3.2.16

Αγαπημένα Ιανουαρίου 2016!

Τα αγαπημένα Ιανουαρίου είναι εδώ κι αυτό σημαίνει πως αποχαιρετήσαμε τον Ιανουάριο. Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς έχει κιόλας περάσει και για εμάς ήταν ένας μήνας γεμάτος δοκιμές.


Δοκιμάσαμε πολλά νέα προϊόντα, αλλά επιστρέψαμε και σε κάποια παλιά αγαπημένα. Πειραματιστήκαμε πολύ με το καθημερινό μακιγιάζ μας και δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.


Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα έξι προϊόντα που κατάφεραν να μπουν στο top 6 του μήνα που πέρασε.



#1 Deep Repair MasqueMacadamia
Η Deep Repair Masque της Macadamia είναι μία πολυσυζητημένη μάσκα μαλλιών στη beauty κοινότητα. Εμείς αργήσαμε να τη δοκιμάσουμε, αλλά την αγαπήσαμε σχεδόν αμέσως. Είναι η μάσκα που θα κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου από την πρώτη κιόλας χρήση κι έτσι χρειάστηκε να δοκιμάσουμε μόνο ένα δείγμα πριν αγοράσουμε το full size προϊόν.  Δεν θα λειτουργήσει τόσο σαν ένα καλό conditioner, δηλαδή δεν θα κάνει τα μαλλιά σου την ώρα που τη χρησιμοποιείς πιο απαλά ή  πιο ευκολοχτένιστα. Όταν όμως τα στεγνώσεις θα τα νιώσεις άμεσα πιο δυνατά και υγιή. Νομίζουμε πως ήρθε στη haircare ρουτίνα μας για να μείνει. 



#2 Black Opium Body Butter – Αρωματοπωλείο Ελιξίριο
Η επιλογή του αγαπημένου προϊόντος για την ενυδάτωση του σώματος μέσα στον Ιανουάριο ήταν πολύ εύκολη υπόθεση γιατί το Body Butter με το γνωστό άρωμα Black Opium (YSL) από το Αρωματοπωλείο Ελιξίριο μονοπώλησε αυτή την κατηγορία από τη μέρα που το αποκτήσαμε. Μυρίζει μοναδικά και το άρωμά του μένει στο σώμα για ώρες. Αν το συνδυάσεις και με το αντίστοιχο άρωμα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ταυτόχρονα ενυδατώνει υπέροχα την επιδερμίδα, ενώ χάρη στην ελαφριά υφή του, απορροφάται πανεύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Έτσι είναι πολύ πρακτικό γιατί μπορείς να το εφαρμόσεις γρήγορα και να φορέσεις σχεδόν αμέσως τα ρούχα σου. Μόλις μας τελειώσει, σίγουρα θα ζητήσουμε από τη Μαριάνθη να μας ετοιμάσει κι άλλα αγαπημένα αρώματα. (Review για περισσότερα προϊόντα από το Ελιξίριο θα βρεις εδώ.)




#3 High BrowBenefit
Ναι, ΟΚ, ένα μπεζ μολύβι για το κόκκαλο του φρυδιού δεν είναι το πιο απαραίτητο προϊόν στη συλλογή σου, αλλά εμείς το ανακαλύψαμε μέσα στον Ιανουάριο, το χρησιμοποιούμε καθημερινά και το αγαπήσαμε γιατί έκανε ένα βήμα του καθημερινού μας μακιγιάζ πιο εύκολο και γρήγορο. Το High Brow από τη Benefit το τοποθετείς κάτω από το φρύδι και το απλώνεις πανεύκολα ακόμη και με τα δάχτυλα. Αμέσως το φρύδι σου δείχνει πιο ανασηκωμένο και καλοσχηματισμένο και το βλέμμα σου πιο έντονο και ανοιχτό. Και επιπλέον έχει τόσο καλή διάρκεια που θα μείνει στη θέση του μέχρι να έρθει η ώρα του ντεμακιγιάζ.



#4 Aqua Vita Eye Cream – Apivita
Μέσα στον Ιανουάριο επιστρέψαμε και σε ένα παλιότερο αγαπημένο. Η κρέμα ματιών της σειράς Aqua Vita από την Apivita (όπως και η αντίστοιχη ενυδατική κρέμα προσώπου άλλωστε) ανήκει μάλλον στην κατηγορία των δικών μας all time αγαπημένων. Με πολύ φυσική σύνθεση, αλλά και μοντέρνα τεχνολογία και με βάση της τις φυτοενδορφίνες λιγαριάς, η Aqua Vita προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επιπλέον, με συστηματική χρήση απαλύνει ορατά πρηξηματάκια και μαύρους κύκλους. Είναι η ιδανική καθημερινή πρωινή μας επιλογή και μετά τη χρήση της το concealer στρώνει υπέροχα. Plus, αγαπάμε κρεμούλες σε συσκευασία με αντλία. Ο μόνος λόγος που σκεφτόμαστε να την ‘απατήσουμε’, δοκιμάζοντας και την κρέμα ματιών της σειράς Bee Radiant, είναι το ότι δεν έχει και αντιρυτιδική δράση.




