ενυδάτωση και άρωμα.
3. Πριν κοιμηθούμε το βράδυ απλώνουμε μία γενναιόδωρη ποσότητα από τη ρίζα ως τις άκρες και πιάνουμε τα μαλλιά μας σε χαλαρό κότσο. Το επόμενο πρωί λουζόμαστε και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
4. Τώρα που πλησιάζει το καλοκαιράκι ένα λαδάκι μαλλιών είναι πάντα στο νεσεσέρ των διακοπών μας. Το εφαρμόζουμε πριν την παραλία για προστασία από το αλάτι της θάλασσας. 

Άραγε σε βοηθήσαμε ή σε μπερδέψαμε ακόμη περισσότερο; Πες μας αν θα διαλέξεις κάποιο από αυτά ή αν έχεις κάποιο άλλο να μας προτείνεις. 

Μέχρι το επόμενο post




4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ και προτάσεις.Τέλεια περιγραφή.Μπράβο κορίτσια!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και της L'oreal είναι αρκετά καλό και η μυρωδιά του κρατάει πολύ στα μαλλιά! Της Garnier όχι απλά το χρησιμοποιώ συνέχεια αλλά το έχω και στα αγαπημένα του Μαΐου! Μου αρέσει πάρα πολύ! Επόμενο που θέλω να δοκιμάσω είναι της Pantene... Πολύ ωραία ανάρτηση! Ενημερωτικότατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design