7.7.13

Empties - June 2013!

Δεν σας φαίνεται κι εσάς πως πέρασε αστραπιαία ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού; Ελπίζουμε λοιπόν τις περισσότερες από εσάς να σας βρίσκουμε σε διακοπούλες. Εμείς δουλεύουμε ακόμη κι έτσι θα ήμαστε (δυστυχώς η ευτυχώς) από τους τελευταίους που θα εγκαταλείψουν τη ζεστή Αθήνα.


Ήρθε λοιπόν η ώρα για τα empties του Ιουνίου και εμείς έχουμε πολλή πολλή όρεξη για καινούριο poat. Ανοίγοντας το συρτάρι που φυλάμε τις άδειες συσκευασίες του μήνα για να σας τις δείξουμε, εκπλαγήκαμε λιγάκι.
Γιατί παρόλο που ο Ιούνιος ήταν για μας ένας μήνας γεμάτος μακιγιάζ, όλα τα προϊόντα που καταφέραμε να τελειώσουμε ήταν προϊόντα περιποίησης. Μάλλον γιατί στο μακιγιάζ μας προτιμήσαμε τις πολλές εναλλαγές σε χρώματα και εταιρείες και δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά προϊόντα. Ας δούμε όμως τι χρησιμοποιήσαμε και τελειώσαμε μέσα στον Ιούνιο.


Θα ξεκινήσουμε με δύο αποσμητικά. Το αποσμητικό είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε πιο συχνά όλες μας και υπάρχει πάντα ένα μέσα σε κάθε γυναικεία τσάντα. Εμείς και σ’αυτό το είδος δεν έχουμε ως τώρα κάποια super σταθερή προτίμηση. Σίγουρα προτιμάμε κάποιο σε μορφή spray. Αποφασίσαμε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι να δοκιμάσουμε αρκετά και να δούμε σε ποιο θα καταλήξουμε.  

#1 Action 3 Control από την Adidas
Έχει πολύ ευχάριστο φραουλένιο άρωμα. Διαρκεί αρκετά, ίσως όχι 24 ώρες όπως υπόσχεται η συσκευασία του, αλλά σίγουρα μας κράτησε φρέσκες και μυρωδάτες στο 8ωρο της δουλειάς. Δεν αφήνει λευκά σημάδια στα ρούχα και δεν περιέχει οινόπνευμα, που είναι πολύ σημαντικό γιατί με την συνεχή αποτρίχωση η περιοχή της μασχάλης είναι αρκετά ευαίσθητη. Το αγοράσαμε μάλιστα σε διπλή συσκευασία (1+1 δώρο) και μείναμε αρκετά ικανοποιημένες.





#2 Rexona Linen Dry
Έχει υπέροχο άρωμα!!! Μας θυμίζει φρέσκια μπουγάδα! Διαβάσαμε στη συσκευασία πως στηρίζεται στην τεχνολογία motionsense. Περιέχει δηλαδή μικροκάψουλες οι οποίες ενεργοποιούνται απευθείας με την κίνηση του σώματος κι έτσι μας χαρίζουν προστασία από τον ιδρώτα όταν πραγματικά τη χρειαζόμαστε. έχει επίσης καλή διάρκεια, δεν αφήνει άσπρα σημάδια και δεν περιέχει οινόπνευμα. Τέλος βρήκαμε τη συσκευασία του (χωρίς ξεχωριστό καπάκι) πολύ βολική. 





#3 Non-Oily Make-up Remover, Specifics, Seventeen
Πρόκειται για ένα απαλό ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς λάδι με χαμομήλι. Αφαιρεί αρκετά καλά το μακιγιάζ των ματιών χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από αυτά. Γι’αυτό και είναι ιδανικό αν κι εσείς όπως εμείς φοράτε φακούς επαφής. Εάν πάλι χρησιμοποιείτε αδιάβροχο μακιγιάζ, τότε μάλλον αυτό δεν είναι το κατάλληλο προϊόν για εσάς γιατί δεν είναι αρκετά ισχυρό ώστε να αφαιρέσει αδιάβροχα προϊόντα. 





