27.12.13

Smells like Christmas - Moringa Gift Set - The Body Shop

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πήραμε το πρώτο μας beauty related Χριστουγεννιάτικο δωράκι και μια και το αγαπήσαμε πολύ σκεφτήκαμε να σου το δείξουμε γιατί προλαβαίνεις ακόμα να πάρεις ιδέες για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς. Σήμερα λοιπόν θα σου πούμε δυο λόγια για ένα από τα Χριστουγεννιάτικα set δώρου από τη The Body Shop, αυτό με το αγαπημένο μας άρωμα moringa.


Το set έρχεται σε ένα πολύ όμορφο λαχανί κουτάκι με το σήμα της εταιρείας και μικρές ασημένιες χιονονιφάδες και περιέχει πέντε προϊόντα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το ανοίξεις η μυρωδιά θα γεμίσει το χώρο. 



Ας δούμε όμως αναλυτικά τι περιέχει.

Moringa Soap (100 gr)
Ένα σαπούνι φυτικής βάσης με έλαιο σπόρων moringa και βιώσιμο φοινικέλαιο. Κάνει πλούσιο αφρό και φυσικά μυρίζει υπέροχα.

Moringa Cream Body Scrub (50 ml)
Κρέμα απολέπισης σώματος. Έχει αρκετά παχύρευστη σύνθεση και περιέχει πολλούς μικροσκοπικούς κόκκους. Κάνει απαλή απολέπιση, δεν τραυματίζει την επιδερμίδα και αφήνει το δέρμα μεταξένιο. 

Moringa Body Butter (50 ml)
Ta body butter των The Body Shop δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν τα έχεις ήδη δοκιμάσει, σίγουρα τα αγαπάς και αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ακόμα, πρέπει σίγουρα να τα βάλεις στη wish list σου. Έχουν τέλεια butter υφή, είναι super ενυδατικά και το άρωμά τους διαρκεί αρκετά στο δικό μας δέρμα. Αν μάλιστα το συνδυάσεις και με το αντίστοιχο body mist, θα έχεις τέλεια αποτελέσματα. 

Moringa Shower Gel (250 ml)
Από τα πολύ αγαπημένα μας αφρόλουτρα. Το γνωστό απίθανο άρωμα moringa και ο πλούσιος αφρός μπορούν πανεύκολα να μετατρέψουν το μπάνιο σου σε μαγική εμπειρία χαλάρωσης. Εμείς σίγουρα χρειαζόμαστε τέτοια διαλείμματα στην καθημερινότητά μας. 

Και το πακέτο ολοκληρώνεται με ένα μικρό χαριτωμένο μπεζ σφουγγαράκι μπάνιου!

Αλήθεια ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο The Body Shop άρωμα; Πόσο εύκολο σου είναι να διαλέξεις μόνο ένα;

Μέχρι το επόμενο post


6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Είναι όντως υπέροχο! Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με τιμούλα γιατί ήταν δωράκι! :)

      Διαγραφή
  2. τι υπέροχο!!!λατρεμένο άρωμα!έχω το body mist και νομίζω πως με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να ρίξω μια ματιά και στο μαγικό αυτό κουτάκι!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H δεύτερη αγαπημένη μου μυρωδιά από τα body shop!...μετά την καρύδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design