2.8.13

Αγαπημένα Ιουλίου 2013!

Που σε πετυχαίνουμε; Πες μας πως μας διαβάζεις στην πολυπόθητη ξαπλώστρα σε κάποια παραλία και όχι στην καρέκλα του γραφείου στη δουλειά! Έφτασε γρήγορα γρήγορα (ή έτσι μας φάνηκε) και ο Αύγουστος και ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα που μας πέρασε. Αγαπημένα Ιουλίου λοιπόν! Φύγαμε!










#1 Αφρόλουτρο Musk από τη σειρά Aromatics, Papoutsanis
Το είδες ξανά στο post για το τι χρησιμοποιούμε στο μπάνιο που μπορείς να βρεις εδώ. Για μας είναι το αφρόλουτρο του μήνα (και πιθανότατα όχι μόνο). Περιέχει βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες και σε ταξιδεύει με το υπέροχο άρωμα βανίλιας Μαγαδασκάρης, τόσο απαλό και διακριτικό που μπορείς να το σετάρεις με την αγαπημένη σου κρέμα σώματος.






 #2 Aloe Vera Gel, Panthenols
Πολύ ωραίες οι κρέμες σώματος και έχουμε πολλές αγαπημένες, αλλά το καλοκαίρι το gel έχει άλλη χάρη. Μετά το ντους ή μετά την έκθεση στον ήλιο, το ενυδατικότατο  gel από την Panthenols αξίζει να μπει στα αγαπημένα του μήνα. Περιέχει αλόη βιολογικής καλλιέργειας, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και προβιταμίνη Β5. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και έχει ευχάριστο άρωμα. Κυρίως το αγαπήσαμε και το ευχαριστηθήκαμε γιατί είναι super δροσερό.







#3 Ultimate Oil Elixir Serum, Gliss
Τι άλλο εκτός από το δέρμα μας χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση τώρα το καλοκαίρι; Μα φυσικά τα μαλλιά μας! Εμείς τον Ιούλιο επιλέξαμε το ξηρό λαδάκι μαλλιών από τη σειρά Gliss της Schwarzkopf για καταπονημένα, πολύ ξηρά μαλλιά και εντατική επανόρθωση. Έχει τέλειο χρυσαφένιο χρώμα και πολύ όμορφο άρωμα. Είναι αρκετά θρεπτικό για τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.  Παίρνει extra πόντους για την έξυπνη συσκευασία σε μορφή spray.




#4 X-Traordinaire Mascara, 03-Violet, Seventeen
Αγαπούσαμε τη μαύρη εκδοχή της γιατί δίνει ικανοποιητικό όγκο, τέλειο γύρισμα και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, αλλά όταν δοκιμάσαμε τη μωβ απόχρωση απλά ερωτευτήκαμε. Αν ψάχνεις για χρωματιστή μάσκαρα με απίστευτη απόδοση χρώματος για εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι σίγουρα η ιδανική. Μην το φοβηθείς! Βάλε χρώμα! Το μωβ ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών και μπορεί να αναδείξει σχεδόν κάθε καλοκαιρινό μακιγιάζ. (Η φωτογραφία αδικεί απίστευτα το χρώμα.)

#5 Βερνίκι Νυχιών, No 115, Jolly Jewels, Golden Rose
Κι άλλο χρώμα! Αυτή τη φορά στα νύχια μας! Η σειρά Jolly Jewels μας ενθουσίασε αλλά το συγκεκριμένο βερνίκι το ξεχωρίσαμε πολύ γρήγορα από τα υπόλοιπα. Είναι ένα διακριτικό γαλακτερό χρωματάκι γεμάτο χρωματιστά glitter που θυμίζουν κομφετί. Ο ορισμός του χαρούμενου νυχιού! μπορεί να αλλάξει το συνηθισμένο μανικιούρ σου αν το περάσεις πάνω από το αγαπημένο σου βερνίκι, αλλά μπορεί να φορεθεί και μόνο του με εξίσου υπέροχα αποτελέσματα.






#6 White Musk, Fragrance Mist, The Body Shop
Για το τέλος αφήσαμε ένα κλασικό και αγαπημένο, holy grail προϊόν του καλοκαιριού, το fragrance mist από τη The Body Shop. Τα αρώματα πολλά και το ένα πιο μαγευτικό από το άλλο. Εμείς κολλημένες με το κλασικό White Musk. Είναι mist και γι’αυτό δεν έχει απίστευτη διάρκεια, είναι όμως δροσερό και ελαφρύ. Βρίσκουμε το άρωμά του απλά εθιστικό.






Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο τον Ιούλιο. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Ποιο ήταν για σας το star προϊόν του Ιουλίου;

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία favorites! Τα αφρόλουτρα του Παπουτσάνη είναι εκπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα τα αγαπημένα σας..
    Αυτό το βερνίκι της Golden Rose πρέπει οπωσδήποτε να το βρω :)
    Φιλιά πολλά

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμμ... Είναι στις επιλογές μας για επόμενο giveaway... μυστικό! Μεταξύ μας,ε! Ευχαριστούμε, Αλεξάνδρα!

      Διαγραφή
  3. yperoxa ola!idika tin maskara tin exw kai m aresei apistefta poli!

    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φωτογραφία αδικεί τόσο πολύ το τέλειο χρώμα της! Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνείς μαζί μας!

      Διαγραφή
  4. Το μασκ το λατρεύω! Αυτή η βανίλια του! ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το musk είναι το άρωμα ανάμνηση των εφηβικών μας χρόνων και φυσικά αγάπη από τότε!

      Διαγραφή
  5. πολυ ομορφα! σκεφτομαι εδω και καιρο να δοκιμασω αυτη την μασκαρα και τωρα μου δωσατε το τελειωτικο χτυπημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Γ'αυτό είμαστε εδώ για να σας βάζουμε σε γλυκούς πειρασμούς!Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design