18.4.15

Collective Easter Haul!

Έχουμε αρκετό καιρό να ετοιμάσουμε haul post κι έτσι μαζεύτηκαν αρκετά πραγματάκια που αγοράσαμε τους τελευταίους δυο περίπου μήνες και μέσα στις διακοπές του Πάσχα κι έτσι σκεφτήκαμε να σου τα δείξουμε όλα σε ένα collective Πασχαλινό haul post.



Από τα βερνίκια νυχιών της σειράς Rich Color της Golden Rose είχαμε μόνο μία απόχρωση. Μας άρεσαν όμως πολύ σαν σύσταση, απόδοση και διάρκεια κι έτσι όταν αποφασίσαμε να ανανεώσουμε λιγάκι τη συλλογή μας επιλέξαμε δέκα πανέμορφα χρώματα και το Top Coat για matte αποτέλεσμα. Είναι και πολύ οικονομικά.


Τα set πινέλων από το ebay είναι πλέον πολυσυζητημένα, οπότε σκεφτήκαμε πως ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσουμε κι εμείς. Επιλέξαμε ένα set δέκα πινέλων (πέντε προσώπου και πέντε ματιών) με συνθετική τρίχα και πλαστική λευκή λαβή. Είναι πολύ απαλά και βολικά. Το set κόστισε περίπου 13 ευρώ.


Εκμεταλλευτήκαμε την έκπτωση -30% που είχαν αυτή την περίοδο αρκετά καταστήματα καλλυντικών και αγοράσαμε κάποια drugstore, αλλά και κάποια high end προϊόντα που είχαμε πολύ καιρό τώρα στη wish list μας. Επιλέξαμε λοιπόν αρκετά foundations που θέλουμε να δοκιμάσουμε με την ελπίδα ότι πλέον θα καταλήξουμε σε ένα που θα μας ταιριάζει ιδανικά.


Το DiorSkin Nude είναι ένα foundation σε compact μορφή με creme-gel υφή. Είναι το μόνο που έχουμε ήδη ξεκινήσει αν δοκιμάζουμε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Μόλις το τεστάρουμε αρκετά, θα σου ετοιμάσουμε εννοείται και review post.


Το Miracle Cushion της Lancôme είναι το πρώτο Δυτικό foundation με Ασιατική νοοτροπία. Είναι ουσιαστικά ένα υγρό προϊόν εμποτισμένο σε ένα σφουγγαράκι.


Το UV Protective Stick foundation της Shiseido είναι σε πρακτική stick μορφή, είναι ανθεκτικό στο νερό και έχει και SPF 30.


Για το Anti-Blemish Solutions Liquid MakeUp από την Clinique έχουμε ακούσει τα καλύτερα ι έτσι ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.


Επιλέξαμε επίσης το Extreme Cover Cream Foundation της Erre Due. Δεν το είχαμε προσέξει μέχρι που η κοπέλα στο stand της εταιρείας επέμεινε να το δοκιμάσουμε έστω στο χέρι μας. Μας εντυπωσίασε η κάλυψη που προσφέρει, αλλά και το πουδρένιο του αποτέλεσμα.


Τελειώνοντας με τα προϊόντα προσώπου, αγοράσαμε το Infallible Mattifying foundation της LOreal. Είναι η σχετικά νεότερη matte εκδοχή και οι αγαπημένες μας youtubers του εξωτερικού το έχουν χαρακτηρίσει ως το καλύτερο drugstore foundation. Γι’αυτή την αγορά λοιπόν φταίει το YouTube.


Επιτέλους προστέθηκε στη συλλογή μας και το Double Wear concealer της Estee Lauder. Το foundation της σειράς είναι ακόμη εννοείται στη wish list.


Πήραμε και δύο ακόμη από τα αγαπημένα μας μολύβια ματιών από τη σειρά Waterproof Luxury Eye Pencils της Erre Due. Είναι οι αποχρώσεις 03 και 23 και είναι δύο αποχρώσεις του καφέ-σοκολατί που μας αρέσει πολύ στα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά μακιγιάζ.


Το Diorshow Maximiser Lash Plumping Serum είναι ένα λευκό primer βλεφαρίδων που το χρησιμοποιείς πριν τη mascara. Το χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό και είμαστε απλά ενθουσιασμένες. Δεν θα σου πούμε εδώ περισσότερα γιατί θα μιλήσουμε σύντομα αναλυτικότερα γι’αυτό.


Θυμάσαι ότι είμαστε στην αναζήτηση της τέλειας mascara; Στα πλαίσια αυτής της αναζήτησης λοιπόν ξελογιαστήκαμε από την υπέροχη συσκευασία της Grandiose mascara από τη Lancôme και τώρα ανυπομονούμε να τελειώσουμε κάποιες από αυτές που έχουμε ήδη ανοιχτές για να τη δοκιμάσουμε.


Εξαιρετικά reviews διαβάσαμε και για το Lasting Drama Gel Eyeliner της Maybelline και όταν το βρήκαμε με λιγότερα από 5 ευρώ δεν γινόταν να μην το αγοράσουμε.  


Οι ανοιχτοί πόροι στην περιοχή της μύτης είναι μεγάλος μπελάς. Αγοράσαμε τις δύο εκδοχές των Cleansing Nose Pore Strips από τη Beauty Formulas και ελπίζουμε πως θα βοηθήσουν.


