5.5.16

Empties – April 2016!

Ο Απρίλιος μας άφησε και μαζί του πρέπει να μας αφήσουν και όλες οι συσκευασίες των προϊόντων που άδειασαν. 

Γι’αυτό έλα να δούμε παρέα ποια άξιζαν και ποια όχι, ποια θα προτιμήσουμε ξανά και ποια όχι και να σου πούμε την ολοκληρωμένη άποψή μας για όλα.


Εννοείται πως και αυτό το μήνα χρησιμοποιήσαμε τα αγαπημένα μας σαπουνάκια από τη σειρά Aromatics της Papoutsanis. Χρησιμοποιήσαμε πέντε μπάρες στην εκδοχή musk μ άρωμα βανίλια Μαδαγασκάρης.


Στα κλασικά απαραίτητα κάθε μήνα χρησιμοποιήσαμε την Max White One οδοντόκρεμα της Colgate που είναι πλέον μία από τις αγαπημένες μας και δύο συσκευασίες δίσκους ντεμακιγιάζ από την Pom Pon που είναι εδώ και πολύ καιρό οι μόνοι που χρησιμοποιούμε.


Μέσα στον Απρίλιο τελειώσαμε και τα τρία αγαπημένα μας πλέον αποσμητικά και σίγουρα θα τα αγοράσουμε ξανά και τα τρία. Το Extra Delicate από τη Neutro Roberts έχει υπέροχο πουδρένιο άρωμα, το Go Fresh από τη Dove με άρωμα αγγουριού και πράσινο τσάι είναι φρέσκο και δροσερό και το Beauty Finish πάλι από τη Dove είναι λουλουδάτο και θηλυκό.


Περνώντας στα προϊόντα μαλλιών, τελειώσαμε το Ignite my Colour από τη Herbal Essences. Είναι ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά που μυρίζει ονειρεμένα, αλλά δεν θα το αγοράζαμε ξανά γιατί αφήνει τα μαλλιά μας πολύ ξηρά.
Τελειώσαμε και την Henna Treatment Wax από τη Beauty Formulas. Είναι μία μάσκα μαλλιών εντατικής θεραπείας με φυσική χέννα για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Μας άρεσε αρκετά, αλλά σίγουρα από τις μάσκες της Beauty Formulas προτιμάμε αυτή με το μέλι.


Την αγάπη μας για το leave-in conditioner της Sunsilk για εντυπωσιακές μπούκλες πρέπει να την έχεις πλέον καταλάβει, αφού το βλέπεις σχεδόν κάθε μήνα στα empties μας. Ο κυριότερος λόγος που μας αρέσει τόσο είναι γιατί το βρίσκουμε αποτελεσματικό κατά του φριζαρίσματος.
Το Split Ends Serum από τη σειρά Goodbye Damage της Fructis, Garnier είναι επίσης ένα προϊόν που μας αρέσει αρκετά. Ξεκάθαρα δεν κάνει αυτά που υπόσχεται γιατί απλά υπόσχεται τα ακατόρθωτα, ότι εξαφανίζει πχ την ψαλίδα. Μυρίζει όμως υπέροχα και ενυδατώνει όμορφα τα μαλλιά αφήνοντάς τα πολύ απαλά και ανάλαφρα.
Το Smart Touch από την Montibel.lo είναι μία κρέμα-θεραπεία μαλλιών που υποστηρίζει πως έχει δώδεκα διαφορετικές δράσεις. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε κυρίως ως θερμοπροστατευτικό και έκανε μία χαρά τη δουλειά του. Τώρα που τελείωσε όμως, μάλλον θα επιλέγαμε κάποιο άλλο προϊόν με αντίστοιχη δράση γιατί δεν μας άρεσε τόσο το άρωμά του. 


Τελειώνοντας με τα προϊόντα μαλλιών, τελειώσαμε μία lac από τη σειρά Herboria Max της Κyana. Είναι οικολογική, χωρίς προωθητικά αέρια και έχει αρκετά καλό κράτημα χωρίς να κοκκαλώνει αντιαισθητικά τα μαλλιά.
Και τι θα ήταν αυτό το empties post χωρίς ένα dry shampoo από τη Batiste. Είναι αναμφίβολα τα αγαπημένα μας ξηρά σαμπουάν με διαφορά και μας έχουν σώσει άπειρες φορές. Είναι ένα προϊόν που δεν θα λείπει ποτέ από το μπάνιο μας.


Ανοίγοντας το κεφάλαιο περιποίηση σώματος, τελειώσαμε το Cherry & Wild Fig Sensual Bath & Shower από την Creightons. Είναι ένα κρεμώδες αφρόλουτρο με εκχύλισμα κερασιού και σύκου και μυρίζει τέλεια και αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό.


