26.5.15

Estee Lauder Spring Bazaar Haul 2015!

Το σκεφτήκαμε, το ξανασκεφτήκαμε, το ξανασκεφτήκαμε και τελικά υποκύψαμε στον πειρασμό και πήγαμε για μία ακόμη φορά στο ανοιξιάτικο bazaar της Estee Lauder.

Φέτος όμως για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία, τις ουρές και την αναμονή αποφασίσαμε να πάμε τη δεύτερη εβδομάδα και απογευματινές ώρες, λίγο πριν το κλείσιμο. Σίγουρα η ποικιλία δεν ήταν η ίδια (κυρίως στα προϊόντα μακιγιάζ), αλλά δεν περιμέναμε δευτερόλεπτο και κάναμε τις αγορές μας με πολύ μεγαλύτερη ευκολία.


Αν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται, να σου πούμε πως το bazaar γίνεται στα γραφεία της εταιρείας, Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων στο Χαλάνδρι (δίπλα στη στάση μετρό Χολαργός) και φέτος θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο 30/5 που σημαίνει πως ακόμη προλαβαίνεις.

Μπορείς να βρεις αρκετές high end εταιρείες σε πολύ χαμηλές τιμές, κυρίως προϊόντα από limited edition συλλογές, αποχρώσεις που δεν υπάρχουν πλέον, sets δύο ή και περισσότερων προϊόντων, αλλά και άλλα ευρείας χρήσεως που υπάρχουν ακόμη στα καταστήματα.

Πάμε λοιπόν να σου δείξουμε τα πραγματάκια που διαλέξαμε εμείς.

Πρώτη στάση ήταν στο stand της Estee Lauder.


Ta προϊόντα skincare που επιλέξαμε ήταν στη wish list μας εδώ και αρκετό καιρό. Πήραμε λοιπόν το serum Even Skintone Illuminator στα 50 ml (29 ευρώ) και την κρέμα ματιών Advanced Night Repair Eye στα 15 ml (19 ευρώ).


Διαλέξαμε ακόμη δύο προϊόντα μακιγιάζ από την Estee Lauder, την πούδρα Invisible Powder Makeup στην απόχρωση 1CN1 Ecru (12 ευρώ) και την υγρή σκιά Pure Color, Stay-on Shadow Paint στην απόχρωση 03, Pink Zinc (6 ευρώ), super σταθερή και ιδανική για βάση οποιασδήποτε σκιάς.


Τέλος, βρήκαμε το Bronze Goddess, Shimmering Body Oil Spray, στα 45 ml (19 ευρώ). Είναι ξηρό λαδάκι με υπέροχες λάμψεις και μυρίζει καλοκαίρι, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς.

Επόμενη στάση το stand της Clinique.


Πήραμε το Daily Essentials Set (25 ευρώ), ένα σετάκι με πέντε προϊόντα καθημερινής φροντίδας σε ειδικό μέγεθος.  Το set περιλαμβάνει τα Liquid Facial Soap, Clarifying Lotion, Dramatically Different Moisturizing Gel, Take the Day off, Makeup Remover και All about Eyes, eye cream.


Συνεχίζοντας με προϊόντα περιποίησης της Clinique, διαλέξαμε την κρέμα ματιών Repairwear Anti-Gravity στα 15 ml (15 ευρώ), το σαπούνι καθαρισμού Liquid Facial Soap Mild στα 200 ml (9 ευρώ) και τη μάσκα προσώπου Turnaround Instant Facial Masque στα 75 ml (12 ευρώ).


Ξέρεις πόσο αγαπάμε τα foundation της Clinique. Δεν γινόταν λοιπόν να αφήσουμε πίσω μας το Perfectly Clear Makeup (9 ευρώ).


Βρήκαμε και ένα ήδη πολύ αγαπημένο προϊόν, το αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος με lime και κυδώνι από τη σειρά Body Nutrients της Bioten στα 250 ml (2 ευρώ). Πόσο δροσερό άρωμα!


