2.3.14

Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2014!

Η χαρά μας που ήρθε επιτέλους ο Μάρτιος δεν περιγράφεται. Κρύο και βροχές έχουμε βέβαια ακόμα, αλλά εμείς ψυχολογικά είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι που το περιμένουμε πως και πως!





Πάμε λοιπόν να σου δείξουμε τα πέντε προϊόντα που αγαπήσαμε περισσότερο το μήνα που πέρασε.

#1 Skin Moisture - CC Cream - Bioten
Η CC κρέμα της Bioten έχει τέλειο άρωμα κυδώνι, είναι πολύ ενυδατική και έχει λεπτόρευστη σύνθεση που σε βοηθά να την απλώσεις πολύ εύκολα. Αν ψάχνεις για ένα προϊόν με μεγάλη κάλυψη, δεν είναι κατάλληλη για σένα. Άλλωστε δεν υπόσχεται κάτι τέτοιο, διορθώνει όμως μικρές ατέλειες στον τόνο και το χρώμα της επιδερμίδας.  Εμείς τη χρησιμοποιήσαμε πολύ αυτό το μήνα σαν εύκολη, γρήγορη και ικανοποιητική λύση για τα πρωινά μακιγιάζ μας γιατί θέλαμε ένα αποτέλεσμα ανάλαφρο και φυσικό. Αν είσαι fan του “no makeupmake up σίγουρα θα την αγαπήσεις κι εσύ.

#2 Ενυδατικό Serum - Panthenols
Είναι ένας ενυδατικός και αναπλαστικός ορός για το πρόσωπο και τα μάτια από την Panthenols. Και ναι, κάτι έχουμε πάθει με τους ορούς τώρα τελευταία! Ο συγκεκριμένος είναι η επιλογή μας για το μήνα που πέρασε. Λεπτόρευστος με πολύ ευχάριστο, διακριτικό άρωμα, απορροφάται αμέσως και αφήνει στην επιδερμίδα μία έντονη αίσθηση ενυδάτωσης και δροσιάς. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις το δέρμα μας έγινε αισθητά πιο απαλό και λαμπερό. Extra points γιατί είναι Ελληνικό προϊόν.

#3 Silky Eye Pencil - No 05 - Erre Due
Τα μολύβια ματιών της Erre Due τα αγαπάμε γενικά πολύ. Το Φεβρουάριο όμως το νούμερο 05 της σειράς Silky σχεδόν μονοπώλησε τα μακιγιάζ μας. Είναι ένα μαλακό μολύβι που γράφει χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή πίεση. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως eyeliner, στην εσωτερική γραμμή του ματιού, αλλά και να το σβήσεις για ένα εντυπωσιακό μπλε smokey εφέ. Λατρέψαμε τη σκούρα μπλε απόχρωσή του.

#4 Beat the Heat - Thermal Protective spray - Jean Iver
Στις αρχές του μήνα δοκιμάσαμε ένα spray θερμοπροστασίας που μας απογοήτευσε και μετά ανακαλύψαμε το Beat the Heat και ήταν ξεκάθαρο από πολύ νωρίς πως θα γίνει αγαπημένο μας. Προσφέρει προστασία από τη θερμότητα μέχρι 220° και το συμπύκνωμα φρούτων που περιέχει (χυμός από μήλο, πορτοκάλι, ακτινίδιο, γκρέιπφρουτ και εκχύλισμα αμυγδάλου) χαρίζει λάμψη και απαλότητα στην τρίχα. Μοναδική μας παρατήρηση: θα προτιμούσαμε μία πιο ήπια μυρωδιά. 

#5 Cream Lip Stain - No 04 - Sephora
Φανταζόμαστε για τα Cream Lip Stains των Sephora έχεις ήδη ακούσει πολλά. Το Νο 4 είναι το μόνο που έχουμε προς το παρόν στη συλλογή μας και μας έχει πείσει πως πρέπει να αγοράσουμε κι άλλα. Είναι μία σχετικά σκούρα απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Έχει τέλεια απόδοση χρώματος και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Tip: Όταν θα θέλεις να το ανανεώσεις, μην περάσεις νέα στρώση στα χείλη σου πάνω από το ήδη υπάρχον προϊόν. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Καλύτερα αφαίρεσέ το τελείως και πέρασέ το ξανά. 

Αυτό είναι το δικό μας top five για το μήνα που πέρασε. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάτι από αυτά; Ποια προϊόντα δεν αποχωρίστηκες εσύ το Φεβρουάριο;

Μέχρι το επόμενο post


5 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια αγαπημενα !! Το lip stain ειναι πολυ καλο !!

    Novembre Beaute by Natassa S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μολύβια Erre Due είναι κλασσικά αγαπημένα <3
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την bioten ελπίζω να την δοκιμάσω κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα!Τα μολύβια της Erre due μου αρέσουν κι εμένα πάρα πολύ! Είναι πολύ μαλακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design