3.8.15

Empties - July 2015!

Ο Ιούλιος φέτος ήταν χωρίς αμφιβολία ένας περίεργος μήνας. Από τη beauty οπτική (που μας αρέσει εμάς να βλέπουμε τα πράγματα) ήταν ένας μήνας με πολλά πολλά empties. Η κλασική τσαντούλα των empties μας γέμισε σχεδόν χωρίς να το καταλάβουμε και φυσικά ήρθε η ώρα να αναλύσουμε τα περιεχόμενά της μαζί.

Τα περισσότερα προϊόντα που τελειώσαμε είναι αυτά που επιλέγαμε να χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά μέσα στο μήνα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε και να σου πούμε τη γνώμη μας γι’αυτά.


Όπως πάντα ξεκινάμε με τα λίγο πιο βαρετά, αλλά απαραίτητα. Τελειώσαμε λοιπόν μία συσκευασία υγρά μωρομάντηλα από τη Johnsons Baby. Περιέχει 56 τεμάχια και τα χρησιμοποιούμε κυρίως για να καθαρίζουμε τα χέρια μας κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Τελειώσαμε επίσης μία συσκευασία των 50 τεμαχίων δίσκους ντεμακιγιάζ της Demak Up και μία συσκευασία των 120 της Pom Pon που είναι οι αγαπημένοι μας.
Χρησιμοποιήσαμε και ένα Soft Facial Cleansing Sponge από τη The Body Shop που σου το έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές γιατί είναι το καλύτερο σφουγγαράκι ever για τον καθαρισμό του προσώπου και ένα Facial Buffer Sponge επίσης από τη The Body Shop που δεν μας άρεσε καθόλου γιατί είναι πολύ πιο σκληρό και άγριο και νιώθεις σαν να γδέρνει την επιδερμίδα σου.


Παραμένοντας στα κλασικά για τη δική μας empties ανάρτηση, χρησιμοποιήσαμε επτά μπάρες σαπουνιού. Το Purely Pampering με shea butter από τη Dove, το Naturals Delicate Care με γάλα αμυγδάλου από την Palmolive και το Beauty Moments Soft & Creamy από τη Lux μυρίζουν υπέροχα και είναι πολύ ενυδατικά. Ξέρεις όμως πως η πραγματική δική μας σαπουνοαγάπη είναι τα Aromatics από την Papoutsanis και φυσικά τελειώσαμε τρία στα αρώματα marine, tabac και musk. Τέλος, τα πινέλα μας αυτό το μήνα πλύθηκαν κυρίως με το σαπουνάκι με πρόπολη από την Apivita


Στα τελευταία απαραίτητα της καθημερινότητας τελειώσαμε δύο συσκευασίες του Extra Delicate spray αποσμητικού από τη Neutro Roberts στο άρωμα powder fresh και το έχουμε ήδη αγοράσει ξανά (στη διπλή 1+1 συσκευασία) και δεν θα σου πούμε ξανά περισσότερα γιατί θα γίνουμε γραφικές, αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις.
Τελειώσαμε επίσης δύο οδοντόκρεμες, την Max White One από την Colgate - πολύ ωραία γεύση, κατά τα άλλα σχετικά αδιάφορη - και την Wintergreen από τη Yotuel - καθόλου ωραία γεύση, αλλά νομίζουμε έκανε καλύτερη δουλειά. (review εδώ)
Τελειώσαμε ακόμη μία συσκευασία με έξι ταινίες για τον καθαρισμό των πόρων της μύτης από τη Beauty Formulas. Είναι οι Deep Cleansing Nose Pore Strips στην εκδοχή purifying charcoal (οι μαύρες.) Είναι εύκολες στη χρήση, αλλά πονάνε, όπως όλες οι αντίστοιχες ταινίες. Αν έχεις θεματάκι με τους πόρους όμως, κάνουν εμφανώς εξαιρετική δουλειά.
Από τη Beauty Formulas δοκιμάσαμε και τη Relaxing & Healing Foot Mask. Είναι ενυδατική μάσκα ποδιών με εκχύλισμα μήλου, μέντα, αμαμηλίς και έλαιο macadamia και έρχεται σε μορφή κάλτσας. Η διαδικασία είναι εύκολη, διασκεδαστική και πολύ χαλαρωτική, αλλά σαν αποτέλεσμα δεν μας ξετρέλανε. Κάνει μάλλον ότι θα έκανε μία καλή κρέμα ποδιών. Θα έχει πλάκα όμως να τη δοκιμάσεις σε ένα beaute με φίλες. 


