4.10.13

Νέες σειρές Color Crush Lipsticks και Honeymania από τη The Body Shop!

Πριν από περίπου ένα μήνα βρεθήκαμε σε ένα media event της The Body Shop για να γνωρίσουμε την ολοκαίνουρια σειρά Honeymania και τα Color Crush Lipsticks. Ήταν ένα υπέροχο πάρτυ γεμάτο χρώματα και μυρωδιές, είδαμε άλλες αγαπημένες bloggers, δοκιμάσαμε μελένια μελισσομπισκοτάκια, πήραμε δωράκια, κάναμε τις αγορές μας και περάσαμε υπέροχα.



Τώρα, περίπου ένα μήνα μετά, που τα έχουμε δοκιμάσει όλα ήρθε η ώρα αν σου πούμε τη γνώμη μας!

Τη σειρά Honeymania την ερωτευτήκαμε ολόκληρη! Αν αγαπάς τη μυρωδιά του μελιού όσο κι εμείς είναι 100% σίγουρο ότι θα ξετρελαθείς κι εσύ.


Το πρώτο μας δωράκι ήταν το body butter της σειράς και έγινε αμέσως αγαπημένο μας. Είναι υπέροχο σαν σύσταση όπως όλα τα body butters της The Body Shop, super ενυδατικό και έχει το πιο χαλαρωτικό μελένιο άρωμα που θα μπορούσες να φανταστείς. Θα θέλεις να το ανοίγεις μόνο και μόνο για να το μυρίσεις.


Από την ίδια σειρά δεν κρατηθήκαμε και αγοράσαμε κι εμείς το eu de toilette με μέλι και ζαχαροκάλαμο. Το άρωμά του είναι απλά εθιστικό. Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια και είναι το άρωμα που ψάχνεις αν θέλεις κάτι ζεστό και γλυκό για το χειμώνα.

Τα Color Crush Lipsticks κυκλοφορούν σε  24 διαφορετικές αποχρώσεις, κόκκινες, ροζ και nude, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν και πολύ αμφιβάλλουμε ότι θα μπορέσεις να διαλέξεις μόνο μία.


Το δεύτερο δωράκι μας είναι λοιπόν το Νο 240, μία υπέροχη berry απόχρωση ιδανική για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Έχει πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος, είναι αρκετά ενυδατικό και διαρκεί για ώρες. Μια μικρή όμορφη λεπτομέρεια είναι ότι έχει ελαφρύ άρωμα τριαντάφυλλου. Τέλος είναι ένα πολύ καλό dupe για το Rebel της Mac.


Το Cleansing Butter από την επίσης σχετικά καινούρια σειρά ντεμακιγιάζ της εταιρίας με βάση το χαμομήλι το είχαμε βάλει εδώ και καιρό στη wish list μας κι έτσι στο event βρήκαμε την ευκαιρία να το αγοράσουμε κι αυτό. Μέχρι τώρα δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο για το ντεμακιγιάζ μας και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε. Έχει απαλό άρωμα χαμομηλιού και απομακρύνει αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ ενώ χρειάζεται πάρα πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος. Το εντάξαμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και σίγουρα θα συνεχίσουμε να το αγοράζουμε.



Τέλος, εφοδιαστήκαμε με στρογγυλά pads ντεμακιγιάζ από οργανικό βαμβάκι που κάνουν τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ πολύ εύκολη χωρίς να αφήνουν χνουδάκια στο πρόσωπο και σφουγγαράκια απολέπισης για ακόμη πιο αποτελεσματικό peeling.


Αυτά είναι τα προϊόντα που δοκιμάσαμε από τις καινούριες (και μη) σειρές της The Body Shop. Ενθουσιαζόμαστε πραγματικά πολύ όταν βρίσκουμε νέα προϊόντα που ξέρουμε πως θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Πως σου φάνηκαν;

Μέχρι το επόμενο post

7 σχόλια:

  1. Τι ομορφη αναρτηση, το χρωμα του κραγιον ειναι τελειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Το χρώμα μας έχει γίνει εμμονή, έχουμε ήδη τουλάχιστον 5 από διαφορετικές εταιρείες :P Θα είναι σίγουρα από τα αγαπημένα του φετινού χειμώνα!

      Διαγραφή
  2. Με γειά σας κορίτσια μου!!!Εμένα πάλι αν και μου αρέσουν τα γλυκά αρώματα,η σειρά με το μέλι δεν μου άρεσε και τόσο.Γούστα βέβαια είναι αυτά.Θα ήθελα να μου πείτε πως ακριβώς χρησιμοποιείτε το cleansing butter?Σαν κοινό γαλάκτωμα ας πουμε?
    To Damson in Distress είναι υπέροχο.Το λάτρεψα από την 1η στιγμή και το ξεχώρισα.Το έχω ήδη ευχαριστηθεί πολύ.Δεν ήξερα οτι μοιάζει με το rebel της mac και ήταν στην wish list μου.Μπορείτε να μας δείξετε swatches και από τα δυο για να συγκρίνουμε?Φιλακια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία, το cleansing butter το χρησιμοποιούμε σαν γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Βάζουμε λίγη ποσότητα σε βαμβάκι και εφαρμόζουμε στα μάτια μας. Είναι απόλυτα αποτελεσματικό! Και εκτός αυτού, είναι πολύ καταπραυντικό λόγω του χαμομηλιού. Το κραγιόν είναι όντως υπέροχο, το έχουμε βολευτεί. Δυστυχώς δεν έχουμε το αντίστοιχο χρώμα της Mac για swatchies :'(

      Διαγραφή
  3. Λυσσάω να δοκιμάσω το αρωματάκι!!! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο! Στο προτείνουμε οπωσδήποτε και περιμένουμε εντυπώσεις! ;)

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραια ολα! ωστοσο ενθουσιαστηκα με το body butter και το αρωματακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design