#5 Magna Lash Mascara – Radiant
Η Magna Lash Mascara από τη Radiant είναι αυτό που απλά λέμε η πάρα πολύ καλή mascara που θέλεις να έχεις στη συλλογή σου. Έχει τεράστιο – τεράστιο όμως! – τρίχινο βουρτσάκι και δεν έχουμε καταφέρει να αποφασίσουμε ακόμη αν είναι το βουρτσάκι ή η σύστασή της που την κάνει τόσο αποτελεσματική. Κάνει τις βλεφαρίδες πραγματικά εντυπωσιακές από το πρώτο πέρασμα. Τις κάνει κατάμαυρες και τους δίνει αρκετό μήκος και τον περισσότερο όγκο που έχουμε βρει ποτέ σε mascara. (Μόνο λίγη προσοχή στην εφαρμογή γιατί τα τεράστια βουρτσάκια λερώνουν.)





#6 Instain in Toile – The Balm
Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, αυτό είναι ένα ακόμη προϊόν που θα αγαπήσεις κι εσύ. Το Toile από τα Instains της The Balm είναι σίγουρα το αγαπημένο μας ρουζ για το μήνα που πέρασε. Έρχεται σε υπέροχη συσκευασία, έχει φανταστική απόδοση χρώματος και εξαιρετική διάρκεια. Είναι ένα γλυκό φραουλένιο χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα και συμπληρώνει το μακιγιάζ φυσικά, όπως θα κοκκίνιζαν τα μαγουλάκια ένα παγωμένο πρωινό ή αν έτρεχες λιγάκι. Βασική απόχρωση λοιπόν που κολακεύει πολύ τις λευκές επιδερμίδες.

Αυτά ήταν τα beauty αγαπημένα του Ιανουαρίου, αλλά δεν γινόταν αυτό το post να κλείσει χωρίς την αγαπημένη σειρά του μήνα. 


Τον Ιανουάριο λοιπόν ‘λιώσαμε’ μπροστά στην οθόνη παρακολουθώντας Teen Wolf. Ναι, είναι το κλασικό story του έφηβου που μετά από επίθεση λυκανθρώπου γίνεται κι αυτός λυκάνθρωπος, κληρονομώντας μαζί με την κατάρα και όλους τους εχθρούς που μπορεί να φέρνει μαζί της. Η σειρά όμως το πάει ένα βήμα παραπέρα και σίγουρα θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που απολαμβάνουν πολλή δράση με μία δόση μεταφυσικού. Εμείς έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στους Holland Roden και Dylan OBrien που είναι θεωρητικά δεύτεροι ρόλοι αλλά κλέβουν την παράσταση.

Αυτά είναι όλα όσα αγαπήσαμε εμείς μέσα στον Ιανουάριο. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Περιμένουμε να μας πεις ποιο ήταν το δικό σου super αγαπημένο για το μήνα που πέρασε και φυσικά, αν είσαι κι εσύ series junkie, περιμένουμε τις προτάσεις σου γιατί πάντα χαιρόμαστε να ανακαλύπτουμε νέες σειρές.

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. Εννοείται πως υπερ-αγαπώ την κρέμα ματιών Aqua Vita, όπως και την μάσκα της Macadamia. Δυστυχώς, η Magna Lash, αν και μου άρεσε το αποτέλεσμά της, έχει υπερβολικά μεγάλο βουρτσάκι για τα δικά μου μάτια κ δε με βόλεψε! Το High Brow το γλυκοκοιτάζω καιρό!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To high brow είναι υπέροχο, αν και τελευταία βρήκαμε ένα εξαιρετικό dupe από soap & glory. Για τη magna lash έχεις επίσης δίκιο. Το μεγάλο βουρτσάκι δεν είναι κατάλληλο για όλα τα μάτια. :)

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά δεν έχω βρει καλύτερη μάσκαρα απο την Magna Lash και έχω δοκιμάσει πολλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είχαμε κοινά αγαπημένα, αλλά σίγουρα θέλω να δοκιμάσω κάποιο ρουζ από the balm, το μόνο δύσκολο για μένα είναι ότι όλες οι αποχρώσεις μου φαίνονται σχεδόν ίδιες και έτσι δυσκολεύομαι να αποφασίσω να αγοράσω κάποια. Όσο για τα προϊόντα από macadamia είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσουν γιατί τα μαλλιά μου τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ταλαιπωρημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Macadamia να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αν τα μαλλιά σου χρειάζονται επανόρθωση. Όσο για τις αποχρώσεις των ρουζ από the Balm, ψάξαμε κι εμείς άπειρα swatches στο Internet πριν αποφασίσουμε ποιο να πάρουμε.

      Διαγραφή
  4. Με δελεασατε να αγοράσω τη μασκαρα radiant!!!Όσο. Για σειρές με τόση δουλειά και τρέξιμο δυστυχώς τις έχω σταματήσει αυτό το διάστημα αφού ούτε γιατα αυτονόητα δεν μένει χρόνος!!Ειδικά στο επάγγελμα μας με τόση καθημερινή δουλειά για το σπίτι ουφ!!! 😞
    Καλο μήνα πάντως!!!
    Φιλάκια
    Αθανασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αυτή η δουλειά στο σπίτι! απαπα! Και μετά σου λένε "Σιγά, εσύ δεν δουλεύεις καν 8ωρο!" Γκκκρρρρρ! Εγώ τις σειρές μου δεν τις αποχωρίζομαι. Έχω συνδέσει στο PC δύο οθόνες και μια και είμαι νυχτοπούλι και βγάζω όλη τη δουλειά το βράδυ, στη μία οθόνη παίζε η σειρά και στην άλλη ετοιμάζω τα handouts της επόμενης μέρας. χεχε! Είναι λίγο τρελό, το ξέρω, αλλά μετά από τόσα χρόνια τα πιο πολλά τα κάνω πλέον αυτόματα. :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design