3.5.13

Mini Haul!


Σήμερα μια και ήταν η μέρα έναρξης του πρώτου μας giveaway, επισκεφθήκαμε ένα κατάστημα καλλυντικών για να αγοράσουμε τα δώρα σας. Αλλά ποια μπορεί να βρεθεί ανάμεσα σε τόσα καλλυντικά και να αγοράσει μόνο δώρα για τους άλλους! Εμείς πάντως όχι! Παραδεχόμαστε λοιπόν ότι υποκύψαμε στον πειρασμό και σας παρουσιάζουμε ένα mini haul με τα πραγματάκια που πήραμε για εμάς! 


Αγοράσαμε λοιπόν αποσμητικά Neutro Roberts (Powder Fresh) που τα βρήκαμε σε συσκευασία προσφοράς bogof (1+1 δώρο). Το συγκεκριμένο αποσμητικό είναι προσωπικά δοκιμασμένο και αγαπημένο. Είναι κλασικά κλινικά ελεγμένο, 100% κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και δεν περιέχει καθόλου οινόπνευμα. Αλλά αυτό που πραγματικά λατρεύουμε είναι ότι έχει ένα διακριτικό και φρέσκο άρωμα πούδρας.

Εδώ και μέρες διαβάσαμε αρκετά reviews  για το νέο λαδάκι Miraculous Oil της Garnier, δεν το είχαμε βρει όμως ακόμη στα ράφια ώστε να το δοκιμάσουμε. Εεεεε, τώρα που το βρήκαμε γινόταν να μην το πάρουμε; Θα σας πούμε τη γνώμη μας αφού το χρησιμοποιήσουμε για κάποιο διάστημα.

Επόμενη αγορά επίσης δοκιμασμένο προϊόν που σίγουρα θα  ξαναπαίρνουμε όποτε τελειώνει είναι το Dipliner της σειράς Classics της Golden Rose. Πρόκειται για το υγρό μαύρο eyeliner της σειράς που δοκιμάσαμε κάποια στιγμή τυχαία περίπου δύο χρόνια πριν και από τότε δεν το αλλάζουμε. Εν συντομία, έχει εύκολη εφαρμογή, έντονη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Και όλα αυτά σε απίστευτα χαμηλή τιμή (περίπου 2,5 ευρώ). Το αγαπάμε!

Συνεχίζουμε με τα προϊόντα για τα νύχια. Χρησιμοποιούσαμε για χρόνια gel στα νύχια μας κι έτσι τώρα είναι λίγο κουρασμένα και ταλαιπωρημένα γι'αυτό σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε δύο προϊόντα της Essence Cosmetics για τα οποία είχαμε ακούσει καλά λόγια. Πήραμε λοιπόν από τη σειρά Studio Nails το XXL nail thickener (που από μία πρώτη εφαρμογή στα νύχια μου νομίζω πως κάνει αυτό που υπόσχεται) και το 24/7 nail base. Δυστυχώς δεν βρήκαμε κάποιο Top Coat της ίδιας σειράς που το θέλαμε πολύ , αλλά τα προϊόντα της Essence στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι πάντα περιορισμένα σε ποικιλία.

Κι έτσι όπως ήμασταν έτοιμες να φύγουμε, η πωλήτρια μας πρότεινε να ρίξουμε μια ματιά στα καινούρια καλοκαιρινά χρώματα στα βερνίκια νυχιών. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε! Αγοράσαμε λοιπόν από την εταιρία Annie τα:
Νο 185 ένα fluo φούξια
Νο 234 ένα τέλειο έντονο κοραλλί
Νο 183 ένα fluo πορτοκαλί και 
Νο 255 το λατρεμένο μου βεραμάν (στις φωτογραφίες φαίνεται περισσότερο γαλάζιο αλλά δεν είναι)
και τέλος διαλέξαμε από την Golden Rose to Νο 12 ένα σικάτο nude elephant.
Όλα τα βερνίκια έχουν αρκετά καλή απόδοση και είναι πολύ οικονομικά (περίπου 1,5 ευρώ). Η ποικιλία σε καλοκαιρινά χρώματα ήταν ατελείωτη. Όσο για τη διάρκεια, δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε, αλλά μόλις την τσεκάρουμε θα σας ενημερώσουμε. 

Αυτά από εμάς και τη μικρή shopping εξόρμηση μας. Έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά; Ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε περισσότερο; Θα μας ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας!  

Μέχρι το επόμενο post...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design