9.9.13

We fell head over heels for Aden Cosmetics!

Συνήθως μετά από κάποια χρόνια μακιγιάζ όλες έχουμε πλέον all times αγαπημένα προϊόντα από κάθε είδος που πολύ δύσκολα αλλάζουμε και όταν πάμε για ψώνια ξέρουμε σχεδόν αμέσως σε ποιο stand να κατευθυνθούμε για το κάθε ένα. Σήμερα λοιπόν είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί θα σου παρουσιάσουμε μία εταιρεία που μέχρι πριν λίγο καιρό μας ήταν άγνωστη, αλλά ήρθε για να γίνει αγαπημένη μας και να πάρει τη θέση της ανάμεσα στα προϊόντα που πια δύσκολα θα αλλάζαμε.



Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες λοιπόν ήρθαμε για πρώτη φορά σε επαφή με τα προϊόντα της Aden Cosmetics και από τότε τα χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά στο μακιγιάζ μας. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

BB Cream - No 3 (Medium)
 Είναι μία πολύ ικανοποιητική BB Cream, ιδανική για τις μέρες που θέλεις ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ. Παρόλο που δεν βαραίνει καθόλου το δέρμα, προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη και ομοιόμορφη όψη. Περιέχει λάδι αβοκάντο, aloe vera, βιταμίνη Ε και κολλαγόνο. Είναι πολύ ενυδατική και καθόλου λιπαρή. Έχει απίστευτα ωραίο άρωμα!

Powder Blush - No 08 και Terracotta Baked Blusher - No 10 (Pink)
Το πρώτο είναι ένα έντονο ροδακινί και το δεύτερο ένα baby απαλό ροζ. Και τα δύο περιέχουν ελαφρύ shimmer και έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος.

Pigment Powder - No 02
 Για μας αυτό ήταν ένα από τα δύο προϊόντα έκπληξη που δοκιμάσαμε! Και φυσικά εννοούμε θετική έκπληξη. Είναι μία σκιά σε σκόνη σε λευκή απόχρωση με μικροσκοπικά χρωματιστά shimmer που άλλες φορές την κάνουν αν φαίνεται σαμπανιζέ και άλλες να ροζίζει. Τη λατρεύουμε! Γράφει υπέροχα και είναι η τέλεια επιλογή για ένα μακιγιάζ με μαύρο eyeliner και έντονο κραγιόν (που είναι από τα αγαπημένα μας). Τέλος, έχει και εκπληκτική διάρκεια.

Terracotta Melange Eyeshadow Wet&Dry - No 06, No 05 και Terracotta Trio Eyeshadow Wet&Dry - No 04
Το Νο 06 είναι μία υπέροχη γαλαζοπράσινη απόχρωση, το Νο 05 ασημί με μωβ και ροζ υποτόνους και το Νο 04 περιέχει τρία χρώματα (λαδί, χρυσό και πράσινο). Όλες είναι μεταλλικές αποχρώσεις με πάρα πολύ έντονη απόδοση χρώματος. Η διάρκειά τους είναι επίσης αρκετά καλή, ειδικά εάν τις συνδυάσεις με μία καλή βάση.


Make-Up Cream Foundation - No 04
Αυτό ήταν το προϊόν του πακέτου μας που μας στεναχώρησε και θα σου πούμε αμέσως γιατί. Είναι ένα oil-free foundation με φυσική κάλυψη, κρεμώδη υφή και πολύ καλή διάρκεια. Έρχεται σε μία  υπέροχη γυάλινη συσκευασία με αντλία. Και ενώ λοιπόν τα έχει όλα αυτά, η απόχρωση 04 είναι πολύ πολύ σκούρα για τη δική μας επιδερμίδα, άρα δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Φυσικά δεν θα πάει χαμένο, θα το χαρίσουμε σε μία φίλη που ταιριάζει στο δικό της χρώμα.

Hydrating Lipstick - No 022 και No 027
Το Νο 022 είναι ένα πολύ έντονο κόκκινο τριανταφυλλί με ελαφριά γυαλάδα ενώ το Νο 027 είναι ένα φούξια με πιο απαλή και shimmery σχεδόν glossy απόδοση. Και τα δύο είναι πάρα πολύ ενυδατικά και έχουν πολύ απαλή υφή στα χείλη. Δεν έχουν όμως ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια.

