11.12.13

To "Haul" or not to "Haul"? Hondos Center Version

Ξεκινάμε αυτό το post με μία ομολογία. Ομολογούμε ότι πλέον είμαστε επισήμως άρρωστες! Ποιά είναι η αρρώστια μας; Μα φυσικά είμαστε μανιοκαταναλωτικές! Ξέρουμε τα συμπτώματα, ζούμε την συνεχή επιδείνωση! Ο πειρασμός; Αγαπημένα προϊόντα, σε αγαπημένους χώρους, που σου φωνάζουν "buy me!" Αντίσταση; Καμία! Και το χειρότερο, όμως, είναι ότι μας αρέσει τρελά! 



Οι "shopping maniac" sisters, λοιπόν, σου παρουσιάζουν ένα ακόμη Haul, από τα αγαπημένα Ηondos Center αυτή τη φορά! Πάμε να τα δούμε ένα ένα και να σου δώσουμε ιδέες (σε περίπτωση που πάσχεις και εσύ από την ίδια ασθένεια με εμάς :p )

Πρώτη στάση. Stand της Essence. Είναι σαν έθιμο. Ψώνια στα hondos, ψώνια από Essence. Αυτή τη φορά μπήκε στη λίστα των καλλυντικών μας το stay matte lip cream της εταιρείας, σε μία γλυκιά, ροζ καθημερινή απόχρωση, όχι όμως ιδιαίτερα διακριτική. Ένα πολύ ωραίο προϊόν. Το έχουμε δοκιμάσει ήδη αρκετές φορές. Έχει πολύ καλή απόδοση και διάρκεια, κάτι που μας έκανε εντύπωση μιας και συνήθως τα τόσο οικονομικά προϊόντα περιμένεις να μην είναι τόσο πιστά στις υποσχέσεις τους. 



Δεύτερη στάση. Radiant. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά πήγαμε με κλειστά μάτια, καθώς είχαμε στο μυαλό μας κάποια από τα προϊόντα που θέλαμε να αγοράσουμε. Ένα από αυτά ήταν η Magna Lash Mascara της Radiant, για την οποία έχουμε ακούσει τα καλύτερα. Δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμα, αλλά και μόνο που την έχουμε stand by μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα!


Επόμενη αγορά το αγαπημένο μας αποσμητικό από την Neutro Roberts, που δε μπορούμε να αποχωριστούμε! Έχουμε ξαναμιλήσει για αυτό το προϊόν! Η διάρκεια, η πουδρένια αίσθηση και το διακριτικότατο άρωμά του το έχουν κάνει νούμερο ένα επιλογή μας! Δεν το αλλάζουμε σε καμία περίπτωση!


Επόμενο καινούριο απόκτημα, η take the heat live - in cream για τα μαλλιά από την Aussie. Και για αυτό έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια. Εμείς, όμως,  δεν έχουμε τόσο εντυπωσιαστεί. Το έχουμε βέβαια λίγες μέρες στα χέρια μας, αλλά το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά (λόγω λιπαρότητας λουζόμαστε και επομένως στεγνώνουμε μαλλιά με μεγάλη συχνότητα) και κανένα αποτέλεσμα δεν έχουμε δει. Ίσως χρειάζεται  χρήση περισσότερο καιρό για να είναι αποτελεσματικό. Ποιός ξέρει;


Radiant Illuminator: Η Radiant έχει αρχίσει και γίνεται αγαπημένη μας. Έχουμε μείνει αρκετά ευχαριστημένες από όσα προϊόντα της έχουμε χρησιμοποιήσει και ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και με αυτό το προϊόν! Μόλις έχουμε νεότερα, θα τα μοιραστούμε μαζί σου!


Τελευταίος σταθμός, μία από τις μεγαλύτερες αγάπες μας! Ο Korres! Πρώτο προϊόν που αγοράσαμε το lipstick σε μορφή στυλό στην απόχρωση Elegance, ένα κουφετοροζ που έχει υπέροχη απόδοση. Μας αρέσει πολύ που έχει αυτή τη μορφή γιατί η εφαρμογή είναι πολύ πιο εύκολη και ακριβής. Το αγαπάμε και έχουμε ήδη βάλει στη λίστα των επόμενων αγορών και άλλη απόχρωση της ίδιας σειράς. 


Τέλος, από τον Korres είχαμε αγοράσει πριν λίγο καιρό ένα πακέτο προσφοράς που περιελάμβανε κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο. Μας τελείωσε και μιας και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένες, ήταν αυτονόητο ότι θα το αγοράζαμε ξανά! Η κρέμα ματιών είναι απίστευτη!Στο δικό μας δέρμα, μετά από μία εβδομάδα χρήσης, έδιωξε σχεδόν όλους τους μαύρους κύκλους από την περιοχή κάτω από τα μάτια (που παρεπιπτόντως είχαν ξεφύγει κάπως λόγω ξενυχτιού και έλλειψης ύπνου). Σου τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα αν αντιμετωπίζεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Η κρέμα προσώπου είναι εξίσου καλή, ενυδατώνει το δέρμα το απαλύνει τόσο χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Εμείς θα συνεχίσουμε να τις αγαπάμε και τις δύο για πολύ καιρό ακόμα! 



Αυτά, λοιπόν, ήταν τα ψώνια μας αυτή τη φορά. Πώς σου φάνηκαν; Τί έχεις δοκιμάσει εσύ και σε τί διαφωνείς μαζί μας; Let's talk! 

Μέχρι το επόμενο post

6 σχόλια:

  1. Με γεια σας ολα!!! Το lip cream της essences θελω πολυ να το δοκιμασω:):) Τη magna lash τη εχω σε ενα σκουρο βουργουνδι που ειναι υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To haul κορίτσια για να βλέπουμε κι εμείς τέτοια ωραία πραγματάκια!
    Την ενυδατική του Κορρέ θα την πάρω κι εγώ μόλις τελειώσει αυτή που χρησιμοποιώ τώρα!
    Επίσης, πολύ ωραίο χρωματάκι το lipstick!
    Με γεια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα!!!!!!Θέλω πολύ να δοκιμάσω το lipcream από Essence!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς το θέλουμε και σε άλλα χρώματα, αλλά εξαφανίζεται τόσο γρήγορα από τα stands.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design