18.1.14

Bochery Nature | intensive Repairing Gel - IT'S A REVIEW!

Σε αυτό το post θα σου μιλήσουμε για ένα προϊόν που χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά λίγο καιρό πριν. Μιλάμε για το Intensive Repairing Gel από την εταιρεία Bochery Nature. Εμείς το γνωρίσαμε μέσα από το e shop του Beautytestbox και σου το παρουσιάζουμε!





Είναι ένα υδατικό gel που περιέχει προβιταμίνη Β5, μικρουαλουρονικό οξύ και πεπτίδιο Χαλκού μέσα σε λιποσώματα. Αναδομεί, αναπλάθει και ενυδατώνει σε βάθος το αλλοιωμένο και ερεθισμένο δέρμα ή το κατεστραμμένο από την ακμή δέρμα. Δεν περιέχει parabens, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, είναι άχρωμο και άοσμο! 




Όπως είναι φυσικό , μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι υποσχέσεις του και έπρεπε να δοκιμαστεί. Όπως και έγινε! Και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή. Την περίοδο που εμφανίστηκε μαγικά μπροστά μας, αντιμετωπίζαμε το εξής πρόβλημα με το δέρμα μας. Στην περιοχή των χεριών (μπράτσα) το δέρμα μας ήταν ανά σημεία ερεθισμένο με μικρά κόκκινα ενοχλητικά εξανθήματα και υπερβολική ξηρότητα. Είναι συχνό "πρόβλημα" κατά καιρούς για τη συγκεκριμένη περιοχή του δέρματός μας και την περίοδο εκείνη είχε εμφανιστεί ξανά έντονα. 

Δοκιμάζοντας το για λίγο καιρό (εντατικά δύο εβδομάδες τουλάχιστον) είδαμε με μεγάλη μας χαρά ότι τα εξανθήματα είχαν αρχίσει να εξασθενούν ενώ παράλληλα το δέρμα μας ενυδατώθηκε και έγινε πιο ελαστικό και απαλό όπως πριν. Φυσικά και θα συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε αφού σε εμάς είναι άκρως αποτελεσματικό. Σταδιακά αλλά σταθερά η κατάσταση του δέρματός μας βελτιώνεται και είμαστε ενθουσιασμένες για αυτό μιας και πριν δεν είχαμε καταφέρει να βρούμε λύση στο πρόβλημα. 





Το προϊόν ενδείκνυται και για δέρματα ταλαιπωρημένα ή ερεθισμένα από την ακμή. Εμείς καθώς δεν έχουμε παρόμοιο πρόβλημα δεν μπορούμε να σου επιβεβαιώσουμε την αποτελεσματικότητά του, μπορούμε να σου πούμε όμως ότι αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσεις. Έτσι θα έχεις πάντα ένα σύμμαχο μαζί σου σε περίπτωση που το δέρμα σου αποφασίσει να ... επαναστατήσει! 



Μπορείς να το βρεις και εσύ στο e shop του BeautyTestBox.
 Η διαθέσιμη συσκευασία είναι στα 40 ml και κοστίζει 24, 22 ευρώ. 

Πώς σου φαίνεται σαν προϊόν; Θα σε ενδιέφερε να το χρησιμοποιήσεις ή μήπως είσαι από τις τυχερές που το γνωρίζουν ήδη; Περιμένουμε σχόλιό σου!

* Αν σε ενδιαφέρει να ... ψαχουλέψεις και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας κάτσε αναπαυτικά στην καρέκλα σου και ρίξε μια ματιά στο e shop του BeautyTestBox ή στη σελίδα της εταιρείας στο facebook

Μέχρι το επόμενο post


2 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραίο post,δυστηχώς έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα σπιθουράκια στα μπράτσα και ήθελα εδώ και πολύ καιρό να βρώ μια κρέμα που να μπορεί να τα εξαφανίσει.Νομίζω ότι κάποια στιγμή σίγουρα θα την δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραιο προιον !!! δεν το εχω δοκιμασει !!! ισως στο μελλον!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design