18.12.13

Panthenol Plus| σειρά Aqua Repair : θησαυρός που πρέπει να ανακαλύψεις!

Γεια σου, beauty!

Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιούμε μία καινούρια - για μας - σειρά προϊόντων της εταιρείας Benefit και σε αυτό το post θα σου την παρουσιάσουμε! Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις το post, γιατί σίγουρα αξίζει να ακούσεις για αυτή και να τη δοκιμάσεις! 




Ας σου μιλήσουμε, όμως,  λίγο για την .. ιστορία της συγκεκριμένης σειράς. 
Η σειρά Panthenol Plus ξεκίνησε ως μια σειρά προϊόντων για εγκαύματα και ερεθισμούς του δέρματος, φέρνοντας μια καινοτομία στο χώρο γιατί συνδυάζει, πέρα από την προβιταμίνη Β5, την αλλαντοίνη και το τρικλοσάν, συστατικά που φτιάχνουν ένα δυνατό και αποτελεσματικό συνδυασμό. Με τον καιρό, στη σειρά προστέθηκαν πολλά προιόντα, όπως κρέμα χεριών, body lotion, lipsticks για σκασμένα χείλη αλλά και με αντηλιακό δείκτη προστασίας, αντηλιακά σώματος με SPF20 και SPF30.

 Πριν 3 περίπου χρόνια δημιουργήθηκε και λανσαρίστηκε η σειρά Aqua Repair/ Panthenol Plus. Βασισμένη στο πανίσχυρο συνδυασμό του Υαλουρανικού Οξέος και της Προβιταμίνης Β5 μαζί εμ πολλά άλλα συστατικά υψηλής βιολογικής αξίας, δημιουργήθηκε μια σειρά που αποτελείται από 3 κρέμες προσώπου, 3 μάσκες προσώπου και 2 - πρόσφατα λανσαρισμένων - ορών προσώπου με αντιρυτιδική προστασία. 

Το πρώτο προϊόν που δοκιμάσαμε είναι ένας αντιρυτιδικός ορός για νεανικές επιδερμίδες. Προτείνεται να χρησιμοποιείται καθημερινά μετά την ηλικία των 25 ετών, καθώς τότε αρχίζει να μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό. Βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά. Τα αποτελέσματα στο δικό μας δέρμα ήταν εμφανή από τις πρώτες κιόλας μέρες! Το δέρμα μας έγινε πιο σφιχτό, ελαστικό και απέκτησε απίστευτη λάμψη. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να τον χρησιμοποιούμε! Η τιμή του ανέρχεται στα 16,50 ευρώ, απίστευτα προσιτή για ένα προϊόν με άμεσα αποτελέσματα. 




Δεύτερο προϊόν: Aqua Repair κρέμα προσώπου για αναδόμηση και ενυδάτωση. Μία κρέμα καθημερινής περιποίησης. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος προσφέροντας σημαντική αντιγηραντική προστασία. Μειώνει την καταστροφή των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες κατά 56%. Μας άρεσε πολύ γιατί ήταν ιδιαίτερα δροσιστική και ενυδατική και δεν άφηνε λιπαρότητα.




Μία μάσκα προσώπου Aqua Repair ήταν η επόμενη δοκιμή μας. Μία μάσκα που προσφέρει βαθειά ενυδάτωση με γιαούρτι και μέλι. Χάρη στην προσεγμένη σύνθεσή της επιτρέπει στο δέρμα να ενυδατώνεται σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος και μειώνει την απώλεια υγρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συστατικά της βοηθούν στην πύκνωση των λεπτών ινών του κολλαγόνου και των ινοβλαστών, έχοντας έτσι ορατό αποτέλεσμα στη σύσφιξη της επιδερμίδας! 




Τέλος, δοκιμάσαμε την κρέμα χεριών Panthenol Plus. Φέτος τα χέρια μας έχουν γίνει πιο ευαίσθητα και χρησιμοποιούμε αρκετά κρέμες χεριών, τόσο ενυδατικές όσο και αντιγηραντικές για προληπτικούς λόγους. Αυτή η κρέμα μας έκανε απίστευτη εντύπωση. Είναι η μόνη κρέμα χεριών που απορροφάται τόσο άμεσα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, αλλά παράλληλα ενυδατώνοντας βαθιά την επιδερμίδα. Είναι το προιόν που έχουμε πάντα μαζί μας μέσα στην τσάντα και μας βγάζει από δύσκολες και "ξηρές" καταστάσεις τις τελευταίες μέρες με τα τσουχτερά κρύα. Η εντατική χρήση της προλαμβάνει το σκάσιμο των χεριών και τα περιποιείτει εντατικά αποκαθιστώντας άμεσα τους ήδη υπάρχοντες ερεθισμούς μιας και περιέχει προβιταμίνη Β%, Αλλαντοίνη αλλά και ένα σύμπλεγμα βιταμινών Α, Η, Ε και F. 




Μόνο θετικές εντυπώσεις έχουμε, λοιπόν, από τη σειρά Aqua Repair! Είμαστε σίγουρες, όμως, ότι και εσύ εντυπωσιάστηκες! Ρίξε μια ματιά στο site της εταιρείας και στη σελίδα της σειράς που λανσάρει στο facebook  και σίγουρα θα βρεις το δώρο που θες για τον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα! 





2 σχόλια:

  1. Μου έκανε εντύπωση ο αντιρυτιδικός ορός για νεανικές επιδερμίδες, έψαχνα κάτι τέτοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design