26.11.15

Essence Fall/Winter 2015!

Φέτος τον Οκτώβριο η βασική σειρά της Essence εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα που έρχονται να κάνουν το χειμώνα μας ακόμη πιο όμορφο. Τα nudes και τα pastels εξακολουθούν να είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της εποχής, αλλά και πιο σκούρες αποχρώσεις έρχονται για αν εντυπωσιάσουν.

Εμείς επιβάλλεται να σου παρουσιάσουμε όσα από τα νέα προϊόντα ξεχωρίσαμε για να είσαι πάντα ενημερωμένη  και φυσικά προετοιμασμένη για την επόμενη βόλτα σου στα μαγαζιά.



Αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής των νέων αφίξεων είναι οι παλέτες σκιών. Οι All About Eyeshadow κυκλοφορεί σε πέντε εκδοχές, όλα για τα nudes, τα bronze, τα τριανταφυλλί, τα γκρι και τα vintage. Την αδυναμία μας στις nude αποχρώσεις όμως την ξέρεις. Η συγκεκριμένη παλέτα λοιπόν περιέχει οκτώ γήινες, φυσικές αποχρώσεις με ποικιλία από πιο ανοιχτές σε πιο σκούρες, αλλά και ποικιλία σε υφές (πέντε αποχρώσεις είναι matte και τρεις shimmery.)


Αν ψάχνεις τη mascara που ταιριάζει στις βλεφαρίδες σου, δεν γίνεται να μη βρεις την ιδανική μέσα στην τεράστια ποικιλία mascaras της Essence. Και η οικογένεια μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τις δύο νεότερες mascaras της εταιρείας.



Η Multi-Action mascara είναι νέα και πολυτάλαντη. Έχει κωνικό, πλαστικό βουρτσάκι που πιάνει αποτελεσματικά κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, δίνοντας το effect της ‘βεντάλιας’. Υπόσχεται να χαρίσει στις βλεφαρίδες μας ορατό μήκος τέλειο διαχωρισμό και επιπλέον όγκο.



Η γνωστή I Love Extreme Volume mascara κυκλοφορεί πλέον και σε νέα αδιάβροχη εκδοχή. Χαρακτηριστικό της είναι το τεράστιο τρίχινο βουρτσάκι για μέγιστο όγκο.



Μία ακόμη καινούρια προσθήκη είναι η σειρά Sheer & Shine Lipsticks. Η σειρά περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα αποχρώσεις κραγιόν σε nude, καφέ και ροζ τόνους. Εμείς δοκιμάσαμε τα 07 sparkling miracle, 04 hidden secret και 01 my first love. Έχουν πάρα πολύ ελαφριά σύσταση και είναι πολύ ενυδατικά. Απλώνονται ευχάριστα στα χείλη και έχουν υπέροχο άρωμα βανίλιας. Έχουν ελάχιστη απόδοση χρώματος και μοιάζουν περισσότερο με ενυδατικά lip balms με λίγο χρώμα που χαρίζουν όμως μία πολύ όμορφη λάμψη στα χείλη.



Μένοντας στα χείλη η Essence εισάγει ένα ακόμη προϊόν. Τα Liquid Lipsticks δεν μοιάζουν με τα υγρά κραγιόν που έχεις συναντήσει ως τώρα. Προσφέρουν την κάλυψη και τη χρωματική απόδοση ενός κραγιόν, αλλά έχουν τη λάμψη ενός lip gloss, δεν στεγνώνουν matte. Κυκλοφορούν σε έξι συνολικά αποχρώσεις. Εμείς προσθέσαμε στη συλλογή μας τις 06 make a statement, ένα πανέμορφο τριανταφυλλί και 04 show off, ένα εντυπωσιακό κοκκινοπορτοκαλί.



Ένα από τα προϊόντα της Essence που ξεχωρίσουμε είναι τα ρουζ και αν ξέρεις την αγάπη μας για τα προϊόντα με matte τελείωμα, θα καταλάβεις τον ενθουσιασμό μας για το επόμενο προϊόν. Ναι, τα Matt Touch Blush είναι γεγονός. Το 20 berry me up! Είναι μία υπέροχη απόχρωση του μούρου με απόλυτα matte τελείωμα που δίνει στην επιδερμίδα μια φυσική φρεσκάδα υγείας. Προσοχή στην εφαρμογή όμως, γιατί η απόδοση είναι τόσο έντονη που μπορείς πολύ εύκολα να το παρακάνεις.



Προσθήκη νέων αποχρώσεων έχουμε και στις μονές σκιές της μόνιμης συλλογής. Η 21 keep calm and berry on είναι το πιο must χρώμα του φετινού χειμώνα. Είναι ένα υπέροχο berry χρώμα με πολύ λεπτό χρυσαφί shimmer. Είναι ιδανικό τόσο για να τονίσεις την εξωτερική γωνία, όσο και για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό smokey look.


