16.5.13

Bioten GENOVATE Day Cream & Night Cream Review!

Όλες σίγουρα αγαπάμε την ομορφιά και σαν γυναίκες όλες έχουμε μια έμφυτη φυσικότατη φιλαρέσκεια. Έτσι δεν είναι; Κι έτσι έρχεται για όλες αργά ή γρήγορα η στιγμή που αρχίζουν αν μας απασχολούν τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος πάνω μας. Έχει έρθει για εσάς αυτή η στιγμή ή είστε από τις τυχερές που δεν τις απασχολεί το θέμα ακόμα;
Για εμένα η κρίσιμη στιγμούλα ήρθε την επόμενη κιόλας μέρα των 30στών γενεθλίων μου. Πόσο άσχημη σχέση είναι αυτή που έχουμε εμείς οι γυναίκες με τον αριθμό 30! Αισθάνεσαι ένα τρόμο, ειδικά όταν ακούς από κάποιον άλλο την κλισέ πια έκφραση ‘Τώρα που έγινες 30 …’ Απαπα!

Αρκετά όμως με τον τεράστιο πρόλογο. Ξεκινώντας λοιπόν να έχουμε όλες αυτές τις σκέψεις, βγήκαμε στο κυνήγι για να βρούμε μία κρέμα προσώπου που να παρέχει τόσο καθημερινή ενυδάτωση, όσο και την απαραίτητη  αντιγηραντική προστασία.

Δοκιμάσαμε λοιπόν για αρχή τη νέα σειρά GENOVATE της Bioten, τις κρέμες μέρας και νύχτας και μείναμε αρκετά ικανοποιημένες.

Η εταιρία τις λανσάρει ως κρέμες αντιγήρανσης και ανανέωσης που υπόσχονται ότι μειώνουν τις ρυτίδες και επαναφέρουν τη νεανική όψη του δέρματος.
Εμείς ομολογούμε πως το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μας ήταν το έντονο άσπρο - τιρκουάζ χρώμα της συσκευασίας (συνδυασμός που αγαπάμε!)

Και οι δύο κρέμες έχουν ένα όμορφο διακριτικό άρωμα και ελαφριά υφή. Απορροφούνται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα και δεν αφήνουν λιπαρότητα, κι είναι έτσι μια πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ μας. Η κρέμα ημέρας έχει SPF 15 που είναι αρκετά ικανοποιητικό (αν και εμείς που έχουμε πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ζούμε στην ηλιόλουστη αυτή χώρα θα θέλαμε κάτι περισσότερο.)

Όσον αφορά στην αντιγηραντική τους δράση, σίγουρα αφήνουν την επιδερμίδα μας πιο λαμπερή, δροσερή και ανανεωμένη, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητά τους ενάντια στα ήδη υπαρκτά σημάδια του χρόνου γιατί εμείς την χρησιμοποιούμε μόνο προληπτικά (τουλάχιστον προς το παρόν), χωρίς να έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σίγουρα ένα επιπλέον πλεονέκτημα της σειράς είναι η αρκετά συμφέρουσα τιμή τους σε σχέση με άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας άλλων εταιριών.

Κάτι που δεν μας άρεσε πολύ είναι η συσκευασία τους. Δεν διατίθενται στο γυάλινο βαζάκι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις κρέμες προσώπου, αλλά σε μία πλαστική συσκευασία με αντλία. Αρχικά η συσκευασία μας φάνηκε πρωτότυπη, αλλά δεν είναι πολύ πρακτική, ιδιαίτερα μετά από κάποιες χρήσεις, όταν δεν υπάρχει μέσα στη συσκευασία αρκετό προϊόν.


Οι Bioten GENOVATE κρέμες ημέρας και νύχτας λοιπόν μας αρέσουν πολύ! Σίγουρα θα συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα ή κάποιο άλλο προϊόν της Bioten; Ποια είναι η αγαπημένη σας κρέμα προσώπου; Ποια θα μας προτείνατε να δοκιμάσουμε;






P.S. Μετά από τις θετικές μας εντυπώσεις για τις κρέμες, αγοράσαμε σήμερα τρία ακόμη προϊόντα καθημερινής περιποίησης και καθαρισμού προσώπου της εταιρίας, θα τα χρησιμοποιήσουμε για κάποιες μέρες για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη και σύντομα θα ακολουθήσει το σχετικό review.


4 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ , ΕΧΩ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε! Εμείς δοκιμάζουμε και τη σειρά καθαρισμού προσώπου αυτές τις μέρες, οπότε σε λίγο θα έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και για αυτά! Ήδη έχουμε πολύ καλές εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  2. γεια δεν έχω δοκιμάσει τις συγκεκριμένες κρεμες αλλα πήρα την κρεμα με το κυδωνι και μου φάνηκε πολυ καλη , και μονο με 6 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ οικονομική όντως και συνδυάζει και την ποιότητα! Από τις αγαπημένες μας! :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design