Ώρα να μιλήσουμε για σώμα και μπάνιο λοιπόν. Ανακαλύψαμε και τελειώσαμε το αφρόλουτρο με το ωραιότερο άρωμα. Το Shower Gel Grape από το fresh bar της Fresh Line μυρίζει σαν φρουτένια τσιχλόφουσκα και μαζί του μυρίζει όλο το μπάνιο! Θέλουμε να το αγοράσουμε ξανά σε μία τεράστια συσκευασία που να μην τελειώνει ποτέ.
Τελειώσαμε και δύο απολεπιστικά σώματος. Το Gommage Sensoriel της Lierac με τρία λευκά λουλούδια και βανίλια μυρίζει πολύ όμορφα, προσφέρει ελαφριά απολέπιση και είναι αρκετά ενυδατικό. Το Scrubology της Bomb Cosmetics μυρίζει μαγικά με αμύγδαλο, τριαντάφυλλο, cedarwood και αιθέρια έλαια και είναι υπερ-ενυδατικό. Ο μόνος λόγος που δεν θα το αγοράσουμε ξανά είναι ότι τα έλαιά του χάνονται πολύ γρήγορα και ξεραίνεται. (review εδώ)
Τέλος χρησιμοποιήσαμε μία bath bomb από τη σειρά Aphrodite της Fresh Line και ήταν απλά απολαυστική εμπειρία. 


Συνεχίζοντας με την περιποίηση σώματος, τελειώσαμε επίσης το Body Sculpture Intense Serum από τη σειρά Aphrodite της Fresh Line. Είναι ένα εντατικό serum σμίλευσης σώματος με πλαγκτόν, πιπέρι, καφεΐνη, κ.ά. που  καταπολεμά την κυτταρίτιδα και προσφέρει σύσφιξη. Δεν πιστεύουμε ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων σε αυτό τον τομέα, αλλά μπορούμε σίγουρα να σου πούμε πως με το συγκεκριμένο, σε συνδυασμό με διατροφή και άσκηση, είδαμε διαφορά. (review εδώ)
Χρησιμοποιήσαμε μέχρι την τελευταία σταγόνα και το Moringa Body Sorbet από τη The Body Shop. Το υπέροχο άρωμά του δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά εμείς λατρεύουμε και την ελαφριά μεν, ενυδατική δε σύνθεση των body sorbets που τα κάνει τόσο δροσερά και ιδανικά για το καλοκαίρι. (review εδώ)


Και ήρθε η αγαπημένη στιγμή που μιλάμε για μαλλιά και empties σχετικά με αυτά. Όπως ήταν αναμενόμενο τελειώσαμε ένα ακόμη ξηρό σαμπουάν από τη Batiste. Είναι πλέον ξεκάθαρα τα αγαπημένα μας ξηρά σαμπουάν. Το blush έχει έντονη λουλουδάτη μυρωδιά και κάνει τέλεια τη δουλειά του. (review εδώ)
Τελειώσαμε επίσης την Honey Treatment Wax, τη μάσκα μαλλιών με μέλι από τη Beauty Formulas για την οποία σου έχουμε μιλήσει τόσες πολλές φορές. Από τις πολύ αγαπημένες μάσκες μαλλιών που αγοράζουμε ξανά και ξανά. Αν ψάχνεις ένα προϊόν που θα προσφέρει θρέψη στα μαλλιά σου και αγαπάς τη μυρωδιά του μελιού, γιατί δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμα;
Τελείωσε και μία travel size συσκευασία (που κι όμως κράτησε μήνες) του Elixir K Ultimate από την Kerastase. Είναι ένα εξαιρετικό λαδάκι μαλλιών. Είναι πολύ πλούσιο χωρίς όμως να βαραίνει την τρίχα και μυρίζει παραδεισένια.
Σαν express λύση εκτάκτου ανάγκης χρησιμοποιήσαμε και το Express Kit από την ING. Είναι μία ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία μαλλιών βαθιάς αναδόμησης που έρχεται σε πολύ βολικό kit μίας χρήσης. Περιλαμβάνει σαμπουάν και έλαιο επανόρθωσης και μας αρέσει να τη χρησιμοποιούμε που και που για μια γρήγορη extra περιποίηση των μαλλιών μας. (review εδώ)
Κλείνουμε το κεφάλαιο μαλλιά με το Leave In (Rinse Out) Conditioner της Bumble and Bumble. Είναι ένα προϊόν που θα αναζητήσουμε ξανά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τους δύο τρόπους που υποδηλώνει το όνομά του, δηλαδή και σαν κλασικό conditioner και να ξεβγαλθεί, αλλά και σαν leave in στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο χωρίς ξέβγαλμα. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε συνήθως με το δεύτερο τρόπο και βρήκαμε πως αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, απαλά και ενυδατωμένα, ενώ δουλεύει και κατά του φριζαρίσματος. (review εδώ)