#4 Purifying Tonic Lotion, Specifics, Seventeen
Είναι μία τονωτική λοσιόν με οξέα φρούτων και εκχυλίσματα Kiwi ιδανική για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Έχει όμορφο άρωμα. Τονώνει απαλά το δέρμα χωρίς να περιέχει οινόπνευμα και καθαρίζει τέλεια συμπληρώνοντας τη δράση του γαλακτώματος καθαρισμού. Διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος και το αφήνει φρέσκο και απαλό. Για να είμαστε ειλικρινείς, όταν την τελειώσαμε την αντικαταστήσαμε με τη λοσιόν μιας άλλης εταιρείας. Μετά από σύγκριση όμως ανυπομονούμε να την τελειώσουμε κι εκείνη για να επιστρέψουμε πάλι σε αυτή. 




#5 Seaweed Mattifying Day Cream,The Body Shop
Απλά η καλύτερη κρέμα ημέρας για μεικτά-λιπαρά δέρματα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Είμαστε ήδη στο δεύτερο βαζάκι και σίγουρα δεν θα την αλλάζαμε καθόλου εύκολα. Είναι σε μορφή gel, ενυδατώνει τέλεια την επιδερμίδα, απορροφάται πανεύκολα και ρυθμίζει αποτελεσματικότητα την περιττή λιπαρότητα και την ενοχλητική, αφήνοντας ένα matte αποτέλεσμα στο δέρμα ιδανικό για να βασίσετε πάνω του το μακιγιάζ σας. Απλά τη λατρεύουμε! 

#6 Perfumed Body Lotion, Burberry Weekend
Είναι η αντίστοιχη λοσιόν σώματος του αρώματος Weekend από τη Burberry. Έχει τέλειο καλοκαιρινό δροσερό άρωμα που διαρκεί για ώρες και είναι πολύ ενυδατική. Βρήκαμε τη σύστασή της λιγάκι βαριά για το δικό μας δέρμα που δεν την απορροφούσε πολύ εύκολα. Λατρέψαμε το ότι περιέχει μικροσκοπικά glitter που κάνουν το δέρμα να λαμπιρίζει διακριτικά. 





#7 Delicately Floral Body Lotion, Burberry London
Το London είναι ένα από τα all time classics αγαπημένα μας αρώματα τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το χειμώνα. Για αναλυτικότερες πληροφορίες για το άρωμα ρίξτε μία ματιά στο αντίστοιχο  post εδώ. Η λοσιόν λοιπόν έχει το ίδιο τέλειο άρωμα και επίσης διαρκεί πάρα πολύ ακόμη και αν τη φορέσετε μόνη της. Είναι ιδιαίτερα ενυδατική και έχει ελαφριά δροσερή υφή. 





#8 Body & Face Shower Gel, Men +Care, Dove
Σας το δείξαμε και στο post για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ). Είναι ένα αφροντους από την αντρική σειρά της Dove, εμείς όμως το αγαπήσαμε για το τέλειο άρωμά του και τον πλούσιο αφρό. Γενικά έχουμε μία αδυναμία στα αντρικά αρώματα και συχνά προτιμάμε αντρικά αφρόλουτρα.






#9 Nutro Miracle Intensive Nourising Mask, Cotril
Για το τέλος αφήσαμε ένα προϊόν για τα μαλλιά για το οποίο επίσης σας έχουμε ξαναμιλήσει σε ένα post για τα αγαπημένα μας ever (μπορείτε να το δείτε εδώ). Είναι μία θρεπτική μάσκα εντατικής δράσης για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Την αφήνετε στα μαλλιά σας για 5-10 λεπτά και κάνει πραγματικά θαύματα! Αφήνει  τα μαλλιά λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα. με συχνή χρήση για αρκετό καιρό παρατήρησα τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά μου να γίνονται πιο ελαστικά και δυνατά. Τέλος, έχει ένα πολύ γλυκό άρωμα. 

Αυτά είναι τα προϊόντα που τελειώσαμε εμείς μέσα στο μήνα Ιούνιο. Εσείς έχετε κάποια προϊόντα που δεν αλλάζετε ή σας αρέσει να δοκιμάζετε πολλά διαφορετικά;  Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Πως σας φάνηκε;

Μέχρι το επόμενο post



2 σχόλια:

  1. Όμορφο, καλογραμμένο και αναλυτικό review για empties!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε πάρα πολύ, Εύα! Και η δική σου δουλειά είναι πολύ όμορφη. :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design