18.7.13

Mesauda Cosmetics - Ιταλική Φινέτσα στο Μακιγιάζ μας!

Σήμερα αποφασίσαμε να σας συστήσουμε την Mesauda Cosmetics, μία εταιρεία καλλυντικών που φιλοδοξεί να φέρει στην καθημερινότητά μας το επαγγελματικό μακιγιάζ  κατευθείαν από τις πασαρέλες του Μιλάνου. Εμείς γνωρίσαμε τη Mesauda όταν λάβαμε δύο προϊόντα της για δοκιμή.


Το πρώτο προϊόν είναι ένα βερνίκι νυχιών από τη σειρά Shine Flex και συγκεκριμένα το Νο 78, ένα άκρως ερωτεύσιμο κοραλοκαρπουζί, το απόλυτο must του φετινού καλοκαιριού (και όχι μόνο). Έχει γυαλιστερό φινίρισμα και έντονη απόδοση χρώματος και στεγνώνει πολύ πολύ γρήγορα! Ξέρετε ότι στα δικά μας νύχια τα βερνίκια γενικά δεν διαρκούν πολύ, με το συγκεκριμένο ξενοιάσαμε για πέντε ολόκληρες μέρες (που για τα δικά μας δεδομένα είναι κατόρθωμα). Έτσι ρίξαμε φυσικά μια ματιά στο online shop της εταιρίας για τις παραγγελίες μας και εκπλαγήκαμε όταν το βρήκαμε όχι σε 10, ούτε σε 20, αλλά σε 96 διαφορετικά super χρώματα για όλες τις εποχές και όλα τα γούστα. Είναι στα 11ml και η τιμή του 3,90€ είναι θεωρούμε μια χαρά λογική σε σχέση με την ποιότητα.

 Το δεύτερο προϊόν που δοκιμάσαμε είναι η Pure Light silk effect, μία πούδρα σε μορφή compact για ελαφριά κάλυψη και μείωση της γυαλάδας. Κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις κι εμείς δυστυχώς λάβαμε το Νο 07 που είναι η πιο σκούρα και είναι πάρα πολύ σκούρα για τη δική μας επιδερμίδα, ακόμη και μετά από το καλοκαιρινό μαύρισμα. Επειδή όμως η καλή η beauty blogger ξέρει πάντα κι άλλο μονοπάτι, τη χρησιμοποιούμε ως ελαφρύ bronzer και για να κάνουμε κοψίματα και μπορούμε να σας πούμε πως έχει πολύ φυσική, απαλή υφή και διακριτικό, πουδρένιο άρωμα. Η τιμή της 7,90€.

Τα προϊόντα της εταιρείας Mesauda μπορείτε να τα βρείτε στο πρώτο τους κατάστημα στην Αθήνα στον Άγιο Δημήτριο, αλλά και στο online shop της για όσες είστε μακριά, όπως εμείς. Ενώ παραγγελίες γίνονται και μέσω της σελίδας της εταιρείας στο Facebook.  

Εμείς έχουμε ήδη βάλει στο μάτι το υγρό concealer και τη σειρά top model matte lipsticks! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Θα το δοκιμάζατε; Θα περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μέχρι το επόμενο post


8 σχόλια:

  1. Πρωτη φορα την ακουω και φαινεται πολυ καλη. Μακαρι να υπαρχει κοντα μου γιατι θελω πολυ να την δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exw 3 kragion ths!! Eimai apolyta euxaristhmenh! Apisteuth diarkeia.. den to pisteua!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κραγιόν της είναι ήδη στη wish list μας! Τώρα πειστήκαμε ακόμη περισσότερο!

      Διαγραφή
  3. πρωτη φοραακουω για αυτη την εταιρεια...αχ τι μας κανετε μεσημεριατικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design