Οι άδειες συσκευασίες μας από προϊόντα προσώπου είναι πραγματικά πολλές γι’αυτό ας περάσουμε σ’αυτά γρήγορα. Τελειώσαμε ένα πολύ καλό gel καθαριστικό προσώπου, που θα αναζητήσουμε ξανά στο μέλλον, το Daily Face Wash από την Panthenols. Απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και λιπαρότητα χωρίς να ‘τραβάει’ την επιδερμίδα και μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. (review εδώ)
Τελειώσαμε επίσης το Purifying Facial Wash από την Agema που επίσης καθαρίζει αποτελεσματικά. Δεν μας ξετρέλανε όμως η μυρωδιά του, τη βρήκαμε αρκετά βαριά για το δικό μας γούστο.
Το Double Effect Ντεμακιγιάζ Ματιών από τη Nivea είναι ένα προϊόν που θα προτιμήσουμε ξανά στο μέλλον. Είναι ένα αποτελεσματικότατο διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών που μας άρεσε πολύ.
Χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους το Cucumber & Avocando Facial Scrub από τη Beauty Formulas. Όπως λέει και το όνομά του, είναι ένα απολεπιστικό προσώπου με αγγούρι και avocado. Έχει κρεμώδη υφή και σκληρούς κόκκους, άρα πρέπει να είσαι fan της έντονης απολέπισης για να το επιλέξεις. Βασικό αρνητικό του είναι η παρουσία πολλών parabens στη λίστα των συστατικών του. (review εδώ)
Χρησιμοποιήσαμε και ένα απολεπιστικό προσώπου σε δείγμα από την Caudalie, το Deep Cleansing Exfoliator και αν και είναι δείγμα σου το δείχνουμε σ’αυτό το post γιατί μετά από τρεις χρήσεις (τόσο κράτησαν τα 3 ml της mini συσκευασίας) αγοράσαμε αμέσως το full size προϊόν. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα, αλλά η απολέπιση που προσφέρει στο δέρμα είναι ότι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει ως τώρα σ’αυτή την κατηγορία. Σύντομα θα σου ετοιμάσουμε αναλυτικότερο review post.


