2.4.14

Empties - March 2014!

Αν μπορούσαμε να δώσουμε ένα τίτλο στο Μάρτη αυτός θα ήταν σίγουρα ο ‘μήνας των empties’. Έχουμε λοιπόν μία super γεμάτη σακούλα με άδειες συσκευασίες να σου δείξουμε γι’αυτό αν σου αρέσουν τα τεράστια empties posts κάθισε αναπαυτικά και ξεκίνησε το διάβασμα.




Ώρα να τα δούμε ένα ένα!

Cleanse - Dry Shampoo - Tony&Guy
Το ξηρό σαμπουάν από την Tony&Guy ήταν το πρώτο ξηρό σαμπουάν που δοκιμάσαμε και δυστυχώς δεν μας άφησε καθόλου ικανοποιημένες. Μας άρεσε πολύ το άρωμά του, αλλά δεν το βρήκαμε καθόλου αποτελεσματικό. Δεν θα το αγοράζαμε ξανά λοιπόν και ήδη δοκιμάζουμε αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών. Αναλυτικότερο review μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Αμπούλες Επανόρθωσης - Pantene Pro-V
Είναι αμπούλες που χρησιμοποιείς μία βδομάδα μετά τη βαφή των μαλλιών σου. Τις εφαρμόζεις για ένα μόνο λεπτό και υπόσχονται θαύματα. Εμείς παρατηρήσαμε πως αφήνουν τα μαλλιά μας απαλά σαν ένα καλό conditioner, αλλά τίποτα περισσότερο και σίγουρα τις βρήκαμε πολύ ακριβές για να τις ξαναπάρουμε. 

Σαμπουάν - La Petit Marseillais
Είναι ένα σαμπουάν για βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά με λάδι κάρδαμου και φυσικά εκχυλίσματα μύρτιλου. Μας άρεσε αρκετά η μυρωδιά του, αλλά γενικά δεν ξετρελαθήκαμε. Χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να κάνει τον απαραίτητο αφρό και να νιώσεις πως πραγματικά καθαρίζει τα μαλλιά σου. 

Wet Baby Towels - Sergio
Υγρά μωρομάντηλα από το mini market  της γειτονιάς. Το πακέτο περιέχει 70 μωρομάντηλα. Δεν περιέχουν οινόπνευμα και έχουν pH 5.5. Τα χρησιμοποιούμε καθημερινά για να καθαρίζουμε τα χέρια μας κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ μας και μας βολεύουν πολύ. 

Λοσιόν για Ματ Όψη - Aqua Effect - Nivea
Είναι μία lotion για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες με άλγη ωκεανού και τεχνολογία IQ. Έχει την κλασική μυρωδιά της Nivea και αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση τόνωσης και καθαριότητας. 

Aroma Thalasso fresh - Shower Gel - Biomaris
Ένα αφροντούς από τη Biomaris ιδανικό για το καλοκαίρι. Θα το αγαπήσεις αν σου αρέσει η μυρωδιά του λεμονιού, αν όχι, μάλλον πρέπει να το αποφύγεις. Εμείς το βρήκαμε πολύ αναζωογονητικό.

Katy Perry Lashes - eylure
Απλά πολυαγαπημένες βλεφαρίδες από την σειρά της Katy Perry για την eylure. Ιδανικές για φυσικό αποτέλεσμα, αλλά με πολύ όγκο. Σίγουρα θα τις αγοράσουμε ξανά.

Επανορθωτική Μάσκα μαλλιών με Κερατίνη - Keyra
Είναι μία θεραπεία για ξηρά, θαμπά και κατεστραμμένα μαλλιά. Δεν μας αρέσει πολύ το άρωμά της, αλλά πραγματικά δουλεύει. Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά και ανάλαφρα. 

Δίσκοι Ντεμακιγιάζ Διπλής Όψης - Jumbo
Πολύ οικονομικοί δίσκοι ντεμακιγιάζ από τα jumbo. Είναι απαλοί και απορροφητικοί. Κάθε πακέτο περιέχει 80 τεμάχια και δεν έχουν αν ζηλέψουν τίποτα από τους επώνυμους δίσκους.

