9.5.13

Make Up Academy (MUA) haul and short reviews (part 1)!




Εσείς έχετε ακουστά την Make Up Academy;
Για μας είναι πλέον δεδομένο ότι αγαπάμε τα προϊόντα της MUA. Μια και είμαστε σχετικά καινούριες στο χώρο του online shopping ανακαλύψαμε τη γνωστή Βρετανική εταιρία και τα προϊόντα της μόλις λίγους μήνες πριν, δεν μας πήρε όμως πολύ χρόνο να αποφασίσουμε πως θέλουμε να δοκιμάσουμε τα πάντα! Σήμερα θα σας δείξουμε λοιπόν το πρώτο κομμάτι των αγορών μας από τη MUA, σύντομα όμως θα ακολουθήσει και το δεύτερο μέρος.


Matte Perfect Shine Control Foundation
Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, εμείς επιλέξαμε την απόχρωση natural. Είναι αρκετά ελαφρύ και προσφέρει καλή κάλυψη και διάρκεια. Το γεγονός ότι αφήνει ένα matte αποτέλεσμα βοηθάει πολύ τη επιδερμίδα σας (ειδικά εάν είναι λιπαρή) να δείχνει υγιής και λεία.



Matte Perfect Loose Powder
Η πούδρα σε σκόνη της ίδιας σειράς δεν βαραίνει καθόλου το μακιγιάζ. Είναι διάφανη, απορροφά αρκετά τη λιπαρότητα και μειώνει την ενοχλητική γυαλάδα ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιεί το μακιγιάζ.

 

Cover and Conceal Wand
Το μοναδικό υγρό concealer της σειράς εφαρμόζεται εύκολα και χαρίζει φωτεινότητα στο βλέμμα. Εμείς θα το θέλαμε λίγο πιο καλυπτικό. Επίσης κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο δέρμα σας.



Mosaic Bronzer

To bronzer είναι το αγαπημένο μας στοιχείο στο καλοκαιρινό μακιγιάζ και έχουμε ξετρελαθεί με το Mosaic Bronzer (shade 1 - Natural Glow)! Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους: μία φυσική λάμψη στο πρόσωπο σαν να σας έχει αγγίξει απαλά ο ήλιος! Ανυπομονούμε να το φορέσουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

 
Liquid Eyeliner
Απλά ενθουσιασμός! Διαλέξαμε τις δύο πρώτες αποχρώσεις, shade 1 (ένα έντονο πράσινο) και shade 2 (ένα τέλειο θαλασσί) γιατί με τόσο όμορφο καιρό θέλαμε να ξεφύγουμε λίγο από το κλασικό μαύρο eyeliner. Τα χρώματα γράφουν έντονα και φωτεινά, εφαρμόζονται πάρα πολύ εύκολα και έχουν απίστευτη διάρκεια!



Eyebrow Pencil
Διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις (blonde και brunette), έχει αρκετά καλή εφαρμογή και γεμίζει διακριτικά το σχήμα του φρυδιού. Κατά τη γνώμη μας, ένα μικρό μειονέκτημα είναι το σταθερά τοποθετημένο πάνω στο μολύβι φρυδιών, γιατί έχουμε συνηθίσει να βουρτσίζουμε το μολύβι και μετά να χρησιμοποιούμε το χρώμα που έμεινε στο βουρτσάκι για να γεμίζουμε τα φρύδια μας φυσικά. Είναι βέβαια κάτι που ξεπερνιέται αν απλά χρησιμοποιήσεις ένα ξεχωριστό βουρτσάκι φρυδιών.

                                Mascara
Κοστίζει μόνο £1 κι έτσι ήμασταν αρχικά αρκετά επιφυλακτικές. Δεν είναι η mascara που θα δώσει τρομερό όγκο ή μήκος στις βλεφαρίδες (αν και τα δύο μπορούν να χτιστούν με αρκετές στρώσεις). Σίγουρα όμως θα γοητευτείτε από την ένταση του χρώματος! Διαλέξαμε μία μπλε, μία πράσινη και μία ροζ απόχρωση και είναι απλά τέλειες για να κάνουν το μακιγιάζ τελείως διαφορετικό και πολύ πιο εντυπωσιακό. (Tip: φορέστε τες πάνω από την αγαπημένη σας μαύρη mascara για να δώσετε ένα ξεχωριστό effect χρώματος στο τελείωμα των βλεφαρίδων σας).