Μέχρι τον τελευταίο τους κόκκο χρησιμοποιήσαμε και δύο απολεπιστικά σώματος. Το Peach & Orchid Smoothening Body Scrub από την Chapter έχει λεπτούς κόκκους που είναι αρκετά αποτελεσματική, αλλά δεν θα το αγοράζαμε ξανά γιατί έχει αδιάφορο άρωμα που με τον καιρό μάλιστα σχεδόν εξαφανίστηκε.
Το Chocolate Body Scrub από την Beauty Soap έχει όλα τα θετικά και τα αρνητικά ενός χειροποίητου body scrub. Είναι φυσικό και μυρίζει υπερ-υπερ-υπέροχα, αλλά στεγνώνει σχετικά γρήγορα. Εμείς για να το τελειώσουμε το ανακατεύαμε πάντα με κάποιο έλαιο.


Κλείνουμε την κατηγορία των προϊόντων σώματος με προϊόντα ενυδάτωσης. Το Mango & Papaya Nourishing Body Butter από την I love είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα αναζητήσουμε ξανά. Έχει ελαφριά σύνθεση, αλλά είναι πολύ ενυδατικό και έχει τέλειο φρουτένιο άρωμα που διαρκεί για ώρες.
Το Vanilla Bliss Body Butter από τη The Body Shop έχει πιο βαριά σύνθεση και είναι εξίσου μυρωδάτο. Μυρίζει σαν κρέμα βανίλια που σιγοψήνεται και είναι τόσο λαχταριστό. Τα body butters της the Body Shop είναι εγγύηση αν αναζητάς την απόλυτη ενυδάτωση και δεν σε πειράζει μία πιο παχύρευστη υφή.
Η Galatea είναι ίσως η αγαπημένη μας σειρά από τη Fresh Line. Τελειώσαμε λοιπόν το Nourishing & Indulging Massage Oil της σειράς. Το χρησιμοποιούσαμε είτε μόνο του σε βρεγμένο δέρμα για super ενυδάτωση είτε σε συνδυασμό με το body scrub που σου αναφέραμε πριν. Έχει άρωμα καρύδας και απλά μυρίζει καλοκαίρι.


Και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για προϊόντα προσώπου. Όσον αφορά στον καθαρισμό του προσώπου μας τελειώσαμε τη Micellar Make-Up Removal Lotion από τη σειρά Youthful Vitality της AA. Αν και απομακρύνει το μακιγιάζ σχετικά ικανοποιητικά, δεν μας ξετρέλανε γιατί έχει πολύ έντονη μυρωδιά που μα θυμίζει πράσινο μήλο.
Το Gentle Foaming Cleanser της Clarins το έχεις λογικά δει και στα αγαπημένα κάποιου προηγούμενου μήνα. Είναι ένα καθαριστικό που πιθανόν να αναζητήσουμε ξανά στο μέλλον. Έχει έντονη μυρωδιά φρεσκάδας και πραγματικά νιώθει πως καθαρίζει την επιδερμίδα σου σε βάθος.
Τέλος, το Smoothing Aloe Cleanser της Herbalife Skin είναι ένα καθαριστικό gel που απλά μας πέρασε αδιάφορο. 


Συνεχίζοντας με την περιποίηση προσώπου, κλαίμε πάνω από την άδεια συσκευασία του Deep Cleansing Exfoliator της Caudalie. Είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο μας απολεπιστικό προσώπου. Έχει κρεμώδη σύσταση και μικροσκοπικούς, αλλά άπειρους κόκκους. Η αποτελεσματικότητά του είναι φανταστική. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και μοναδικά απαλή. Είναι ένα προϊόν που αναμφίβολα θα αγοράσουμε ξανά.
Χρησιμοποιήσαμε και δύο φακελάκια από τις μάσκες της σειράς Express Beauty της Apivita, που ξέρεις πως αγαπάμε. Αυτή με το πορτοκάλι προσφέρει αναζωογόνηση και ζωντάνια και αυτή με τη θαλάσσια λεβάντα έχει αντιοξεδωτική και ισχυρά ενυδατική δράση.


Μόνο αγαπημένα προϊόντα τελειώσαμε και όσον αφορά στην ενυδάτωση του προσώπου μας. Το Rosewater Balancing Mist από τη Jurlique το χρησιμοποιήσαμε σαν τονωτική lotion μετά το ντεμακιγιάζ μας και το αγαπήσαμε. Είναι δροσιστικό και αναζωογονητικό και μυρίζει τριανταφυλλένια.
Το Chronoderm Active 5 Serum από την Castalia κερδίζει επάξια τη θέση του πιο αγαπημένου μας serum προσώπου. Τόσο ενυδατικό όσο πρέπει, αφήνει matte την επιδερμίδα και έχει και αντιρυτιδική δράση. Φυσικά δεν είναι το πρώτο μπουκαλάκι που τελειώνουμε και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο. Το έχουμε ήδη αγοράσει ξανά. 
Δεύτερη ή τρίτη συσκευασία που τελειώνουμε είναι και αυτή της κρέμας ματιών Aqua Vita από την Apivita. Είναι ελαφριά, αλλά επαρκώς ενυδατική και μετά από λίγο καιρό χρήσης είδαμε διαφορά στους μαύρους κύκλους.
Τελειώσαμε και μία travel size συσκευασία της Matte Effect Cream από τη Frezyderm και μας άρεσε τόσο που σίγουρα θα αναζητήσουμε και το full size. Είναι δροσερή και ενυδατική χωρίς να είναι λιπαρή και μυρίζει πολύ όμορφα. Μπήκε στη wish list μας.