Botanical Shampoo - Smile Cosmetics
Σαμπουάν με χαμομήλι και βιταμίνη Ε για ευαίσθητα μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως δεν μας άρεσε καθόλου. Κάνει αφρό πολύ πολύ δύσκολα και δεν νιώθεις εύκολα τα μαλλιά σου καθαρά.

Σαπούνια Aromatics - Papoutsanis
Ξέρεις ήδη πόσο τα αγαπάμε. Δικό μου αγαπημένο (Jenny speaking) το musk, αλλά ο άντρας μου προτιμά το lavender κι έτσι υπάρχουν πάντα και τα δύο στο σπίτι. 

Mild Cleanser - Panthenol Extra
Είναι ένα απαλό καθαριστικό που χρησιμοποιούμε για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Δεν περιέχει σαπούνι ή αλκάλια και μυρίζει καθαριότητα. Έχουμε ήδη αγοράσει το επόμενο μπουκάλι.


Dove - Original
Είναι το κλασικό αποσμητικό σε spray από τη Dove και μας αρέσει πολύ. Γι'αυτό άλλωστε και είναι ένα από τα δύο-τρία στα οποία επιστρέφουμε συνεχώς. Κλασική μυρωδιά Dove και πολύ καλή διάρκεια χωρίς να περιέχει οινόπνευμα. 

Exfoliating Facial Scrub - Donna Valente
To αγαπημένο μας απολεπιστικό προσώπου με ρόδι και μύρτιλλο. Είναι σε μορφή gel και περιέχει πάρα πολλούς μικροσκοπικούς κόκκους που κάνουν ιδανική απολέπιση στην επιδερμίδα του προσώπου χωρίς να την τραυματίζουν. Το αποτέλεσμα; Βαθύς καθαρισμός και επιδερμίδα λαμπερή και απαλή!

Φυτικό Σαπούνι Απολέπισης - Selena
Φυτικό σαπούνι με κόκκους από κουκούτσι αμυγδάλου και εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών. Αποτελεσματική απολέπιση σώματος με ελαφρύ μασάζ κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Το βολευτήκαμε. 

3 Minute Miracle - Deep Conditioner - Aussie
Μάσκα μαλλιών με σύνθεση από Αυστραλιανή μέντα Υπόσχεται θαύματα στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά μόνο σε 3 λεπτά. Έχει υπέροχο άρωμα, αλλά σίγουρα δεν κάνει αυτό που λέει. Λειτουργεί περισσότερο σαν ένα μέτριο conditioner παρά σαν μία θαυματουργή μάσκα. Επίσης το βρίσκουμε και ακριβούτσικο!

Natural Lash - False Eyelashes - Vivo
Ψεύτικες βλεφαρίδες για φυσικό αποτέλεσμα από τη Vivo. δεν είναι οι καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει, δεν είναι όμως και κακές. Αν τώρα ξεκινάς τους πειραματισμούς σου με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, είναι μία καλή επιλογή αφού είναι και οικονομικές. 

Cedar Showergel - Korres
Αφρόλουτρο κέρδος με βιολογικά εκχυλίσματα από τον Κορρέ. Βρήκαμε το άρωμά του λιγάκι βαρύ, αλλά σίγουρα θα το προτιμήσουμε πάλι το χειμώνα. 

Smoothing Primer - Sephora
Άλλο ένα primer προσώπου των Sephora στα empties μας. Το έχεις δει και στα αγαπημένα κάποιου προηγούμενου μήνα και μάλλον θα μας περάσεις για τρελές, αλλά αυτό το μήνα μας φάνηκε πως δεν μας έκατσε πολύ καλά. Μάλλον επιβάρυνε τη λιπαρότητα του δέρματός μας. Σε αναζήτηση λοιπόν νέου primer για πολύ λιπαρά δέρματα. Καμία πρόταση;

BB Cream - Aden
Όταν ένα προϊόν σου ταιριάζει τόσο δύσκολα σταματάς να το χρησιμοποιείς. Αυτή είναι και η δική μας σχέση με τη BB Cream της Aden. Άλλο ένα άδειο σωληνάριο λοιπόν. Μέτρια προς καλή κάλυψη, ελαφριά υφή, ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο. Τι άλλο να ζητήσεις;

Aloe Lips - Forever Living Products
Ένα lip balm με αλόη και εκχυλίσματα jojoba. Τα θετικά του: υπέροχο άρωμα και πραγματική ενυδάτωση που μπορεί να επαναφέρει και τα πιο απαιτητικά χείλη. Το αρνητικό του: Είναι απίστευτα λιπαρό, μία όχι και τόσο ευχάριστη αίσθηση στα χείλη.

