2.7.13

Βιολογικά Καλλυντικά Lavera - Review!





Σήμερα αποφασίσαμε να σας μιλήσουμε για τη Lavera, μία εταιρεία βιολογικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης. Την έχετε ακούσει ή δοκιμάσει; Εμείς την ανακαλύψαμε πρόσφατα και ομολογούμε ότι η ιδέα των φυσικών βιολογικών καλλυντικών τράβηξε αυτόματα το ενδιαφέρον μας. Δεν χάσαμε λοιπόν καιρό, δοκιμάσαμε κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας και σας τα παρουσιάζουμε.

Blemish Stick Organic mint




Είναι ένα καλυπτικό stick τύπου concealer που προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη για σπυράκια και κοκκινίλες. Περιέχει βιολογικά έλαια μέντας και αυτό που μας εντυπωσίασε είναι ότι δεν έχει μόνο καλυπτική δράση. Τα έλαια μέντας, που έχουν απολυμαντικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, δρουν ως αντιφλεγμονώδη και επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης. Έτσι τα σπυράκια ‘ξεραίνονται’ και εξαφανίζονται πολύ πιο γρήγορα!






Style and Care Gel
 Κοιτώντας το αρχικά νομίζαμε πως κρατάμε στα χέρια μας μία μάσκαρα, αλλά κάναμε λάθος. Πρόκειται για ένα gel περιποίησης και styling των βλεφαρίδων. Είναι διάφανο και έχει δροσερή υφή. Περιέχει ένα συνδυασμό από επιλεγμένα εκχυλίσματα γλυκόριζας, ιπποφαούς, μολόχας, ανθών lime (σ’αυτά παραπέμπει περισσότερο το άρωμά του) και τριαντάφυλλων και προσδίδει στις βλεφαρίδες φυσική λάμψη και θρέψη. Εμείς το χρησιμοποιούμε κυρίως το βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο και εκτός από τις βλεφαρίδες το βάζουμε και στα φρύδια.




Liquid Eyeliner


Εμείς έχουμε την απόχρωση 02, ένα ζεστό καφέ χρώμα. Το υγρό eyeliner της Lavera έχει λεπτό πινελάκι ακριβείας που κάνει την εφαρμογή του αρκετά εύκολη, στεγνώνει γρήγορα και δεν τρέχει. Μας άρεσε πολύ το άρωμά του αν και δεν μπορούμε ακριβώς να το περιγράψουμε. Μάλλον οφείλεται στο ότι περιέχει εξισορροπημένο μείγμα εκχυλισμάτων από βιολογικά λουλούδια και θρεπτικά βιολογικά έλαια. Λόγω ωραρίου δουλειάς τεστάρουμε το μακιγιάζ μας για αρκετές ώρες και μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε από τη διάρκεια του συγκεκριμένου προϊόντος.



Exfoliant Wash Organic Wild Rose 




Αν αγαπάτε τη μυρωδιά του άγριου τριαντάφυλλου, ετοιμαστείτε να το ερωτευτείτε! Είναι η τέλεια επιλογή peeling για ξηρό δέρμα. Προσφέρει εντατικό καθαρισμό του δέρματος με πέρλες από κερί jojoba που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει την επιδερμίδα μας καθαρή και αναζωογονημένη. Συνήθως το χρησιμοποιούμε μία με δύο φορές την εβδομάδα όπως τα περισσότερα peelings.






Roll-on Αποσμητικό

Από τη σειρά Basis Sensitiv, αυτό το αποσμητικό είναι κατάλληλο για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα. Περιέχει βιολογική καλέντουλα, πολύτιμο τζελ βιολογικής αλόης και βιολογικά εκχυλίσματα αμαμηλίδας. Σίγουρα προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας που έχει διάρκεια. Εμείς βέβαια, ως άκρα αντίθετα, έχουμε διχαστεί όσον αφορά στο άρωμά του. Η μία δεν το πολυσυμπάθησε (Τζένη), ενώ η άλλη το λάτρεψε (Γωγώ). Αν το έχετε δοκιμάσει, σας παρακαλούμε πολύ να πάρετε θέση γιατί εμείς θα διαφωνούμε επ’άπειρον.







Αυτή ήταν η προσωπική μας άποψη για τα προϊόντα της Lavera που δοκιμάσαμε. Σε καμία περίπτωση το post αυτό δεν έχει διαφημιστικό ή προωθητικό χαρακτήρα, όπως και κανένα από τα reviews μας. Ομολογούμε όμως ότι εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, ίσως γιατί δεν είχαμε δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν βιολογικά καλλυντικά και τα είχαμε στο μυαλό μας κάπως αλλιώς.

Προς το παρόν έχουν σίγουρα ήδη μπει στη wish list μας η lotion της σειράς με το άγριο τριαντάφυλλο , το natural concealer και το natural liquid foundation… Ακούς, Άγιε Βασίλη; Και τι έγινε που είναι ακόμη Ιούλιος;!

Εσείς έχετε δοκιμάσει ή θα δοκιμάζατε ποτέ βιολογικά φυτικά καλλυντικά; Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. ...eimai k egw pou oute latrepsa ti murwdia tou aposmitikou oute ti misisa! :P Einai polu periergi alla sigoura den me apwthei na ti dokimasw! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα τώρα! Οι απόψεις έγιναν τρεις!

      Διαγραφή
  2. εγω παλι την λατρευω την lavera και μονο με ιδεα οτι ειναι βιολογικα τα προιοντα της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design