Τέλος, νέες χειμερινές αποχρώσεις προστέθηκαν και στη σειρά The Gel Nail Polish. Είναι απλά βερνίκια νυχιών, που δεν χρειάζονται φουρνάκι, αλλά έχουν πολύ γυαλιστερό αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό του gel. Εκτός από τις νέες αποχρώσεις, νομίζουμε πως έχει αλλάξει κάτι και στη σύστασή τους και έχουν πραγματικά βελτιωθεί πολύ. Έχουν τέλεια κάλυψη από το πρώτο κιόλας πέρασμα και αξιοπρεπέστατη διάρκεια. Στη δική μας συλλογή προστέθηκαν τα: 48 my love diary στο χρώμα της χρονιάς-marsala, 53 rock my world! ένα ερωτεύσιμο αυστηρό γκρι, 52 amazed by you ένα ξεχωριστό δαμασκηνί-βυσσινί, 47 va-va-voom ένα έντονο κοκκινοπορτοκαλί και 51 miss captain το πιο υπέροχο μπλε ραφ (ένας συνδυασμός μπλε και ανθρακί.)

Συνήθως οι εποχιακές συλλογές της Essence μας τραβούν την προσοχή με τις πρωτότυπες συσκευασίες τους και τα ιδιαίτερα concepts τους. Όταν όμως νέα προϊόντα προστίθενται στη μόνιμη συλλογή χαιρόμαστε διπλά, γιατί αυτό σημαίνει πως αυτά που θα αγαπήσουμε θα μπορούμε να τα βρίσκουμε πάντα.

Εσένα πως σου φάνηκαν λοιπόν τα new ins; Θέλουμε να μας αφήσεις ένα σχόλιο με το δικό σου αγαπημένο προϊόν από την Essence για να φτιάξουμε wish list, να πάμε για ψώνια και να δοκιμάσουμε αποκλειστικά όσα θα μας προτείνεις εσύ σαν ιδέα για επόμενη ανάρτηση.

Μέχρι το επόμενο post

14 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία παρουσίαση κορίτσια! Επιτηδες βάλατε όλα αυτα τα μακαρονς; μας άνοιξε η όρεξη πάλι! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το my love diary το έχω ερωτευτεί και το φοράω συνέχεια από τότε που το πήρα!!
    Όμορφη παρουσίαση και πολύ όμορφες φωτογραφίες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα βερνίκια εμείς αγαπήσαμε ένα τσικ παραπάνω το miss captain γιατί έχουμε αδυναμία στα μπλε.
      Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  3. 47,48,51 τα πήρα προχθές και είναι από τις πιο όμορφες αποχρώσεις που έχω

    labeautefem.blogspot.gr
    είμαι καινούργια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω αν πω οτι εμεινα στα μακαρον θα ειμαι ακυρη;;;
    Χαχαχαχα!!!
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Μα πως να προσπεράσεις τόση γλύκα! Φιλάκια, Αθανασία!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο πόστ κορίτσια καi οι επιλογές σας υπέροχες..Σίγουρα στις επόμενες μου αγορές θα προτιμήσω τα ματ ρουζ !
    Με την σειρά μου θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε κάποιο highlighter της σειράς soo glow..τα έχω λατρέψει!
    Υ.Γ Αυτή την τάση για γλυκά που προέρχεται από την essence πρέπει να την προσέξουμε..ελπίζω εσείς να μην φάγατε τα δικά σας, σαν και εμένα!! Χαχα
    Σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα! Θα το κοιτάξουμε οπωσδήποτε το highlighter. Όσο για τα macarons εννοείται πως τα τσακίσαμε μετά. Μην έχεις μόνο εσύ τύψεις λοιπόν! χεχεχε! Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. ααα το ρουζάκι μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί ψάχνομαι τώρα τελευταία για ρουζ!! μόλις βρεθώ σε σταντ της έσενς θα το προσέξω σίγουρα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το δεις από κοντά θα σου αρέσει ακόμη περισσότερο, Και έχει και εξαιρετική απόδοση. Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο το blog σας κορίτσια και πολύ ωραία θέματα!!! Τα καινούργια κραγιονάκια είναι τέλεια, πήρα κ εγώ 2 τις προάλλες
    (το #13 και #03) και μπορώ να πώ ότι εχω ερωτευτεί με τη μυρωδιά τους! Τα ρουζάκια δεν τα έχουν φέρει ακομα εδω που μένω, ελπίζω σύντομα γιατί ανυπομονώ να τα δοκιμάσω! :)

    pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Αν τα βρεις, να δοκιμάσεις και τα ρουζ. Αξίζουν!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design