3.10.15

Empties - September 2015!

Έφυγε ο Σεπτέμβρης και τι πρέπει να φύγει μαζί του; Μα φυσικά οι άδειες συσκευασίες του μήνα! Ήρθε  η ώρα της ανακύκλωσης, αλλά και η ώρα να σου πούμε την γνώμη μας για όλα τα προϊόντα που έφτασαν στο τέλος αυτό το μήνα.


Πάμε λοιπόν να τα δούμε αναλυτικότερα.


Ξεκινώντας με τα προϊόντα μαλλιών, τελειώσαμε μία τεράστια συσκευασία (1000 ml) από ένα σαμπουάν της Bioshev. Είναι ένα ειδικό σαμπουάν που δρα κατά της ξηροδερμίας. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα αλόης και δενδρολίβανου και είναι από τα ελάχιστα εξειδικευμένα προϊόντα για αυτό το θέμα που έχουμε χρησιμοποιήσει και λειτούργησαν τόσο καλά. Σίγουρα θα το αγοράσουμε ξανά.
Χρησιμοποιήσαμε ακόμη σε travel size το σαμπουάν και την κρέμα μαλλιών με εσπεριδοειδή και μέλι από τη σειρά Haircare της Apivita. Έχουν και τα δύο εκπληκτική μυρωδιά εσπεριδοειδών, αλλά πέρα από αυτό δεν μας εντυπωσίασαν τρομερά.
Τέλος, τελειώσαμε ένα ξηρό λάδι για τα μαλλιά με έλαιο argan από την Pantene. Έχει υπέροχο άρωμα και αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και ενυδατωμένα.


Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις οδοντόκρεμες τελειώσαμε αυτό το μήνα: μία από τη Yotuel στην εκδοχή Snowmint και δύο από την Aim, τη White Now και τη White Now Gold. Αν έπρεπε να επιλέξουμε, θα αγοράζαμε ξανά την τελευταία γιατί μας άρεσε περισσότερο η γεύση, αλλά και γιατί είχε τα πιο εμφανή αποτελέσματα όσον αφορά στη λεύκανση (αν και νομίζουμε πως είναι προσωρινά.)


Περνώντας στα συνηθισμένα αναλώσιμα, χρησιμοποιήσαμε μία συσκευασία υγρά μωρομάντηλα από τη Sergio Care, δύο συσκευασίες δίσκων ντεμακιγιάζ από την Pom Pon και το Soft Facial Cleansing Sponge από τη The Body Shop που είναι το αγαπημένο μας πλέον σφουγγαράκι καθαρισμού προσώπου. Είναι όλα προϊόντα που σίγουρα έχεις δει, αλλά και θα δεις πολλές ακόμη φορές στα empties μας.


Και μια που μιλάμε για αυτά που σου έχουμε χιλιοδείξει, χρησιμοποιήσαμε φυσικά και σαπουνάκια από τη σειρά Aromatics της Papoutsanis. Τελειώσαμε έξι μπάρες στα αρώματα magnolia, marine και το αγαπημένο μας musk.


Ανοίγοντας το κεφάλαιο αποσμητικό, θα σου μιλήσουμε για το καλύτερο και το χειρότερο αποσμητικό που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και ανήκουν μάλιστα στην ίδια εταιρεία. Τελειώσαμε λοιπόν από τη Neutro Roberts το Extra Delicate που μυρίζει πουδρένια και σε κρατάει φρέσκια όλη μέρα και το αγαπάμε και το αγοράζουμε ξανά και ξανά, αλλά θα πετάξουμε και το Dermazero που δεν περιέχει αντιιδρωτικά, οινόπνευμα, αλουμίνια και parabens, αλλά μυρίζει υπερβολικά βαριά και όταν αναμειχθεί με τον ιδρώτα μυρίζει τόσο άσχημα που θα εύχεσαι να μην το είχες φορέσει ποτέ.


Οι διακοπές είναι πλέον αρκετά μακριά, αλλά οι περισσότερες μέρες του Σεπτέμβρη θύμιζαν περισσότερο καλοκαίρι παρά φθινόπωρο. Τελειώσαμε λοιπόν το Dry Mist αντηλιακό με SPF 30 σε μορφή spray από την Garnier Ambre Solaire. Μας άρεσε πολύ το άρωμά του και το γεγονός ότι ήταν τόσο εύκολο στην εφαρμογή.
Τελειώσαμε επίσης την Cooling After Sun lotion από την Korres με γιαούρτι για το πρόσωπο και το σώμα. Τη χρησιμοποιήσαμε κυρίως σαν lotion σώματος και είναι απίστευτα ενυδατική, ανακουφιστική και δροσιστική. Είναι η αγαπημένη μας επιλογή όλο το χρόνο όταν η αποτρίχωση μπορεί αν μας προκαλέσει ερεθισμούς.


