27.8.13

New Lipstick! (Candy Yum Yum Dupe)

Σήμερα σκεφτήκαμε να καταρρίψουμε σε beauty terms πάντα μια μεγάλη χιλιοειπωμένη αλήθεια. Ξέρεις… Αυτό που λένε πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει… Εσύ τι έχεις να πεις για αυτό; Αλλάζει ή όχι; Εμείς μετά από ώρα φιλοσοφικής συζήτησης-αναζήτησης καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως ο χαρακτήρας μας είναι δύσκολο έως αδύνατο να αλλάξει, αλλάζουν όμως ξαφνικά και απροειδοποίητα τα γούστα και οι επιθυμίες μας.

Και πως μας ήρθε όλο αυτό θα σκέφτεσαι τώρα. Κοιτάζοντας παλιότερες φωτογραφίες (κάποια στιγμή πρέπει να ετοιμάσουμε μία ανάρτηση με styles και makeup looks από το παρελθόν να γελάσουμε παρέα) παρατηρήσαμε πόσο έχει αλλάξει το μακιγιάζ μας. Πάντα λατρεύαμε το μακιγιάζ, από τη μέρα που αγοράσαμε το πρώτο μας makeup προϊόν (μολύβι ματιών ήταν αν θυμάμαι καλά).
Προτιμούσαμε όμως για χρόνια να τονίζουμε πολύ τα μάτια και να αφήνουμε τα χείλη φυσικά, συχνά ακόμη και άβαφτα και φυσικά στη συλλογή μας υπήρχαν ελάχιστα κραγιόν. Είναι όμως δυο-τρία χρόνια τώρα (λες λόγω ηλικίας;) που ανακαλύψαμε και ερωτευτήκαμε το κραγιόν κι έτσι τα makeup looks μας άλλαξαν ριζικά.


Η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού ήταν (και είναι, γιατί στην Ελλάδα το καλοκαιράκι κρατάει μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου τουλάχιστον) τα έντονα τολμηρά χρώματα στα χείλη, με αδιαμφισβήτητο  πρωταγωνιστή το φούξια και must το πολυπόθητο Candy Yum Yum της Mac που ήρθε να μας τρελάνει. Φυσικά και προσπαθήσαμε να το αποκτήσουμε. Επισκεφθήκαμε καταστήματα Mac αρκετές φορές και πάντα ήταν σε έλλειψη. Κι εκεί που ήμασταν έτοιμες απλά να το πάρουμε απόφαση και να τα παρατήσουμε, είδαμε σε ένα βίντεο της Λούσυ το τέλειο dupe! Ενθουσιασμός και χειροκροτήματα! 


Κάναμε λοιπόν την παραγγελία μας στο Asos και σε περίπου μία βδομάδα το είχαμε στα χέρια μας. Τώρα μπορούμε να σου πούμε από πρώτο χέρι ότι είναι όντως το απόλυτο dupe και μάλιστα σε πολύ καλύτερη τιμή. Είναι το Νο 52 Shocking Pink από Barry M και το λατρεύουμε! 


Έχει ένα έντονο φούξια χρώμα που μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις και ως πιο διακριτικό χτίζοντας την έντασή του όσο εσύ θέλεις. Έχει matte τελείωμα (η αδυναμία μας στα κραγιόν) αλλά δεν είναι καθόλου στεγνό στα χείλη. Και έχει απίστευτη διάρκεια, δεν φεύγει με τίποτα!


Η τιμή του στο είναι κάτι λιγότερο από 6 ευρώ και έχει δωρεάν μεταφορικά. Το μόνο που έχουμε μετανιώσει είναι που δεν το ανακαλύψαμε νωρίτερα και που ήμασταν διστακτικές (μιας και ήταν η πρώτη μας επαφή και με το Asos και με τη Barry M) και δεν πήραμε και άλλες αποχρώσεις. Σίγουρα όμως θα πάρουμε στο μέλλον.

Εσύ τα έχεις δοκιμάσει; Πόσο τολμηρή είσαι με τις αποχρώσεις των κραγιόν σου; Έχεις κάποιο all times favourite;

Μέχρι το επόμενο post

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα κορίτσια! Αγαπάμε τα κραγιόν!
    Η απόχρωση είναι όντως πολύ καλοκαιρινή-σαν τσιχλόφουσκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερο χρωμα! Για το asos εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design