26.4.14

It’s all about Mascaras! - First Impressions

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις καινούριες για εμάς mascaras δοκιμάζουμε αυτές τις μέρες από το eshop i-beauty.gr και φυσικά θα μοιραστούμε μαζί σου τις πρώτες εντυπώσεις μας.



Αν λοιπόν ψάχνεις κι εσύ τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες της Lady Croft, συνέχισε να διαβάζεις.

City Style mascara - Golden Rose
Η mascara της Golden Rose με τη super girly φούξια συσκευασία έχει ένα πολύ ιδιαίτερο βουρτσάκι. Είναι πλαστικό και ευλύγιστο με δύο διαφορετικά πλευρές με διαφορετικά μήκη ‘τριχάκια’. Χαρίζει καλό διαχωρισμό και αρκετό μήκος και όγκο. 

2000 Calorie mascara - Max Factor
Έχει κλασικό τρίχινο βουρτσάκι (που δεν είναι από τα αγαπημένα μας) και αρκετά έντονη μυρωδιά. Υπόσχεται 300% περισσότερο όγκο και όπως είναι φυσικό (γιατί σαν ισχυρισμός είναι λιγάκι παράλογος) δεν έχει τέτοιο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά όμως, είναι μία αρκετά καλή mascara που δίνει πολύ μαύρο αποτέλεσμα και ικανοποιητικό όγκο στις βλεφαρίδες. 

First Style mascara - Manhattan
Αρχικά μας έκανε εντύπωση το ότι περιέχει εκχυλίσματα λωτού, δε είχαμε όμως ιδιαίτερες προσδοκίες  και μας διέψευσε. Δεν είναι η mascara που θα χρησιμοποιήσουμε για δραματικό αποτέλεσμα, αλλά είναι μία καλή mascara για καθημερινά looks. το μόνο που δεν μας άρεσε είναι πως η ποσότητά της είναι σχεδόν η μισή από τα συνηθισμένα ml μιας mascara.

Cat Walk mascara - Golden Rose
Για το τέλος αφήσαμε τη mascara που μάλλον μας κέρδισε περισσότερο. Ίσως είμαστε λιγάκι προκατειλημμένες γιατί τον τελευταίο καιρό έχουμε μία ανεξήγητη συμπάθεια στο πορτοκαλί, αλλά η Cat Walk μάλλον θα γίνει μόνιμη στη συλλογή μας. Έχει κι αυτή ιδιαίτερο βουρτσάκι που σχηματίζεται από μικρά πλαστικά 'σφαιράκια'. Χάρη σ’αυτό, φτάνει ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και προσφέρει τέλειο διαχωρισμό. Το αποτέλεσμά της χτίζεται. Με μία στρώση έχεις ένα καθημερινό πρωινό look κι αν επιμείνεις μπορείς να αποκτήσεις ένα πιο δραματικό βραδινό αποτέλεσμα. 

Αυτές ήταν οι δικές μας πρώτες εντυπώσεις από τις mascaras που δοκιμάσαμε. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια από αυτές; Περιμένουμε τη γνώμη σου!

Τσέκαρε το i-beauty.gr για ακόμη περισσότερα ομορφοπράγματα!

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφερον ποστ! Δεν εχω δοκιμασει καμια...και δεν ηξερα οτι η Golden Rose εχει καλες μασκαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι όπως τις περιγράφετε κι εμένα η τελευταία με κέρδισε! Μπαίνει στη λίστα αγορών! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design