Αρκετά ήταν και τα αφρόλουτρα που τελειώσαμε μέσα στο Σεπτέμβρη. Το αφρόλουτρο της σειράς Fusion από την Papoutsanis με άρωμα σύκο είναι ο ορισμός της αναζωογόνησης και της ευεξίας. Μετά από μία κουραστική μέρα είναι αυτό που χρειάζεσαι στο μπάνιο σου.
Το κρεμόλουτρο με άρωμα ρόδι από τη Dorothy Mil μυρίζει επίσης πολύ όμορφα και είναι αρκετά ενυδατικό.
Το Lagoon Hair & Body Wash με άρωμα Monoi de Tahiti από την Yves Rocher σε ταξιδεύει σε παραλίες και τροπικά νησιά και το Gel Douche Sensoriel από τη Lierac θα γεμίσει το μπάνιο σου με αρώματα λουλουδιών και μια extra δόση πολυτέλειας.


Ώρα για ενυδάτωση σώματος! Τελειώσαμε το γαλάκτωμα σώματος Skinnergy από τη Bioten. Είναι πραγματικό value for money, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μυρίζει φρέσκα και φρουτένια. 
Τελειώσαμε ακόμη ένα Body Sorbet από τη The Body Shop στο άρωμα Virgin Mohito που πραγματικά το λατρέψαμε. Είναι τόσο ενυδατικό όσο χρειάζεται, απορροφάται σε δευτερόλεπτα και μυρίζει φρεσκάδα, lime και μέντα, δροσερά καλοκαιρινά cocktails.
Μέχρι την τελευταία σταγόνα χρησιμοποιήσαμε και το γαλάκτωμα σώματος από την Korres στο άρωμα Apple Blossom. Προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα και έχει υπέροχο διακριτικό άρωμα.


Τελειώσαμε ακόμη ένα Intimate Sensitive, υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι από τη Sanex. Μας άρεσε αρκετά και θα το ξαναγοράσουμε κάποια στιγμή. Χρησιμοποιήσαμε και μία συσκευασία από την Softening Foot Lotion από τη Beauty Formulas. Είναι μία από τις αγαπημένες μας κρέμες ποδιών, έχει μαλακτική και επουλωτική δράση και μυρίζει μέντα.


Μέσα στο Σεπτέμβριο χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους και αρκετά προϊόντα περιποίησης προσώπου. Τελείωσε λοιπόν δυστυχώς η πολυαγαπημένη μας Idealia από τη Vichy. Η εκδοχή της για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες θυμίζει περισσότερο gel, μυρίζει πολύ όμορφα είναι τόσο ενυδατική όσο χρειάζεται και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποιες ακόμη, αλλά σίγουρα θα επιστρέψουμε σ’αυτή πάλι στο μέλλον.
Χρησιμοποιήσαμε επίσης σε travel size το Moisturizing Gel από τη σειρά Dramatically Different της Clinique και μπήκε αμέσως στη wish list μας η full size συσκευασία του. Αν έχεις λιπαρό δέρμα, αξίζει την προσοχή σου.
Μία ακόμη κρέμα που τελειώσαμε είναι η Anti-Dark Spot Skin-Evening cream από τη σειρά Pigmentclar της La Roshe-Posay. Η δράση τα στοχεύει στην καταπολέμηση των κηλίδων και υπόσχεται πως χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είδαμε κάποιο εμφανές αποτέλεσμα, γι’αυτό και δεν θα την αγοράζαμε ξανά.
Μέχρι το τελευταίο πάτημα της αντλίας τους χρησιμοποιήσαμε και δύο αγαπημένους ορούς προσώπου. Το Advanced Serum από τη σειρά Herbal Recovery της Jurlique μυρίζει τριανταφυλλένια και αφήνει το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.
Το Ενυδατικό Serum προσώπου και ματιών από την Panthenols μυρίζει επίσης υπέροχα και είναι αυτό που ψάχνεις αν θέλεις να συνδυάσεις ενυδάτωση και πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Και τα δύο θα επανέλθουν σίγουρα κάποια στιγμή στη ρουτίνα μας.


Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που η επιδερμίδα μας δεν συμπαθεί πολύ. Οι εναλλαγές του καιρού ταλαιπωρούν το δέρμα κι αυτό με τη σειρά του ταλαιπωρεί εμάς. Γι’αυτό και είναι αδιαμφισβήτητα ένας μήνας αφιερωμένος στις μάσκες. Ας δούμε λοιπόν ποιες χρησιμοποιήσαμε. Η Masque Purete από τη Lierac είναι μάσκα πράσινης αργίλου και πραγματικά τη ‘φάγαμε’. Είναι βαθιά καθαριστική και λειτουργεί πολύ καλά στα θέματα της λιπαρότητας και των πόρων που μας απασχολούν συχνά.
Από τη σχετικά νέα σειρά μασκών της Erre Due χρησιμοποιήσαμε τρία φακελάκια. Η Deep Cleansing Mask με πράσινη άργιλο και κύμινο προσφέρει βαθύ καθαρισμό, η Lipid Rescue Mask με πεπτίδια και βούτυρο καριτέ χαρίζει θρέψη και αναδόμηση και η Gentle Purifying Mask με λευκή άργιλο και τριαντάφυλλο είναι ιδανική για τον απαλό καθαρισμό των ευαίσθητων επιδερμίδων.
Σε travel size δοκιμάσαμε την Invisible Pores Detox Mask από τη σειρά Clarimatte της Ren που μάλλον μας απογοήτευσε γιατί δεν είχε κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα και την Clarifying Mask από τη σειρά Elements της Juliette Armand, που δεν ήταν κακή, αλλά δεν μας εντυπωσίασε.
Δοκιμάσαμε και τη νέα Fiber Eye Mask από τη Sephora. Επιλέξαμε αυτή με το τριαντάφυλλο για extra ενυδάτωση και λάμψη και πρέπει να σου πούμε πως πλέον θα φροντίζουμε να υπάρχουν πάντα δυο-τρία φακελάκια στο μπάνιο μας. Είναι εύχρηστα, δροσερά και αφήνουν την περιοχή των ματιών ενυδατωμένη και αναζωογονημένη.
Αναφορά όμως σε μάσκες δεν γίνεται χωρίς τις μάσκες της Apivita που είναι ξεκάθαρα οι αγαπημένες μας. Χρησιμοποιήσαμε σε φακελάκια τη μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες με ginkgo biloba, τη μάσκα με φραγκόσυκο για ενυδάτωση και αναζωογόνηση, τη μάσκα με θαλάσσια λεβάντα για ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία και τη μάσκα με μέλι για ενυδάτωση και θρέψη. Τις αγαπάμε όλες πραγματικά το ίδιο και επιλέγουμε μόνο με βάση τις ανάγκες τις επιδερμίδα μας κάθε περίοδο. Τέλος, πραγματικά η πιο ευχάριστη έκπληξη για μας ήταν η κρέμα απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο πάλι από την Apivita. Έχει εξαιρετική σύσταση και ιδανικούς κόκκους και μιλάμε για έκπληξη γιατί κατάφερε να ρίξει από το θρόνο της την αντίστοιχη κρέμα της εταιρείας με βερίκοκο που ήταν μέχρι τώρα η αγαπημένη μας.


Τα μόνα δύο σχετικά με μακιγιάζ empties αυτού του post είναι το Illuminator Concealer από τη Radiant, που πολύ στεναχωρηθήκαμε που μας τελείωσε, και το Miracle Complexion Sponge από Real Techniques. Το concealer είναι εκπληκτικό τόσο για κάλυψη όσο και για φωτεινότητα και θα επανέλθει πολύ σύντομα στη συλλογή μας. Το σφουγγαράκι τύπου beauty blender της Real Techniques το έχουμε ήδη σε back up και το χρησιμοποιούμε ασταμάτητα στο καθημερινό μας μακιγιάζ για το foundation, το concealer και την πούδρα. Δίνει εξαιρετικό φυσικό και ταυτόχρονα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και κάνει τη διαδικασία πολύ ευκολότερη απ’ότι τα αντίστοιχα πινέλα.


Τέλος, τελειώσαμε ένα άρωμα, το Roses et Reines από τη LOccitane. Ταιριάζει σε όλες τις εποχές και έχει πολύ καλή διάρκεια. Είναι διακριτικό, λουλουδένιο, δροσερό και πολύ θηλυκό.