12 Shade Poptastic Palette

Δώδεκα έντονα καλοκαιρινά χρώματα για ατελείωτους συνδυασμούς σε αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου, του πράσινου, του μωβ και του κίτρινου. Οι σκιές έχουν απαλή ιριδίζουσα υφή, καλή απόδοση και αναμιγνύονται αρκετά εύκολα. Παρατηρήσεις: Μιας και είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας φέτος (αλλά και προσωπική μας προτίμηση), θέλουμε να δούμε και παλέτες με περισσότερα matte χρώματα και σίγουρα πρέπει να αλλάξει το άβολο και μη αποτελεσματικό πινελάκι που συνοδεύει την παλέτα.

Love Heart Lip Balm

Θα το βρείτε σε πέντε πολύ όμορφες αποχρώσεις. Είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξεις. Εμείς επιλέξαμε την απόχρωση Sweet Kiss, ένα απαλό ροζάκι που γράφει σχεδόν διάφανα στα χείλη. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση, αλλά έχει πολύ γλυκιά μυρωδιά και είναι αρκετά ενυδατικό. Θα το βρείτε ως συλλεκτική έκδοση σε ένα τέλειο super cute βαζάκι!

Eyeshadow Contour Brush (E2) και Lip Brush (L1)

Ένα πινέλο σκιάς σχεδιασμένο για να δουλεύουμε με ευκολία το περίγραμμα του ματιού αλλά και να σχηματίζουμε γωνίες και ένα πινέλο για περισσότερη ακρίβεια και ευκολία στην εφαρμογή του κραγιόν. Φτιαγμένα από συνθετική τρίχα, είναι αρκετά απαλά, ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση ακόμη και αν είστε στην αρχή.


Ελπίζουμε να μην σας κουράσαμε πολύ! Γενικά, πιστεύουμε ότι η MUA προσφέρει αρκετά ποιοτικά προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές για την Ελληνική αγορά. Αυτές τις μέρες μάλιστα ισχύει μία προσφορά 3 for 2 προσφορά σε όλα τα προϊόντα της, δηλαδή αγοράζεται 3 αλλά πληρώνετε μόνο τα 2! (Τέτοιου είδους προωθητικές προσφορές τρέχουν στο site τους όλο το χρόνο, αλλά αυτή είναι μία από τις καλύτερες!)

Δυστυχώς για μας που αγαπάμε να δοκιμάζουμε, να αγγίζουμε και να μυρίζουμε τα καλλυντικά, η MUA δεν διαθέτει κάποιο κατάστημα στη χώρα μας. Μπορείτε όμως να βρείτε ότι ψάχνεται στο online κατάστημα της εταιρίας (http://www.muastore.co.uk/index.php/) και θα είναι στην πόρτα σας με έξοδα αποστολής περίπου 5 ευρώ σε περίπου δύο εβδομάδες!
Αγαπητή Make Up Academy μήπως να σκεφτόσασταν μερικά καταστήματα και στην Ελλάδα;
Were fans!

Θα σας ενδιέφερε να δοκιμάσετε κάποια προϊόντα ή μήπως έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια από αυτά;
Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας!


9 σχόλια:

  1. Έχετε ένα βραβειάκι από μένα!!
    Μπορείτε να το δείτε στο blog μου
    http://linabeautyinsider.blogspot.gr/
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Ετοιμάζουμε το αντίστοιχο post! :D

      Διαγραφή
  2. poluuuuu wraia ta mua!!!exw ki egw arketa!!
    to mono mas koino einai to sweet kiss!!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα με την προσφορά που έβαλαν σίγουρα θα αποκτήσουμε κι άλλα!Πολύ καλά προϊόντα, μεγάλη ποικιλία και απίστευτες τιμές!Χαιρόμαστε που συμφωνείς μαζί μας! :)

      Διαγραφή
  3. ΠΟλύ γλυκο Blog! δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη εταιρεια και φαίνεται να εχει ωραία προιόντα! Ακολουθώ το blog (+Like you FB), αν θες κανε μια επίσκεψη και απο μένα, thanx! www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ! Κι εμείς σε ακολουθούμε! Αν κάποια στιγμή δοκιμάσεις τη MUA να μας πεις τη γνώμη σου. Σίγουρα θα την λατρέψεις!

      Διαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΤΗΣ MUA. ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ 2η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ..!
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ,ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ !! http://belleandbeautybykaterina.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν διαβάζουμε και τη δική σας άποψη. Σε ακολουθούμε ήδη, Κατερίνα!

      Διαγραφή
  5. Έχω μόλις 2 παλέττες απο MUA και μου αρέσουν πολύ! Μόλις πριν λίγες μέρες έδωσα μία μεγάλη παραγγελία και περιμένω πως και πως να δοκιμάσω τα καλλυντικούλια αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design