11.5.14

Haulάκι από το Beauty Test Box & First Impressions!

Κάναμε και πάλι τα online ψώνια μας και φυσικά θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σου.



Είναι κάποια πράγματα που μένουν στη wish list σου για πολύ καιρό και φυσικά όσο πιο πολύ μένουν τόσο περισσότερο τα θέλεις. Αυτή είναι, μέσα σε δύο γραμμές, η δική μας σχέση με το Mary-Lou Manizer της The Balm. Αλλά επειδή οι μεγάλοι έρωτες δεν πρέπει αν μένουν ανεκπλήρωτοι, ήρθε η ώρα να μπει στη συλλογή μας.


Έρχεται σε πανέμορφη pin up συσκευασία με την χαρακτηριστική καταζητούμενη ξανθιά. Η συσκευασία περιέχει και καθρέφτη.


Είναι ένα highlighter σε σαμπανιζέ απόχρωση ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά. Αντανακλά υπέροχα το φως και δίνει διακριτική λάμψη στα σημεία που θέλεις να αναδείξεις.


Το δεύτερο προϊόν που επιλέξαμε επίσης θέλαμε καιρό να το δοκιμάσουμε. Σίγουρα μας έχεις ακούσει να γκρινιάζουμε για τα λιπαρά μαλλιά μας, άρα η επιλογή ήταν αυτονόητη. Διαλέξαμε το ξηρό σαμπουάν της Girlz Only στη ροζ συσκευασία με άρωμα Hazy Days.

Είναι για εμάς η εύκολη και γρήγορη λύση για να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας και να καμουφλάρουμε τη λιπαρότητα τη μέρα ανάμεσα στα λουσίματα. Φυσικά τα μαλλιά δεν δείχνουν φρεσκολουσμένα. είναι όμως αρκετά αποτελεσματικό και super βολικό. Το συγκεκριμένο άρωμα μας θυμίζει τριαντάφυλλο και μας φαίνεται λιγάκι βαρύ. Θέλουμε λοιπόν αν δοκιμάσουμε και τις υπόλοιπες εκδοχές.


Φυσικά η  Beauty Test Box παραγγελία μας συνοδεύτηκε και από όμορφα δωράκια. Βρήκαμε λοιπόν στο πακέτο μας ένα βερνίκι νυχιών από τη Jessica σε travel size συσκευασία στην απόχρωση 667, Scarlet, ένα λαμπερό κόκκινο, αλλά και ένα χειροποίητο, δερμάτινο, σκούρο καφέ πορτοφολάκι από τη Zoe - Handmade Leather Handbags.

Είναι μάλλον περιττό να σου πούμε πως έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας και ήδη τα αγαπάμε. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Κρατάς μυστικό; Επόμενος στόχος στη wish list μας από το eshop του Beauty Test Box η παλέτα Meet Matt(e) Nude από τη The Balm.

Μέχρι το επόμενο post



6 σχόλια:

  1. τέλεια!!! μου αρεσει πολύ το βερνίκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα χαρείτε όλα! Την Mary την έχω κι εγώ και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω μακιγιάζ και να μην την χρησιμοποιήσω! Δίνει ένα ιδιαίτερο φως και δείχνει το πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό! Πολύ ωραίο και το βερνικάκι! Καλοκαιρινή απόχρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σαμπουαν το αγαπω...θελω να δοκιμασω και το μωβ...το mary loo ποσο τελειο..το θελωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο τα χρησιμοποιούμε τόσο περισσότερο τα αγαπάμε και τα δύο!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design