23.7.13

Our Alessandro International Experience!

Σήμερα θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα! Τι είναι αυτό που αγαπάμε πολύ εμείς οι γυναίκες και του αλλάζουμε μήκη, σχήματα και χρώματα, κάποιες ακόμη και κάθε δυο-τρεις μέρες, ανάλογα με τις διαθέσεις μας ή τις εποχές; Σίγουρα το βρήκατε! Φυσικά τα νύχια μας!



 Εμείς λοιπόν στις αρχές Ιουλίου είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε εκ των έσω μία εταιρεία πρωτοπόρο στην περιποίηση των νυχιών και των χεριών μας, την Alessandro International.

Κάναμε λοιπόν το μικρό μας ταξιδάκι μέχρι τα Βριλήσσια και εκεί μας υποδέχθηκε η γλυκύτατη Έλενα, η οποία μας ξενάγησε και μας παρουσίασε τόσο την ως τώρα πορεία της εταιρείας όσο και τα νέα καινοτομικά τους προϊόντα.

Η Alessandro ξεκίνησε από τη Γερμανία, σήμερα μετράει περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της και φυσικά ήταν ιδέα και δημιούργημα μίας γυναίκας. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μας εντυπωσίασε είναι ότι της Silvia Troska, ιδρύτριας της Alessandro, ήταν και η αρχική ιδέα για τη δημιουργία του UV Gel που οι περισσότερες από μας έχουν λίγο ή πολύ χρησιμοποιήσει στα νύχια τους. 


 Ένα ακόμη γεγονός που μας εντυπωσίασε είναι ότι η Alessandro διαθέτει μία μόνιμη συλλογή από απλά βερνίκια νυχιών, ημιμόνιμα βερνίκια και gel μόνιμου χρώματος σε 99 διαφορετικές αποχρώσεις! Ο παράδεισος της αναποφάσιστης! Το ένα πιο όμορφο από το άλλο και άντε να διαλέξεις! Και φυσικά να μην ξεχάσουμε τα peelings, τις κρέμες χεριών και ότι άλλο χρειάζεσαι για ένα τέλειο hand spa!

Να σας πούμε όμως και τα πιο φρέσκα και πικάντικα νέα! Το νεότερο μέλος της οικογένειας Alessandro ονομάζεται Striplac και έρχεται για να κάνει εντύπωση! Πρόκειται για ένα UV βερνίκι νυχιών που διαρκεί έως και 10 μέρες χωρίς να αλλοιώνεται, αλλά δεν σας δεσμεύει όπως το gel, γιατί απλούστατα δεν χρειάζεται τεχνίτρια, αλλά ούτε καν ασετόν για να αφαιρεθεί. Μόλις βαρεθείτε και αποφασίσετε πως θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των νυχιών σας, απλά το ξεφλουδίζετε και το νύχι σας μένει φυσικό και υγιέστατο. Όταν είσαι Τοξότης, όπως εγώ (Jenny speaking) και βαριέσαι τα πάντα απίστευτα εύκολα, δεν μπορείς παρά να ξετρελαθείς με την ιδέα; Θα πω μόνο λοιπόν ότι ανυπομονώ να το δοκιμάσω!

Από την υπέροχη παρουσίαση της Έλενας φύγαμε παίρνοντας μαζί μας και τα καλούδια μας.

 Εμείς διαλέξαμε δύο βερνίκια νυχιών σε αποχρώσεις του μπλε, τo No 93 Deep Ocean Blue, ένα έντονο μπλε-ηλεκτρίκ και το Νο 94 Wild Safari, ένα επίσης έντονο τιρκουάζ. Τα λατρέψαμε και είναι τα χρώματα που έχουμε φορέσει περισσότερο ως τώρα μέσα στο καλοκαίρι. Σας τα δείξαμε και στο ‘Colours of the Rainbow’ tag post (εδώ).




 Τέλος πήραμε από τη σειρά Flower Bar τις κρέμες χεριών Amazonia και Pashmina. Είναι πολύ ενυδατική, απορροφάται εύκολα και έχει απίθανο λουλουδάτο άρωμα.

Εσείς πόσο αγαπάτε τα νύχια σας; Πόσο συχνά τους αλλάζετε χρώμα; Ποιο είναι αυτό που φοράτε συχνότερα; Θα δοκιμάζατε το Striplac; Περιμένουμε τα σχόλια σας!









Μέχρι το επόμενο post
 Colour your Lives...

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα!Τι ωραία εμπειρία! Και υπέροχες οι αποχρώσεις των μανό :)
    xx

    Ειρήνη by dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu endiaferon anartisi. euxaristoume gia tn enhmerwsi :)

    http://girlylifestyleam.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο post.! Ακόμα δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της συγκεκριμένης εταιρία..είναι όμως στα άμεσα σχέδιά μου.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε, κορίτσια! Αξίζουν μία δοκιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design