23.12.13

Castalia PR event

Σε αυτό το post θα σου μιλήσουμε για μία υπέροχη εμπειρία που είχε στις αρχές του Δεκέμβρη. Ναι, έχει περάσει καιρός, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν καταφέραμε νωρίτερα να τη μοιραστούμε μαζί σου. 




 Τη Δευτέρα, λοιπόν, 9 Δεκεμβρίου βρεθήκαμε σε ένα event που διοργάνωσε η Castalia για bloggers, ώστε να γνωρίσουμε το καινούριο προϊόν που λανσάρει η εταιρεία, τον αντιγηραντικό ορό Chronoderm Vitamin C 10%. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τους ειδικούς για τις εξελίξεις στην αντιγήρανση και να γνωρίσουμε καινούρια και ενδιαφέροντα άτομα!



Φυσικά, γνωρίσαμε πολλά πράγματα για την ιστορία και την εξέλιξη της εταιρείας  και ενημερωθήκαμε με λεπτομέρειες για την δράση του νέου προϊόντος της Castalia. Είναι ένας ορός που αποτελείται από 10% βιταμίνη C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για δυσχρωμίες, ρυτίδες, φωτογήρανση αλλά και προληπτικά. Ακόμη, ενυδατώνει απίστευτα το δέρμα και του δίνει λάμψη. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η συσκευασία και ο τρόπος "παρασκευής" του προϊόντος αμέσως πριν τη χρήση. Η βιταμίνη C βρίσκεται σε μορφή σκόνης κλεισμένη στο καπάκι της συσκευασίας ώστε να μην χάσει τις ευεργετικές της ιδιότητες πριν τη χρήση. Όταν ο καταναλωτής θελήσει αναμειγνύει τη σκόνη με τον υγρό ορό και εφαρμόζει στο σημείο που θέλει. 



Η εταιρεία μας πρόσφερε ένα δείγμα προϊόντος προς δοκιμή, την οποία έχουμε προγραμματίσει την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών μας, για να μπορούμε να σε ενημερώσουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα για την αποτελεσματικότητά του. Όταν έχουμε νέα, θα σου τα πούμε! 



Να σου πούμε ακόμη ότι στο event υπήρχε πλουσιότατος μπουφές, ήπιαμε καφεδάκι και κρασί και νιώσαμε υπέροχα! Ευχαριστούμε πολύ Castalia! 





Μέχρι το επόμενο post




10 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον ποστ! Πολύ ωραιες οι φωτο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο event αγαπημένη εταιρία!
    Φιλιά
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα :)
    Αγαπάμε Castalia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Castalia και πορτοκαλί=τέλειο!
    Περιμένουμε εντυπώσεις από τον ορό!Πρωτοποριακό αυτό με το καπάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφερον ποστ!:):) Και ορος φαινεται αρκετα καλος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Σίγουρα είναι πρωτοποριακό προϊόν. Το δοκιμάζουμε και θα επανέλθουμε με αναλυτικές εντυπώσεις.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design