Αυτά ήταν όλα τα προϊόντα τελειώσαμε εμείς μέσα στο Σεπτέμβριο και φυσικά η ειλικρινής και ολοκληρωμένη πλέον γνώμη μας γι’αυτά. Μην ξεχάσεις να μας πεις αν έχεις δοκιμάσει κι εσύ κάποιο από αυτά και, όπως πάντα, ποιο προϊόν τελείωσες εσύ μέσα στο μηνά και μας προτείνεις να δοκιμάσουμε;

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. Πω πω, πάρα πολλά empties! Κι εγώ μόλις τελείωσα ένα αντίστοιχο ποστ που θα ανέβει αύριο!
    Με εντυπωσίασαν οι μάσκες και μου θύμισαν ότι πρέπει να κάνω κι εγώ καμιά μέσα στο Σαββατοκύριακο!
    Το κονσίλερ από radiant είναι το αγαπημένο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω τέλεια!
      Έχουμε βάλει post it στο ψυγείο για να θυμόμαστε τις μάσκες! χεχε! Σε καταλαβαίνουμε!
      το concealer είναι το ιδανικό για συνδυασμό κάλυψης και φωτεινότητας. Το αγαπήσαμε!

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα θα δοκιμάσω το σαμπουάν της Bioshev και τη Softening Foot Lotion!!
    Χρησιμοποιώ το λάδι της Pantene και είναι τέλειο (γενικά λατρεύω όλα τα προϊόντα Pantene), όπως και την cooling after sun lotion του Korre...είναι η καλύτερη!!!!!!!!!!!!!!!
    Όσον αφορά τις οδοντόκρεμες που βοηθάνε στη λεύκανση αν τις χρησιμοποιείς σταθερά κάνουν δουλειά...στο λέω από προσωπική εμπειρία.....κι εγώ με τις Aim ξεκίνησα,τώρα χρησιμοποιώ την Aquafresh intense white και τα δόντια μου δείχνουν πιο λευκά...
    Καλό Σαβ/κο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... Θα συνεχίσουμε λοιπόν να χρησιμοποιούμε την οδοντόκρεμα περιμένοντας αποτελέσματα. :)

      Διαγραφή
  3. ου λα λαααα!!! εσείς τα τρώτε τα προϊόντα, δεν τα τελειώνετε απλά :Ρ χαχα <3 το μόνο που έχω δοκιμάσει είανι οι μάσκες της apivita που αγαπώ! θέλω να πάρω και αυτές από sephora αλλά με 4 ευρώ η μία και μια χρήση που έχουν δεν ξέρω αν αξίζει ( για τα μάτια δεν χρειάζομαι, αλλά για το πρόσωπο σίγουρα)! μία πρέπει να την πα΄ρω για να δω αν κάνει τόσο καλή δουλειά όσο έχω διαβάσει και από άλλες κοπέλες. Το σαπουνάκι για την ευαίσθητη περιοχή το είχα παλιά και εμένα δε μου άρεσε καθόλου :/ μου έτσουζε την περιοχή και πραγματικά το πέταξα. Γενικά δεν με έχει βολέψει και ούτε εμπιστεύομαι πια κάποιο σαπούνι από το σούπερ μαάρκετ. φιλιά πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μάσκες της Apivita είναι πράγματι μεγάλη αγάπη. Αυτές των Sephora είναι καλές και βολικές γιατί είναι υφασμάτινες, αλλά είναι όντως τσιμπημένες τώρα που το λες. Παίρνουμε πάντα μία σε κάθε επίσκεψη στα Sephora και δεν μας είχε φανεί η τιμή. Το καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα, αλλά δεν συγκρίνεται με της Apivita. Φιλάκια! <3

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τα empties post! Εγώ πάλι προτιμώ την κλασική Aim white now, δοκίμασα και τη gold αλλά διαφορά δεν είδα. Εντάξει, το αποτέλεσμα είναι όντως παροδικό (το γράφει κιόλας) αλλά νομίζω ότι κάνει μια μικρή διαφορά και σε βάθος χρόνου.
    Φιλιά κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κι εμάς είναι από τα αγαπημένα μας! Ααααα, το γράφει; Ούτε που το προσέξαμε! χεχε! Μακάρι να κάνει διαφορά! Φιλάκια!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design