Συνεχίζουμε με την Initiatic από τη Lierac. Είναι μία κρέμα για τις πρώτες ρυτίδες με πολύ πολύ ελαφριά σύνθεση που σχεδόν θυμίζει serum. Έχει ευχάριστο άρωμα, αλλά δεν είδαμε κάτι το εξαιρετικό ώστε να την αναζητήσουμε ξανά.
Το Spot End Active Gel από τη Frezyderm δουλεύει ενάντια στις σκούρες κηλίδες και τις δυσχρωμίες που μπορεί να σου προκαλέσει η έκθεση στον ήλιο, αλλά και τις προλαμβανει. Το χρησιμοποιήσαμε σε συνδυασμό με ένα ακόμη προϊόν και είδαμε θετικά αποτελέσματα. Θέλει προσοχή στο να το χρησιμοποιείς μόνο βράδυ γιατί δεν πρέπει να εκτίθεται άμεσα στον ήλιο. ένα αρνητικό του είναι ότι μετά από κάθε χρήση νιώθαμε ένα ενοχλητικό τσούξιμο για λίγο. (review εδώ)
Τελειώσαμε και μία κρέμα νύχτας, την Wish Upon a Jar από τη Soap & Glory. Δυστυχώς η fancy συσκευασία της διαλύεται εύκολα και μικροσκοπικά κομματάκια glitter γεμίζουν τα πάντα. Σαν προϊόν δεν ταίριαξε καθόλου στο δικό μας δέρμα γιατί ακόμη και για κρέμα νύχτας ήταν πολύ βαριά και λιπαρή.
Ολοκληρώνουμε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου με την Cranberry Cooling Effect Mask από την Yves Rocher. Είναι ιδανική για το καλοκαίρι γιατί κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται, χαρίζει δηλαδή μία πολύ όμορφη αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης στην επιδερμίδα και όλα αυτά μόνο μέσα σε τρία λεπτά. Μας άρεσε πολύ. (review εδώ)


Μακιγιάζ τώρα λοιπόν και αποχαιρετάμε τρία προϊόντα από την Essence. To πινέλο της πούδρας μετά από περίπου ενάμιση χρόνο δυστυχώς έγινε δύο κομμάτια οπότε θα πάει στα σκουπίδια.
Επίσης χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους την All-in-one CC Cream στην απόχρωση 10, natural και μας άρεσε αρκετά. Είναι ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν θέλεις ένα βαρύ foundation. Είναι αρκετά καλυπτική και έχει και SPF 30.
Τελειώσαμε και το All about Matte ένα primer που υπόσχεται πως περιορίζει τη λιπαρότητα και κάνει λιγότερο εμφανείς τους πόρους. Έχει την κλασική υφή ενός σιλικονούχου primer αλλά στη δική μας επιδερμίδα δεν λειτούργησε ιδιαίτερα καλά, κυρίως στο θέμα της λιπαρότητας που θα θέλαμε να μένει μακριά περισσότερες ώρες. 


Μέσα στον Ιούλιο καταφέραμε να τελειώσουμε και τρεις mascaras. Ξεκινάμε με την Theyre Real από τη Benefit. Υπέροχη συσκευασία, τεράστιο πλαστικό βουρτσάκι αλλά εμείς δεν είδαμε δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα αντίστοιχο της εντυπωσιακής φήμης της αλλά και της ομολογουμένως υψηλής τιμής της. Επιπλέον στέγνωσε πολύ πριν τους έξι μήνες που έχει σαν διάρκεια ζωής και είναι πολύ πολύ δύσκολη στο ντεμακιγιάζ. Δεν θα την αγοράζαμε ξανά. (review εδώ)
Τελειώσαμε και τη The Lash Curler από την Essence. Με σχεδόν κλασικό τρίχινο βουρτσάκι δίνει αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, κυρίως σε όγκο και είναι από τις mascaras που θα αγοράζαμε ξανά.
Επίσης τελειώσαμε και την υπέροχη Volumizing Waterproof mascara από την Erre Due. Έχει περίπου κωνικό πλαστικό βουρτσάκι και κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά στο μήκος και το διαχωρισμό. Είναι ένα προϊόν που μας άφησε πολύ ικανοποιημένες και θα ξαναμπεί στη συλλογή μας στο μέλλον. (review εδώ)


