24.8.15

Do you Fancy a Mojito Tonight?

Θρυμματισμένος πάγος, λευκό ρούμι, λίγη ζάχαρη, φρεσκοκομμένα lime και μυρωδάτα φύλλα δυόσμου είναι τα βασικά συστατικά για να φτιάξεις το δημοφιλέστερο cocktail του καλοκαιριού, ένα παγωμένο mojito.

Εμπνευσμένη από το πιο must καλοκαιρινό cocktail λοιπόν η The Body Shop δημιούργησε την Virgin Mojito Body Care Collection, μία limited edition καλοκαιρινή συλλογή ή αλλιώς ένα καλοκαιρινό cocktail για το σώμα.


Η σειρά αποτελείται από body scrub, body butter, body sorbet, body wash και body splash και βασίζεται σε εκχυλίσματα lime και δυόσμου από την Καραϊβική.

Εμείς επιλέξαμε το body sorbet γιατί ξέρεις πως το καλοκαίρι τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία.

Είναι απίστευτα ελαφρύ σαν σύσταση και απορροφάται κυριολεκτικά αμέσως. Η υφή του θυμίζει gel, αλλά το αποτέλεσμά του είναι τελείως matte και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Ενώ παράλληλα προσφέρει στην επιδερμίδα μία αίσθηση αναζωογονητικής ενυδάτωσης.


Το άρωμα του Virgin Mojito είναι super δροσιστικό και ιδανικό για το καλοκαίρι, με τις μυρωδιές του lime και του δυόσμου φυσικά να κυριαρχούν και να το κάνουν πραγματικά ιδιαίτερο.

Κλασικό πλέον tip για τα body sorbets είναι να τα βάλεις στο ψυγείο λίγο πριν τα εφαρμόσεις στο σώμα σου και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Κάπως έτσι εμείς επιλέγουμε να έχουμε δροσερή επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι. Εσύ;

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. Αν και δεν εχω δοκιμασει ακομη τιποτα απο αυτη τη σειρα τη λατρευω! Ακρως καλοκαιρινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες φωτογραφίες!! Θα ήθελα να δοκιμάσω εκτός από το body sorbet που δείξατε και το body scrub από αυτή τη σειρά! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Κι εμείς έχουμε στο μυαλό μας να δοκιμάσουμε και το body scrub. :)

      Διαγραφή
  3. εχω δοκιμασει το αλλο sorbet με το Βερύκοκο; ροδακινο? κάτι τετοιο τελος παντων και μπορω να πω οτι μου αρεσε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικές με την ιδέα των body sorbets, αλλά τώρα είναι η μόνη ενυδάτωση που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι! :)

      Διαγραφή
  4. Το δοκίμασα και είναι εξαιρετικό...Προς το παρόν απολαμβάνω το satsuma...xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design