8.8.13

GLOWBOX Αυγούστου - Holidays Soon!

Έφτασε επιτέλους και στην δική μας πόρτα το πολυπόθητο Glowbox Αυγούστου! Το περιμέναμε πως και πως και δεν θα σου πούμε πως είμαστε απογοητευμένες (είναι λιγάκι βαρύ, αφού άλλωστε τα περισσότερα προϊόντα μας άρεσαν), απλά νομίζουμε πως μας άρεσαν λιγάκι περισσότερο τα κουτιά των δύο προηγούμενων μηνών. 



Στο κουτί μας αυτή τη φορά βρήκαμε έξι προϊόντα, ένα full size και πέντε travel size. Όλα είναι προϊόντα περιποίησης ή styling. Παραπονάκι Νο 1, βρε παιδιά, βάλτε και κάτι σε μακιγιάζ! Στο site βλέπουμε τόσες αξιόλογες εταιρείες  με προϊόντα μακιγιάζ και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και κάτι από αυτά.


Ας δούμε όμως τι ακριβώς βρήκαμε στο δικό μας κουτάκι…

AHAVA - Purifying Mud Mask (25ml)
Μία μάσκα προσώπου από την αγαπημένη μας πλέον Ahava, ένα δραστικό μίγμα λάσπης από τη Νεκρά Θάλασσα, μετάλλων και φυσικών εκχυλισμάτων. Υπόσχεται καθαρισμό, απομάκρυνση των τοξινών, έλεγχο του σμήγματος και τέλεια ισορροπία στην επιδερμίδα. Θα σου πούμε αναλυτικότερες εντυπώσεις σε λίγο καιρό, αλλά αρχικά μας εντυπωσίασε ότι στις οδηγίες αναφέρει να την αφήσουμε στο πρόσωπο για 2 λεπτά (super γρήγορο μας ακούγεται…)

CASTALIA - Sensai Lait Hydratant Surgras (75ml)
Ένα ενυδατικό και μαλακτικό γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή φροντίδα από την επίσης αγαπημένη μας Castalia. Πρώτη εντύπωση, είναι αρκετά λεπτόρευστο, απορροφάται εύκολα και έχει άρωμα καλοκαίρι. Η σύνθεσή του με λιπίδια που μιμούνται τη δράση των λιπιδίων της επιδερμίδας αυξάνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί υγρασία στο εσωτερικό της και υπόσχεται απαλό, ελαστικό και λαμπερό δέρμα.

FOREVER LIVING PRODUCTS - Aloe Lips
Είναι ένα προιόν που χάρηκα αρκετά που βρήκαμε στο κουτί μας (Jenny speaking) γιατί τον τελευταίο καιρό με καταταλαιπώρησε ένας επιχείλιος έρπις και αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ οινόπνευμα για να τον καταπολεμήσω. Το οινόπνευμα όμως σε συνδυασμό με τη ζέστη ξέραναν απίστευτα τα χείλη μου. Ένα lip balm λοιπόν είναι ότι χρειαζόμουν. Το Aloe Lips περιέχει εκτός από αλόη, jojoba και κερί μελισσών για ενυδάτωση και θρέψη. Ιδανικό για να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή σαν βάση για το κραγιόν σου.

JANE IREDALE - Dream Tint (7,4ml)
Κι αυτό είναι το προϊόν που μας στεναχώρησε λιγάκι και θα σου πούμε αμέσως γιατί. Την Jane Iredale σαν εταιρεία την αγαπάμε επίσης πολύ. Βλέπουμε λοιπόν την τέλεια κρέμα της για ενυδάτωση, κάλυψη, λάμψη και SPF προστασία, όλα σε ένα προϊόν και σκεφτόμαστε πόσο θέλουμε να τη δοκιμάσουμε!  Απογοητευόμαστε όμως γρήγορα γιατί είναι στην απόχρωση Warm Bronze που είναι πάρα πολύ σκούρα για την απόχρωση της δικής μας επιδερμίδας. Για να είμαστε δίκαιες, η κρέμα γενικά είναι απίθανη από το άρωμα μέχρι και την υφή της, αλλά παραπονάκι Νο 2, ρίξε μια ματιά και στο ερωτηματολόγιο που συμπληρώσαμε με την εγγραφή μας, καλό μου Glowbox, γιατί εμείς είμαστε πιο άσπρες κι από το γάλα!

JEAN IVER - Hair Spray strong Hold (100ml)
Είναι η λακ χτενίσματος που χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως, οπότε για μας δεν ήταν κάτι καινούριο. Μάλιστα αυτό το μήνα έτυχε να είναι και στα empties μας (δες εδώ). Είναι ιδανική για δυνατό κράτημα και χτενίσματα με όγκο και ελαστικότητα. Φεύγει με ένα βούρτσισμα και προστατεύει τα μαλλιά σου από τις ακτίνες UV.

MOLTON BROWN - Relaxing Yang Zhi Bath & Shower Gel (30ml)
 Δεν θα σας πούμε πολλά. Σκεφτείτε μόνο καλοκαιρινό δροσιστικό βραδινό αφρόλουτρο με αρώματα βανίλιας, yiang yiang και τριαντάφυλλου. Είναι η απόλυτη χαλάρωση για σώμα και πνεύμα. Το αγαπήσαμε από τη στιγμή που το μυρίσαμε!

Αυτό ήταν λοιπόν το δικό μας Glowbox για το μήνα Αύγουστο. Πως σου φάνηκε; Εσύ το παρήγγειλες ή το σκέφτεσαι ακόμα;

Μέχρι το επόμενο post



4 σχόλια:

  1. Δεν με συγκίνησε καθόλου αυτού του μήνα το κουτί, επίσης όσα είδα είναι ολα ίδια! Χαιρομαι που είχα αποφασίσει να μην το παραγγείλω αυτό το μηνα! Πολύ καλή ανάρτηση όμως!
    Φιλια
    Μαιρη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε! Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε. Ελπίζουμε για καλύτερα το Σεπτέμβριο!

      Διαγραφή
  2. όπως είπα και σε μια άλλη κοπέλα,ευτυχώς που δεν είχα λεφτά στην κάρτα!!!προτιμούσα την ρποοπτική του να ξέρεις τα προιόντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design