Στο stand της Bobbi Brown ανακαλύψαμε ένα μικρό θησαυρό, το Shimmer Brick Compact στην απόχρωση Apricot (12 ευρώ).


Η τελευταία όμως αγορά μας ήταν αυτή ομολογούμε που μας ενθουσίασε περισσότερο. Πήραμε (εις διπλούν) το άρωμα της Jo Malone White Jasmine & Mint στα 100 ml (23 ευρώ). Το πόσο τέλεια, δροσερά, ανάλαφρα και καλοκαιρινά μυρίζει δεν μπορούμε να σου το περιγράψουμε. το ερωτευτήκαμε απλά.

Αυτές ήταν λοιπόν οι δικές μας αγορές από το ανοιξιάτικο bazaar. Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν βλέπεις τίποτα από MAC (αν έχεις διαβάσει το αντίστοιχο post για το χειμερινό bazaar, λογικά αναρωτιέσαι), πρέπει να σου πούμε πως κυριολεκτικά δεν είχε μείνει τίποτα, πέρα από μερικά foundations και concealers σε πολύ πολύ σκούρες αποχρώσεις.

Περιμένουμε να μας πεις πως σου φάνηκαν οι επιλογές μας και φυσικά αν έχεις κι εσύ δοκιμάσει κάτι από αυτά. Εσύ θα το επισκεφτείς αυτή τη φορά το bazaar ή μήπως το επισκέφτηκες ήδη;

Μέχρι το επόμενο post

16 σχόλια:

  1. Η καρδιά μου σταμάτησε στιγμιαία μόλις είδα το Shimmer Brick κορίτσια!!! Να τα χαρείτε όλα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα! Το comment σου μας έφτιαξε τη μέρα! χαχαχα! Ευχαριστούμε πολύ! :*

      Διαγραφή
  2. pw pw yperoxa olaaa!! kai se teleies times!! edw sth thessalonikh tpt...... ginetai kathe xrono auto to bazzar sthn athina kai pote akrivws?kai einai akomh to bazaar?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται συνήθως δύο φορές το χρόνο, Νοέμβριο και Μάιο. Λειτουργεί ακόμη μέχρι και το Σάββατο. :)

      Διαγραφή
  3. Ωωωωωχ έχω καταζηλέψει! Θα τα έπαιρνα όοοολα εκτός απο τα προϊόντα της clinique γιατί ποτέ δεν μου ταίριαξαν, εκτός απο τηνυπέρτατη ενυδατική τους χιχιχι! Πραγματικά να τα χαρείς!!!!! Οι τιμές ήταν τόοοσο προσιτές! Φιλάκια!
    http://thebeautymixer.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! η clinique σαν περιποίηση μας ταιριάζει τέλεια. Δεν μας ξετρελαίνει συνήθως το μακιγιάζ της. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες αγορές! Να τα χαρείτε κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα χαρείτε τα πραγματάκια σας. Οι τιμές ήταν δελεαστικότατες!
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα όλα και σε τέλειες τιμές.. Να τα χαρείτε.. Το απόγευμα μπορείς να πάς χωρίς να έχεις το χαρτάκι προτεραιότητας? Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως αν πας αργούτσικα δεν χρειάζεσαι χαρτάκι, αφού δεν είναι κανείς απ'έξω. Ευχαριστούμε! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Μεγειά κορίτσια!!!!!!!!
    Εγώ πήγα την Παρασκευή και πήρα μόνο το Bronze Goddess!!Δεν με ενθουσίασε κάτι άλλο!!
    Του χρόνου πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Αααα! Την έκανες κι εσύ τη βόλτα σου! άντε και του χρόνου λοιπόν!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραία πραματάκια και σε καλές τιμές, να τα χαρείτε κορίτσια μου! Εγώ δεν πηγαίνω σε bazaar, εκθέσεις ομορφιάς κτλ. παρόλο που βρίσκεις καλές τιμές, με πιάνει το κεφάλι μου με τόσο κόσμο! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις κι άδικο για τον πονοκέφαλο. Βέβαια αν έχεις παρέα έχει και το χαβαλέ του! Φιλάκια!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design