Πήραμε επίσης την απαραίτητη κεφαλή καθαρισμού του αγαπημένου μας Clarisonic που πρέπει να την αλλάζουμε κάθε τρεις μήνες. Η κεφαλή που χρησιμοποιούμε είναι αυτή για επιδερμίδες με διεσταλμένους πόρους.


Ξαναπήραμε το δοκιμασμένο και αγαπημένο μας scrub σώματος Banana Miracle Sugar Body Exfoliator από τη Donna Valente.

Περνώντας στις fashion επιλογές μας τώρα, πήραμε ένα ζευγάρι sneakers-flatforms με ανοιξιάτικο floral σχέδιο και ένα ζευγάρι heel-sneakers σε blue-jean απόχρωση με λευκά palm trees.



Τέλος, αγοράσαμε ένα floral τεράστιο και βολικότατο πορτοφόλι και μία σκούρα μπλε cross-body τσάντα από τα Strativarious.



Αυτά ήταν τα πραγματάκια που επιλέξαμε να προσθέσουμε εμείς στο μπουντουάρ και τη ντουλάπα μας τον τελευταίο καιρό. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Για ποιο θα σε ενδιέφερε να μάθεις περισσότερα σε ένα review post; Ποιο ήταν το τελευταίο προϊόν που πρόσθεσες εσύ στη συλλογή σου;

Μέχρι το επόμενο post

16 σχόλια:

  1. Τα βερνίκια θα τσεκαριστουν πολύ γρήγορα μια που έρχεται καλοκαίρι, γιατί έχουν ωραίες αποχρώσεις. Το doublewear conciler εμένα που ειμαι ανοικτοχρωμη μου ταίριαξε πολυ. Ή grandiose είναι απίθανη, αλλά ακόμη αγαπώ την lashprincesess essence περισότερο!χαχα. Το infallible πραγματικα αξίζει περισσότερο απο την τιμή του!! Το αγόρασα με έκπτωση πριν λίγο καιρό και ενω χρησιμοποιούσα το true match l'oreal, το άφησα ,γιατί με την πρωτη δοκιμη το infallible με κέρδισε! Το απολεπιστικο σωματος θέλω να το τσεκαρω, γιατί οτι δοκιμαζω με κανει να ξαναγυριζω σε αυτά του thebodyshop! Καλοφορετα όλα και καλη άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ πολύ!
      Τα βερνίκια αξίζουν σίγουρα, έχουν πολλές περισσότερες αποχρώσεις για να διαλέξεις και κοστίζουν μόλις 2 ευρώ! Μακάρι να μας ταιριάξει το infallible γιατί και η τιμή του είναι λογική. Αν και λατρεύουμε τα body butters της The Body Shop, τα scrubs της δεν τα έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Μάλλον πρέπει! Το συγκεκριμένο πάντως είναι πολύ καλό, το έχουμε πάρει πάνω από δύο φορές και επίσης οικονομικότατο. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. το ότι δεν έχω κανένα μανό από τη σειρά της golden rose??? χαχαχ. Το make up από loreal θα το πάρω κάποια στιγμή γιατί έχω ακούσει ότι είναι χωρίς spf και θα ναι ιδανικό για βράδυ :D. με γεια σας όλα :* <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ, Εφάκι! Χάνεις! Αυτή είναι νομίζουμε η καλύτερη σειρά της στα βερνίκια! <3

      Διαγραφή
  3. Με γεια σας κορίτσια! τι να πρώτο σχολιάσω? υπέροχες οι αγορές σας! μου άρεσε πολύ το πορτοφόλι και περιμένω να δω την άποψη σας για την μάσκαρα του Dior γιατί την θέλω. Τα μολύβια και το eyeliner σταθερή αξία και τα χρώματα που διαλέξατε στα βερνίκια υπέροχα! Έχω κάνει ποστ για το Infallible και το Anti-Blemish αν θέλετε να τα τσεκάρετε. Φιλιά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ πολύ! Το primer των βλεφαρίδων από Dior είναι εξαιρετικό! Χαιρόμαστε πολύ που σου άρεσε το Infallible. (Δεν βρίσκουμε το post για το Anti-Blemish, βάλε κανένα link!) Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα, θέλω και review σχεδόν για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήρατε πολλά και ωραία πραματάκια, με γεια!! :) Έχω κάψει κόσμο με αυτό το σετ πινέλων από ότι βλέπω χαχαχα, εγώ τα έχω σε ροζ! Θέλω πολύ να πάρω το foundation της L'Oreal και περιμένω τη γνώμη σας για το cream foundation της Erre Due, ακούγεται ενδιαφέρον! Το μπανανο-απολεπιστικό το είχα τσεκάρει κάποτε στα Χόντος και μυρίζει θεϊκά!!

    Φιλάκια κορίτσια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία προϊόντα όλα! Μας βάζετε για άλλη μια φορά σε πειρασμό και πόσο θα αντέξουμε δεν ξέρω! :P Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε, να σας βάλουμε λιγάκι κι εμείς σε πειρασμό να δικαιολογήσουμε και το ρόλο μας ως beauty bloggers! χαχαχα! :P Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Aχ, όλα φαίνονται τέλεια και βλέπουμε αρκετά ήδη αγαπημένα μας ανάμεσα στα ψώνια σας! :D

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design