6.12.13

Empties - November 2013!

Είμαστε τόσο περήφανες που για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες καταφέρνουμε επιτέλους να κάνουμε το empties post του μήνα ‘λιγότερο καθυστερημένα’! Είναι μόνο 6 Δεκεμβρίου και ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε ως το τέλος τον περασμένο μήνα για να τα πετάξουμε επιτέλους (χιχι!)



Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα και να σου πούμε την ολοκληρωμένη μας πια γνώμη για αυτά.




Cotton Blossom Shower Gel - Aromatics, Papoutsanis
Το έχεις δει στα αγαπημένα μας και τώρα δυστυχώς ήρθε η ώρα να το δεις και στα empties. Αγαπάμε τα αφρόλουτρα από τη σειρά Aromatics, αλλά σίγουρα ξεχωρίσαμε αυτό. Έχει υπέροχο άρωμα που μένει στο σώμα για ώρα, κάνει πλούσιο αφρό και είναι πολύ ενυδατικό. Κάνει το μπάνιο super χαλαρωτική εμπειρία.







Lip Balm, Vanilla - Bioplasis
Άλλη μία αγαπημένη μας εταιρεία και δυστυχώς άλλο ένα αγαπημένο μας προϊόν που τελείωσε. Ένα από τα καλύτερα lip balm που έχουμε δοκιμάσει. Είναι απίστευτα ενυδατικό χωρίς να νιώθεις τα χείλη σου βαριά ή υπερβολικά λιπαρά. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο όμως είναι το λαχταριστό άρωμα βανίλιας.





Refreshing Tonic Lotion - Bioten
Είναι μία αναζωογονητική λοσιόν καθαρισμού για μεικτά/λιπαρά δέρματα που περιέχει νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε. Έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και αφήνει στο δέρμα μία ευχάριστη αίσθηση τόνωσης και φρεσκάδας. Δεν είναι η καλύτερη λοσιόν που έχουμε δοκιμάσει, αλλά σίγουρα είναι μία πολύ καλή οικονομική επιλογή.













Organic Cotton Rounds - The Body Shop
Είναι τα βαμβακερά δισκία ντεμακιγιάζ από τη The Body Shop. Η συσκευασία περιέχει 100 τεμάχια. Είναι πολύ βολικά, πολύ απαλά και δεν χνουδιάζουν ή δεν διαλύονται όπως άλλα. Εμείς θα τα ξαναπροτιμήσουμε.







Replenishing Eye Contour Cream - Pirin Dream
Είναι μία κρέμα ματιών που ανακαλύψαμε στο Beauty Test Box μας στα τέλη του Αυγούστου. Και παρόλο που μιλάμε για μία κρέμα σε συσκευασία δείγματος μας εξέπληξε το πόσο διήρκησε γιατί τη χρησιμοποιούσαμε κάθε βράδυ από τότε και μας τελείωσε μέσα Νοεμβρίου, δηλαδή για περίπου δυόμιση μήνες. Φαντάζεσαι πόσο θα διαρκεί η κανονική συσκευασία; Πέρα από αυτό, η καθημερινή χρήση είχε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η περιοχή κάτω από τα μάτια ήταν πάντα πιο λαμπερή το πρωί και μας βοήθησε να ξεφορτωθούμε τα πρηξηματάκια.

Hydro Cool firming Eye Gels - Skyn Iceland
Ξυπνάς καθυστερημένη το πρωί και πρέπει αν τρέξεις. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και πουφ! βλέπεις αυτά τα ενοχλητικά πρηξηματάκια που μαρτυρούν πως ξενύχτησες ή είσαι κουρασμένη. Αν έχεις κρυμμένα στο συρτάρι σου αυτά τα μαγικά eye slices το πρόβλημα λύνεται σε μόνο δέκα λεπτά. Είναι super δροσιστικά και ναι, λειτουργούν! Είναι πανεύκολα στη χρήση και μας λείπουν ήδη! Δυστυχώς μπορείς μόνο να τα παραγγείλεις online και σίγουρα δεν είναι οικονομικά. 





Gliss Hair Repair Shampoo - Schwarzkopf
Περιέχει έλαιο Marrakesh και καρύδα και απευθύνεται σε κανονικά έως ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και είναι αρκετά ενυδατικό. Το έχουμε ήδη αντικαταστήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το ξαναπάρουμε στο μέλλον.  












Unscenting Cleansing Lotion - Genofyt
Είναι μία λοσιόν καθαρισμού χωρίς άρωμα για την ευαίσθητη περιοχή. Την εντάξαμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και μείναμε ικανοποιημένες. Θα την αγοράζαμε ξανά λοιπόν.











Xtreme 3 Beauty - Wilkinson Sword
Δεν σου έχουμε ξαναδείξει ξυραφάκια, αλλά αυτά αξίζουν μια ματιά. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και φυσικά αποτελεσματικότατα. Μας άρεσε πολύ η λωρίδα που είναι εμποτισμένη με αλόη και jojoba και βοηθά το δέρμα να μένει απαλό. 








Αυτά είναι τα δικά μας empties για το Νοέμβριο που μας άφησε. Ώρα να πετάξουμε τις άδειες συσκευασίες! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Τι τελείωσες αυτό το μήνα και θα αγοράσεις  ή δεν θα αγοράσεις ξανά σίγουρα;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. Θελω να δοκιμασω καποιο σαμπουαν της Gliss αλλά όλο τα ξεχναω οταν ψαχνω για σαμπουαν στο σουπερ μαρκετ. Η λοσιόν της Bioten μυριζει υπεροχα! Θα την επαιρνα ξανα μονο και μονο γι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σαμπουαν αυτο μου αρεσει πολυ! μυριζει υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη λοσιόν της Bioten την έχω στο πρόγραμμα να τη δοκιμάσω!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω θελω πολυ να δοκιμασω την λοσιον, πολυ ομορφα ^^ τα σαμπουαν της gliss τα λατρευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design