11.9.13

Bioplasis - Ελληνικά Οικολογικά Βιολογικά Καλλυντικά - Review!

Σίγουρα ξέρεις πια πόσο πολύ μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούρια προϊόντα και να σου τα παρουσιάζουμε. Η χαρά μας είναι διπλή όταν τα προϊόντα έχουν καταφέρει να μας εκπλήξουν θετικά και μάλιστα προέρχονται από μία Ελληνική εταιρεία που σέβεται το περιβάλλον όσο και την ομορφιά.


Για να μη σε μπερδέψουμε όμως ας ξεκινήσουμε με δυο λόγια για την εταιρεία. Η Bioplasis ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του 2000 ως η πρώτη Ελληνική βιολογική σειρά καλλυντικών. Η ιδέα της εταιρείας βασίζεται στις “παλιές συνταγές της γιαγιάς” που περιποιόταν το πρόσωπό της με ότι πιο αγνό της έδινε η φύση. Κύρια λοιπόν δραστικά συστατικά όλων των προϊόντων της σειράς είναι το βιολογικό ελαιόλαδο και η μαστίχα Χίου και όλα αντλούν τις ιδιότητές τους από βότανα, καρπούς και φρούτα της Ελληνικής γης.



Έχουμε ξαναδοκιμάσει φυσικά βιολογικά προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά αλλά γιατί ενθουσιαστήκαμε τόσο με τη Bioplasis; Γιατί όσο και να το ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα αρνητικό να σου πούμε, ούτε το παραμικρό. Αντιθέτως, κολλήσαμε τόσο πολύ με τις μυρωδιές και τα αρώματα που μακάρι να μπορούσαμε να σου τα μεταφέρουμε! Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα που δοκιμάσαμε εμείς.


Γαλάκτωμα Καθαρισμού
Περιέχει μαστίχα, ελαιόλαδο, καλέντουλα, μολόχα, πορτοκάλι, λεβάντα και πράσινο τσάι. Το κυρίαρχο άρωμα είναι αυτό της μαστίχας, πιο γλυκό και χαλαρωτικό δεν γίνεται. Αφαιρεί αποτελεσματικότατα το μακιγιάζ και τους ρύπους και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.











Lip Balm - Vanilla
Περιέχει ελαιόλαδο, λάδι jojoba, βερυκοκέλαιο, σιτέλαιο, σογιέλαιο και κερί μελισσών. Περιποιήθηκε, ενυδάτωσε και επανέφερε σε τέλεια κατάσταση  τα super ταλαιπωρημένα χείλη μου που είχαν καταξεραθεί από την καθημερινή επαφή με το οινόπνευμα (αναγκαίο κακό για να καταπολεμήσω ένα ακόμη χειρότερο κακό, τον επιχείλιο έρπη). Το άρωμα βανίλιας είναι απίθανο. Κάνει τα χείλη σου να μυρίζουν φρεσκοψημένο κέικ και σίγουρα θα το προσέξουν και οι γύρω σου.







Σε μορφή δειγμάτων δοκιμάσαμε ακόμη μάσκα και κρέμα μαλλιών, μάσκα και απολεπιστικό προσώπου και συσφικτική κρέμα ημέρας. Γι’αυτά δεν μπορούμε να έχουμε την πιο ολοκληρωμένη γνώμη αλλά σίγουρα τα προϊόντα μαλλιών μπήκαν στην κορυφή της wish list μας.










Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της εταιρείας μπορείς να βρεις στη σελίδα της στο Facebook εδώ ή στο website της εδώ. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Αχ! Πότε θα εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία που να μπορούμε και να τα μυρίζουμε!

Εσύ τι γνώμη έχεις για τα βιολογικά καλλυντικά; Θα τα προτιμούσες;

Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

  1. Really want to try these products they look great :) We have just started following your blog and love it! Maybe you would like to check us out and follow back?
    www.ourlondonwardrobe.com
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design