Αυτό το τεράστιο empties post τελειώνει με τρία eyeliners και θα ξεκινήσουμε από αυτό που μας άρεσε λιγότερο. Το Gel Eyeliner της Make Up Academy θα το πετάξουμε σχεδόν καινούριο. Προσπαθήσαμε να το χρησιμοποιήσουμε μία δύο φορές, αλλά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Έχει πολύ κακή απόδοση και με πολύ πολύ κόπο ίσως καταφέρεις να κάνεις μία γκρι (με τίποτα μαύρη) γραμμή. Η χρήση του eyeliner είναι μία διαδικασία που σίγουρα δεν θέλουμε να κάνουμε ακόμη δυσκολότερη με ένα δύσκολο (ή μάλλον κακό) προϊόν.
Αμέσως μετά αποχωριζόμαστε το Precision Eyeliner στην απόχρωση intense black από τη Golden Rose. Είναι ένα eyeliner σε μορφή στυλό αυτή τη φορά με πολύ βολική μυτούλα και έντονη μαύρη απόδοση. Στα αρνητικά του το ότι στέγνωσε σχετικά σύντομα και δεν νιώθουμε ότι το αξιοποιήσαμε όσο θα θέλαμε. Μας άρεσε όμως αρκετά ώστε να το αγοράσουμε ξανά. (review εδώ)
Τέλος, τελειώσαμε το Waterproof Eyeliner Pen από την Essence. Έχει παρόμοια αλλά λίγο πιο σταθερή μυτούλα. Σαν απόδοση είναι εξαιρετικό (αν και αυτό της Golden rose είναι πιο μαύρο) και σαν διάρκεια είναι πραγματικά αναλλοίωτο στη θέση του μέχρι να αποφασίσεις εσύ να το αφαιρέσεις ακόμη και μέσα στον καυτό Ιούλιο.

Και κάπου εδώ τελειώνει αυτό το επικών διαστάσεων empties post. Αυτά ήταν όλα τα beauty προϊόντα που τελειώσαμε εμείς μέσα στον Ιούνιο. Περιμένουμε να μας πεις στα σχόλια ποιο προϊόν τελείωσες εσύ πρόσφατα και σε άφησε τόσο ικανοποιημένη που σίγουρα θα το αγοράσεις ξανά.

Μέχρι το επόμενο post

9 σχόλια:

  1. λατρευω να διαβάζω τα empties post σας.....τα σαπουνια Papoutsanis βρισκονται συνεχως και στα δικα μου empties ειδικα απο τοτε που ανακαλυψα οτι ειναι ο καλυτερος τροπος να πλενω τα πινελα μου! Δυστυχως εχω ξανακουσει αρνητικα σχολια για το gel eyeliner και κριμα που θα το πεταξετε αλλά επιβεβαιώνω τα θετικά σχόλια για αυτό της essence! Ζηλεψα τον ορο σμίλευσης σωματος απο freshline γιατι τον δοκιμασα σε travel και μου αρεσε αυτη η δροσια που αφηνε στο δερμα μου,ενιωθα οτι εκανε δραση.......αλλα η τιμη του απαγορευτική! Τέλεια παρουσιαση κοριτσια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ πολύ, Angie! Πόσο χαιρόμαστε όταν συμφωνούμε!

      Διαγραφή
  2. Το Leave In (Rinse Out) Conditioner της Bumble and Bumble το γλυκοκοίταζα όταν πήγα Λονδίνο και για κάποιον περίεργο λόγο δε το πήρα. Την επόμενη φορά δε θα μου γλιτώσει χαχαχ
    Θα συμφωνήσω και για την μάσκαρα της εταιρίας Benefit. Προσωπικά πρέπει να την περάσω 3 φορές για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Ωραία empties κορίτσια :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα! Την επόμενη φορά που θα πας Λονδίνο να περάσεις πρώτα από εδώ να σου δώσουμε μία λίστα γιατί μετά διαβάζουμε τα haul σου και λιώνουμε (κρίμα είναι! χιχι!)
      Από τη Benefit θέλουμε να δοκιμάσουμε την τελευταία mascara τη Roller Lash, αλλά μετά τη They're Real το φοβόμαστε λιγάκι!
      Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  3. Σουπερ !!!Τα σαπουνακια δεν τα εχω δοκιμασει απο τον Παπουτσανη και μαλλον ηρθε η ωρα χαχαχα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάνουμε εμείς, Αθανασία, τόσους μήνες με τόσα empties posts; Πλύση εγκεφάλου για τα σαπουνάκια Papoutsanis! χαχαχαχα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πολλά πολλά καλλυντικά ζητώ!!! Καλό καλοκαίρι κορίτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μια φορά ατελείωτα και απολαυστικά τα empties σας! χιχι Τη μάσκαρα της Erre Due θα ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά το σκέφτομαι γιατί είναι αδιάβροχη... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design