10.3.14

Chocolate Dream - Σοκολατένιος Πειρασμός από την Oriflame!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως η αγάπη/ανάγκη σου για σοκολάτα είναι σχεδόν εθισμός; Πόσες φορές την έχεις αναζητήσει τις πιο παράλογες ώρες; Αν η απάντηση σου είναι ‘Πολλές’, τότε ανήκεις κι εσύ στη δική μας ομάδα των choco addicts και η σειρά Chocolate Dream της Oriflame, που θα σου παρουσιάσουμε σήμερα, φτιάχτηκε για σένα.



Εμείς δοκιμάσαμε τρία προϊόντα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε.

Chocolate Dream - Bubble Bath
Σοκολατένια cupcakes στη μπανιέρα σου! Γεμίζεις τη μπανιέρα σου, προσθέτεις λίγο από το bubble bath ενώ το νερό ακόμη τρέχει και βυθίζεσαι στο σοκολατοπαράδεισο. Η αίσθηση είναι απερίγραπτη και όχι μόνο το μπάνιο, αλλά ολόκληρο το σπίτι, πλημμυρίζει σοκολατένιες μυρωδιές. 

Chocolate Dream - Shower Gel
Ονειρεμένο shower gel με τόσο απίστευτο άρωμα σοκολάτας και πάλι. Μην ντο χρησιμοποιήσεις αν θέλεις να υπερισχύει το άρωμά σου, γιατί η μυρωδιά του μένει στο σώμα για αρκετή ώρα.

Chocolate Dream - Hand Cream
Κρέμα χεριών ιδιαίτερα ενυδατική. Απορροφάται εύκολα και αφήνει τα χέρια απαλά χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Να σου ξαναπούμε για το τέλειο άρωμα; Θα σου πούμε μόνο ότι το σοκολατένιο άρωμά της θα παραμείνει στα χέρια σου για περίπου τέσσερις ώρες και όλοι θα ψάχνουν που κρύβεις τις σοκολάτες.

Όπως κατάλαβες τη σειρά Chocolate Dream τη λατρέψαμε όπως λατρεύουμε και τη σοκολάτα. Εσένα πως σου φάνηκε; Θα δοκίμαζες κάποιο από τα προϊόντα;

Μέχρι το επόμενο post




2 σχόλια:

  1. Εννοείται πως θα τα δοκίμαζα! Αν και εμένα η σοκολάτα μου κάνει πιο πολύ για χειμώνα...τώρα που ανοίγει ο καιρός με τραβάνε τα πιο αέρινα και λουλουδάτα αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design