Βερνίκια Νυχιών - Νο 08 και Νο 47
 Μία ροζ και μία γαλάζια απόχρωση που συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους. Έχουν υπέροχη απόδοση χρώματος ακόμη και από την πρώτη στρώση, στεγνώνουν αρκετά γρήγορα και στα δικά μας νύχια χωρίς top coat κράτησαν περίπου τέσσερις μέρες. Extra παρατήρηση: πολύ κομψή και ελκυστική συσκευασία.

Liquid Lipstick - No 21, No 15 και No 17
Για το τέλος αφήσαμε το προϊόν που μας εξέπληξε και μας κατέκτησε περισσότερο από όλα. Είναι τα κραγιόν σε υγρή μορφή της Aden. Το Νο 21 είναι ένα κόκκινο κεραμιδί, το Νο 15 είναι nude και το Νο 17 έντονο ροζ, σχεδόν φούξια. Η συσκευασία τους και η εφαρμογή τους είναι ίδια με αυτή ενός κλασικού lip gloss. Και κάπου εδώ πρέπει να σου πούμε πως εμείς τα lip gloss δεν τα συμπαθούμε καθόλου. Δεν θα δεις lip gloss σίγουρα ποτέ στα αγαπημένα κάποιου μήνα ή στα empties μας. Όταν λοιπόν τα είδαμε αρχικά απογοητευτήκαμε και τα βάλαμε για λίγο στην άκρη ώσπου αποφασίσαμε πως πρέπει να τα δοκιμάσουμε για να σου δώσουμε μία ολοκληρωμένη γνώμη σ’αυτό το review. Και τότε απλά τα ερωτευτήκαμε!
Η χρωματική τους απόδοση δεν έχει καμία σχέση με αυτή των lip gloss. Μόλις τα φορέσεις και στεγνώσουν έχουν matte τελείωμα (κάτι που μας αρέσει πολύ) και είναι πραγματικά long lasting. Μένουν στη θέση τους (ανεπηρέαστα από ό, τι φας ή πιεις) για ώρες ή καλύτερα για πάντα μέχρι αν αποφασίσεις εσύ να τα αφαιρέσεις.
Ίσως σαν μοναδικό μειονέκτημα να μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι μετά από ώρες γίνονται λιγάκι πιο ξηρά απ’ότι πρέπει, αλλά είναι κάτι που μπορείς να διορθώσεις ενυδατώνοντας τα χείλη σου πολύ καλά. Εμείς έχουμε βάλει σκοπό πάντως να αποκτήσουμε όσες αποχρώσεις υπάρχουν!

Αυτή είναι η προσωπική μας γνώμη για τα προϊόντα της Aden Cosmetics. σίγουρα είναι μία εταιρεία που ήρθε για να μείνει. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά;

Μέχρι το επόμενο post



13 σχόλια:

  1. Γιατί μου το κάνατε αυτό..μου διαλύσατε την αμφιβολία για το αν θέλω το liquid lipstick..Και μέχρι τώρα ήθελα μόνο το nude τώρα τα θέλω όλαααα...ΑΑΑν μπορέσετε κάποια στιγμή να βάλετε καμία φωτο με το ματ αποτέλεσμα όταν στεγνώνει..Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι! Γι'αυτό είμαστε εδώ για να σε βάζουμε σε πειρασμό!Πραγματικά το συγκεκριμένο αξίζει όμως. Έχουμε ήδη βάλει photo και είναι και μετά από ώρες! Δες εδώ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=507296706022003&set=pb.452025858215755.-2207520000.1378730531.&type=3&theater
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Οχι, αλλα τωρα θελω να τα δοκιμασω, που τα βρισκουμε ομως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βρίσκεις στο e-shop του Beauty Test Box. Δες εδώ --> http://www.beautytestbox.com/woman/proionta/ioei-i-i-i-i-i-i
      Αν τα δοκιμάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  3. Είναι πανέμορφα όλα..
    Πριν λίγο καιρό δοκίμασα ένα μολύβι χειλιών της εταιρίας αυτής και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη!
    Ωραίο review κορίτσια :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω δοκιμασει Aden αλλα οι wetndry eyeshadows φαινονται υπεροχες!!Καταπληκτικο ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Είναι πραγματικά η μία πιο όμορφη από την άλλη!

      Διαγραφή
  5. δεν την έχω ακούσει ξανά την εταιρία αυτή,αλλά μπήκα στον πειρασμό να τη μάθω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design