Cover & Conceal - MUA
To  concealer της MUA στο έχουμε ξαναδείξει. Αν δεν ψάχνεις τρομερή κάλυψη, αλλά υπέροχη φυσική λάμψη είναι το ιδανικό. Εμείς θα το βάλουμε σίγουρα και στην επόμενη παραγγελία μας. 

Glam Shine Crystals - Lip Gloss - L'oreal
Ένα lip gloss στην απόχρωση 305 Ruby Strass που δεν μας ξετρέλανε. Πολύ γυαλάδα, αλλά καθόλου καλή απόδοση χρώματος και κυρίως βρήκαμε παράξενο και βαρύ το άρωμά του. 

 Stippling Brush - Real Techniques
Ένα προϊόν που μας στεναχωρεί πολύ που είναι στο δρόμο για τα σκουπίδια μας. Σαν αποτέλεσμα το stippling brush από τη συλλογή της Samantha Chapman για τα Real Techniques μας άρεσε πάρα πολύ. Είναι πανεύκολο στη χρήση και προσφέρει ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες απλά διαλύθηκε. 

Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε μέχρι το τέλος μέσα στο Μάρτιο. Ελπίζουμε να μη σε κουράσαμε με το τεράστιο post. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; 

Μέχρι το επόμενο post








8 σχόλια:

  1. Το tony&guy μάπα??
    Ευτυχώς που δεν το αγόραζα γτ έχει και 10€!
    Συμφωνώ για την μάσκα της Aussie!Δυστυχώς αυτή που είχα δοκιμάσει από Αμερική,ήταν πολύ καλύτερη!
    Τέλειοοοοοοοοοοο το αφρόλουτρο biomaris...με ξυπνάει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρευω empties ! Εμενα η μασκα της Aussie μου έκατσε πολυ καλα, αλλα δεν είμαι σίγουρη αν θα την αγόραζα ξανά ! Με στεναχώρησα τς με το πινέλο και ήθελα να το παρω ! Τωρα το σκεφτομαι !!!! Επιςης λατρευω τα σαπουνακια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς η μάσκα λειτουργεί διαφορετικά σε διαφορετικά μαλλιά και είχαμε πολλές προσδοκίες. Άσε το πινέλο μεγάλη πίκρα!

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ με τα empties που αγαπάτε, είναι και δικά μου αγαπημένα! Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι το πινέλο γιατί και το δικό μου stippling χάλασε οπότε αρχίζω να σκέφτομαι μήπως τελικά δεν είναι και τόσο καλά. Μπορεί να μην είναι ακριβά αλλά και πάλι, να χαλάνε τόσο εύκολα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πινέλο μας πίκρανε πολύ κυρίως γιατί το αποτέλεσμα μας άρεσε και το είχαμε βολευτεί πολύ! Σίγουρα όμως δεν αξίζει. Χάλασε σε λιγότερο από 2 μήνες!

      Διαγραφή
  4. Προσωπικά δεν έχω κάποιο πινέλο Real Techniques αλλά έχουν τόσο καλή φήμη που είναι πολύ κρίμα να μην σου βγαίνουν καλά! Να ρωτήσω κάτι?Το φυτικό σαπούνι Silena που το βρίσκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε αρκετά Real Techniques και είναι πολύ βολικά αλλά και το συγκεκριμένο κατέληξε δυστυχώς απογοήτευση. Το σαπουνάκι το βρίσκεις εδώ --> http://www.b4b.gr/products/gynaika/Soma2/Sapounia/silena-soap-therapy-anti-cellulite

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design