Ένα ακόμη προϊόν που εν δοκιμάζουμε πρώτη φορά, αλλά το έχουμε τελειώσει ξανά στο παρελθόν είναι και η Suncare της Apivita. Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη, SPF 30 και χρώμα. Εμείς τη χρησιμοποιούμε στα πρωινά μακιγιάζ μας που θέλουμε ομοιομορφία και αντηλιακή προστασία, αλλά όχι ιδιαίτερη κάλυψη. 


Όσον αφορά στα αρώματα του μήνα που πέρασε, χρησιμοποιήσαμε μέχρι την τελευταία σταγόνα το The Des Vignes από την Caudalie. Έχει γλυκό και ταυτόχρονα πικάντικο και θηλυκό άρωμα που το κάνει πολύ ξεχωριστό, αλλά είναι το άρωμα που πρέπει να το έχεις στην τσάντα σου και να το ανανεώνεις συχνά γιατί δεν έχει καθόλου καλή διάρκεια.
Τελειώσαμε ακόμη ένα Body Splash από τη Fresh Line, αυτό της σειράς Galatea σε travel size συσκευασία. Όπως σου έχουμε ξαναπεί, η Galatea είναι η αγαπημένη μας σειρά από την εταιρεία και σίγουρα θα το ξαναπάρουμε γιατί δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς αυτό το άρωμα.


Τέλος, στο κομμάτι του μακιγιάζ ο Απρίλιος μάλλον ήταν ο μήνας του eyeliner. Τελειώσαμε λοιπόν το Precision Eyeliner της Golden Rose στην απόχρωση Brown. Είναι eyeliner σε μορφή στυλό και έχει πολύ εύχρηστη και βολική μυτούλα-σφουγγαράκι. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και το καφέ είναι μία εξαιρετική επιλογή για να εντάξεις ομαλά το αγαπημένο σου cat eye look και σε πιο καθημερινά μακιγιάζ. Το βρήκαμε επίσης πολύ σταθερό, αλλά δυστυχώς στεγνώνει σχετικά γρήγορα.
Τελειώσαμε και το Graffiti Ink Eyeliner από τη σειρά Urbaniced της Essence που δυστυχώς ήταν ένα limited edition προϊόν. Έχει βουρτσάκι παρόμοιο με αυτό της Golden Rose, αλλά είναι σε μορφή υγρού eyeliner. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι τόσο σταθερό που καταλήγει να σε εκνευρίζει στο ντεμακιγιάζ. Γενικά, αν θέλεις τη συμβουλή μας, με eyeliner από την Essence δεν γίνεται να αποτύχεις.
Και τελειώνουμε με ένα προϊόν μακιγιάζ που πόνεσε που μας τελείωσε. Το UV Protective Stick Foundation από τη Shiseido είναι ένα από τα ωραιότερα foundations που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και θα το αγοράσουμε ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη για το καλοκαιράκι. Έχει SPF 30 και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη ζέστη και κατά συνέπεια και στη λιπαρότητα. Το αποτέλεσμά του είναι δέρμα που μοιάζει πραγματικά πορσελάνινο, αλλά χωρίς να δείχνει ψεύτικο. Η stick μορφή το κάνει πολύ εύχρηστο και έχει εντυπωσιακή διάρκεια.

Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα τελειώσαμε εμείς μέσα στο μήνα που πέρασε. Εσύ ποιο προϊόν τελείωσες με δυσκολία γιατί δεν σου άρεσε καθόλου και ποιο έτρεξες να αγοράσεις ξανά με το που σου τελείωσε;

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. Πήρα κι εγώ το σαπουνάκι musk, το έχω δει σε τόσα ποστ σας που δε γινόταν! Το batiste blush το αγαπώ, νομίζω είναι το αγαπημένο μου από όσα κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα! Θα λένε ότι κάνουμε promotion στα σαπουνάκια!
      Spoiler alert: Το καλοκαίρι έρχονται και τα Tropical, Oriental και Cherry από τη Batiste στην Ελλάδα! Hooray! xoxo

      Διαγραφή
  2. Αυτό το Rosewater Mist της Jurlique πρέπει να μυρίζει παραδεισένια! Απλά το φαντάζομαι.. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ σωστά το φαντάζεσαι! Σαν ανθισμένη τριανταφυλλιά μυρίζει! <3

      Διαγραφή
  3. Την συγκεκριμένη lac και το dry shampoo απλά τα λάτρεύω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design