21.5.13

Bioten Skincare Products Review


Σίγουρα έχετε ακούσει πολλές φορές για τα προϊόντα περιποίησης της  Bioten, ίσως την έχετε δοκιμάσει και εσείς. Επειδή άλλες κριτικές ήταν θετικές και άλλες αρνητικές, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε κάποια από αυτά και να αποκτήσουμε και εμείς τη δική μας γνώμη για να σας τη μεταφέρουμε. Έχουμε ήδη γράψει για τις αντιγηραντικές κρέμες ημέρας και νύχτας, από τις οποίες μάλιστα έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένες!

Σειρά έχουν τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου, και πιο συγκεκριμένα το γαλάκτωμα της σειράς, η τονωτική λοσιόν και η λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών. Ας τα πάρουμε ένα ένα.


Soothing Cleansing Milk/ Καταπραυντικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού: Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει εκχυλίσματα βαμβακιού και είναι free από Paraben, Paraffin και Cοlorant.  Το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση ανοίγοντας τη συσκευασία ήταν το άρωμα του. Μυρίζει υπέροχα και το γαλάκτωμα και οι λοσιόν! Το γαλάκτωμα μάλιστα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ του προσώπου και καθαρίζει, ενώ αφήνει και μία πολύ ωραία  και απαλή αίσθηση μετά τη χρήση. Η συσκευασία του είναι πολύ κομψή, περιέχει 200 ml προϊόντος και κοστίζει μόλις στα 3, 90 ευρώ. Είναι σίγουρα ένα από τα προϊόντα που θα προτείναμε και εμείς θα ξαναγοράσουμε σίγουρα!

Refreshing Tonic Losion / Αναζωογονητική λοσιόν καθαρισμού: Επίσης εξίσου καλό προϊόν με το γαλάκτωμα! Περιέχει νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε, που ως γνωστόν είναι αντιοξειδωτική και έχει επανορθωτική δράση. Η λοσιόν αυτή ολοκληρώνει τη δράση του γαλακτώματος αφαιρώντας τελείως τα ίχνη του μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα του προσώπου δροσερή! Εμείς έχουμε ιδιαίτερη αγάπη στις λοσιόν ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που μας δίνουν μια νότα δροσιάς! Η συσκευασία της είναι η ίδια με του γαλακτώματος με τη διαφορά ότι της λοσιόν είναι διάφανη. Περιέχει 200 ml προϊόν και η τιμή της είναι 3, 90 ευρώ επίσης. Σίγουρα θα την αγοράσουμε ξανά!



Nutritive Eye Make Up Remover/ θρεπτική λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών: Η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο προϊόν ενθουσιαστήκαμε κατά την αγορά περισσότερο από τα άλλα δύο. Δυστυχώς, όμως, όση ήταν η χαρά μας στην αρχή τόση ήταν η τελική μας απογοήτευση! Παρόλο που η λοσιόν ματιών μυρίζει και αυτή υπέροχα, όπως και τα άλλα δύο προϊόντα, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική. Προσωπικά νιώσαμε σας να τρίβουμε τα μάτια μας με νερό και το μόνο που καταφέρναμε είναι να μουτζουρωθούμε περισσότερο και περισσότερο. Όση ποσότητα και να βάλαμε υπολείμματα , μουτζούρες και μαυρίλες έμεναν στην περιοχή των ματιών. Η συσκευασία είναι μικρότερη από τις άλλες, στα 125 ml και η τιμή του στα 3, 60 ευρώ, αρκετά οικονομικό Δε θα το προτείναμε σε καμία περίπτωση, όμως, λόγω της αναποτελεσματικότητάς του  και δυστυχώς δε θα το αγοράσουμε ξανά ούτε εμείς αφού δε μείναμε καθόλου ευχαριστημένες. 

Έχετε δοκιμάσει εσείς κάποιο από αυτά; Πείτε μας και τη δική σας γνώμη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design