2.12.13

Αγαπημένα Νοεμβρίου 2013!

Κι όμως ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα Νοεμβρίου και είμαστε ενθουσιασμένες! Όχι μόνο γιατί μας αρέσουν τα favourites posts, αλλά γιατί τα συγκεκριμένα αγαπημένα σημαίνουν πως ήρθε ο πολυαγαπημένος μας Δεκέμβρης που φυσικά φέρνει μαζί του Χριστούγεννα και διακοπές!)



Πάμε λοιπόν να σου δείξουμε ποια προϊόντα αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε περισσότερο αυτό το μήνα.




#1 Camomile Sumptuous  Cleansing Butter - The Body Shop
Σου έχουμε ξαναμιλήσει για το σχετικά νέο προϊόν ντεμακιγιάζ από τη The Body Shop. Έχει butter μορφή και στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικές για το αν θα το βολευτούμε, αλλά τελικά είναι τόσο εύχρηστο που έγινε αγαπημένο μας. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση του μακιγιάζ, περιέχει χαμομήλι (που το αγαπάμε) και είναι πολύ απαλό με τα μάτια. Επίσης διαρκεί για περισσότερο καιρό απ’ότι τα συνηθισμένα ντεμακιγιάζ.








#2 Cranberry Choc Body Lotion - Fruttini
Ένα θα σου πούμε, δεν γίνεται να τη μυρίσεις και να μην τη λατρέψεις! Είναι σαν να έχεις κλείσει την πιο λαχταριστή black forest στο σωληνάριο μιας body lotion. Σίγουρα θα σε βάλει σε πειρασμό να τη φας! Τέλεια μετά από ένα ζεστό μπάνιο στο τέλος της ημέρας. Είναι επίσης πολύ ενυδατική και απορροφάται εύκολα. 










#3 Eye Shadow No 524 - Erre Due
Ανακηρύσσεται πλέον επίσημα η αγαπημένη μας μονή σκιά για το μήνα που πέρασε! Είναι ένα σκούρο σαμπανιζέ χρώμα με μικροσκοπικά shimmer. Την έχουμε βολευτεί για όλες τις ώρες και σχεδόν όλα τα μακιγιάζ. Δίνει μία όμορφη λάμψη χωρίς να γίνεται υπερβολική. 








#4 The Stylist Mascara, No 03, Plum Brown - Seventeen
Αγαπημένη μάσκαρα σε εναλλακτικό υπέροχο δαμασκηνί - καφετί χρωματάκι γι’αυτό το μήνα η The Stylist από τη Seventeen. Δυστυχώς το χρώμα αδικείται απίστευτα στη φωτογραφία. Είναι η ιδανική για σένα εάν ψάχνεις μία μάσκαρα για μήκος και πολύ πολύ καλό διαχωρισμό των βλεφαρίδων. Μοιάζει πραγματικά σαν να τις χτενίζει μία μία. Δεν προσφέρει τρελό όγκο, κάτι που εμάς δεν μας πολύ απασχολεί. Ένα μικρό θεματάκι είναι μόνο το υπερβολικά ανοιχτό στόμιο της συσκευασίας που θέλει προσοχή. 




#5 Idylle - Guerlain
Κυρίαρχη νότα είναι τα λευκά άνθη, το τριαντάφυλλο και ο κρίνος. Είναι ένα άρωμα φρέσκο, αέρινο, λουλουδάτο και σίγουρα ξεχωριστό που πολύ εύκολα  θα μείνει αξέχαστο στους γύρω σου. Για εμάς είναι το χειμωνιάτικο άρωμα ‘ειδικών περιστάσεων’ και πάντα κατευθυνόμαστε προς αυτό όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε. 







Αυτά είναι τα προϊόντα που βάλαμε στο πάνω πάνω συρτάρι μας αυτό το μήνα και πιάσαμε τον εαυτό μας να τα χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν ξεχώρισες αυτό το μήνα;

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. To chamomile θα είναι σίγουρα η επόμενη μου αγορά, αν κρατάει κιολας δε το συζητώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη η σειρά ντεμακιγιάζ με χαμομήλι της Body Shop είναι υπέροχη! Τώρα δοκιμάζουμε και τα ντεμακιγιάζ σε υγρή μορφή και είμαστε ήδη πολύ ικανοποιημένες! Να το πάρεις, θα το ευχαριστηθείς σίγουρα!

      Διαγραφή
  2. η κρεμα σωματος απο fruttini απο που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς την είχαμε βρει στα Hondos Center. Δεν ξέρουμε αν κυκλοφορεί και σε άλλα καταστήματα. Αξίζει να την ψάξεις όμως! Ειδικά αν είσαι λάτρης της σοκολάτας όπως εμείς! χιχι

      Διαγραφή
  3. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά μου άρεσε πολύ το χρώμα της σκιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To cleansing butter είναι τέλειο, έχω ήδη τελειώσει το πρώτο μου κουτί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο όμορφα αγαπημένα!
    Θα τα δοκίμαζα όλα!
    Το cleansing butter θέλω πολύ να το δοκιμάσω!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει η ενυδατικη cranberry chocolate εχει μπει ηδη στη λιστα μου!! Που μπορω να την βρω;;;;
    Η μονη σκια εχει πραγματικα τελειο χρωμα!! και η μασκαρα επισης! Εγω έχω μια σε παρομοιο χρωμα απο την erre due!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design