10.10.13

Mini haul + Review | Beautytestbox e - shop

Σε αυτό το post θα σου μιλήσουμε για δύο προϊόντα που πήραμε από το e shop του Beautytestbox και παραλάβαμε την ίδια ημέρα με τα κουτάκια μας του Σεπτεμβρίου. Τα έχουμε αρκετό καιρό καιρό, λοιπόν, ώστε να έχουμε αποκτήσει μία ολοκληρωμένη άποψη και για τα δύο.




Το πρώτο προϊόν είναι μία κρέμα χεριών με άρωμα Mango. Η συγκεκριμένη αγορά συνέπεσε με τις πρώτες "χειμωνιάτικες", κρύες ημέρες οπότε ήταν ότι πρέπει για τα αφυδατωμένα μας χέρια. Το άρωμά της είναι διακριτικό και ιδιαίτερα ευχάριστο, κάτι που μας έκανε θετική εντύπωση γιατί δεν είχαμε χρησιμοποιήσει αντίστοιχο προϊόν και είχαμε στο μυαλό μας άλλη μυρωδιά για το mango. Φυσικά, μετά από αυτή την αγορά θα επιχειρούσαμε να το δοκιμάσουμε ξανά. Η υφή της κρέμας δεν είναι εντελώς υγρή, αλλά πιο σταθερή. Αυτό βοηθάει να βγάζεις από τη συσκευασία κάθε φορά τόση ποσότητα κρέμας όση χρειάζεσαι χωρίς να γεμίζεις τα πάντα με το προϊόν! Απορροφάται αρκετά εύκολα από το δέρμα. Η συσκευασία των 50 ml είναι ικανοποιητικότατη, αν σκεφτείς ότι χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα σε κάθε χρήση. 




Το δεύτερο προϊόν είναι ένα βερνίκι νυχιών, η νούμερο 2 εμμονή μας, για το φετινό χειμώνα, μετά τα κραγιόν. Μας έχει επηρεάσει φυσικά πολύ και η φετινή μόδα και στις δύο περιπτώσεις. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι σε μία υπέροχη μπορντώ απόχρωση της εταιρείας Jessica, που είναι ό, τι πρέπει για χειμώνα! Το έχουμε ήδη επιλέξει αρκετές φορές για nails of the day και έχουμε να σου πούμε ότι η απόδοση του είναι πολύ καλή στο νύχι με δύο στρώσεις. Η διάρκεια του είναι περίπου 4 - 5 μέρες και στεγνώνει σε πολύ λίγο χρόνο. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει τολουόλιο και φορμαλδεΰδη, όπως και όλα τα βερνίκια της εταιρείας. 



Σίγουρα θα ακολουθήσει και άλλο haul από το e shop του Beautytestbox. Έχουμε ήδη βάλει στο μάτι τα προϊόντα που θα το αποτελούν! ;) 

Εσένα πως σου φαίνονται τα προϊόντα; Τα έχεις χρησιμοποιήσει; Περιμένουμε τη γνώμη σου!


7 σχόλια:

  1. Και τα δυο φαινονται τέλεια ειδικα η κρεμα χεριων! Αγαπω το μανγκο!! Το χρωμα στο βερνίκι ειναι τέλειο και καταλληλο για την εποχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μάνγκο ήταν έκπληξη για εμάς! Και τα δύο τα ευχαριστηθήκαμε <3

      Διαγραφή
  2. Τελειο αυτο το χρωμα για τα νυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να δοκιμασω κι εγω τη κρεμα μανγκο~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να τη βρεις στο e shop του Beautytestbox ή καλώντας τους στο τηλέφωνο που υπάρχει στο site! Εμείς την προτείνουμε ούτως ή άλλως! :D

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραιο χρωμα το βερνικι κοριτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design