3.3.15

Empties – February 2015!

Γέμισε ξανά η σακουλίτσα με τις άδειες συσκευασίες μας κι έτσι είμαστε πάλι εδώ για να σου πούμε την ολοκληρωμένη γνώμη μας για τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε μέχρι την τελευταία σταγόνα.



Έλα λοιπόν να τα δούμε ένα ένα παρέα.

Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire Garnier
Τελειώσαμε ένα νεράκι micellaire από τη Garnier για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικότατο στην αφαίρεση του μακιγιάζ. Δεν ερεθίζει τα μάτια και μας κράτησε πραγματικά για πολλές χρήσεις. Το μόνο αρνητικό που βρήκαμε είναι ότι παρόλο που λέει πως είναι άοσμο, άφηνε στο πρόσωπό μας μία μυρωδιά σαν πολυκαιρισμένο νερό (αν αυτό βγάζει νόημα :P )

Clean Girls Body Wash – Soap & Glory
Χρησιμοποιήσαμε και 500 ml από το αφρόλουτρο Clean, Girls της Soap & Glory. Η συσκευασία έρχεται με βολικότατη αντλία και έχει super girly vintage αισθητική. Μας άρεσε τόσο που δεν θέλουμε να την πετάξουμε. Το προϊόν περιέχει εκχυλίσματα ορχιδέας και βανίλιας και το άρωμά του είναι ένας συνδυασμός λουλουδιών και φρεσκάδας. Εκτός από καθαριστικό, είναι και αρκετά ενυδατικό. Μακάρι να τα βρίσκαμε και στην Ελλάδα!

Repair Therapy Shampoo – Syoss
Άδειασε και το Syoss σαμπουάν μας με κερατίνη. Υπόσχεται πως επαναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και αποτρέπει το σπάσιμο. Δεν είναι κακό, αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο. Μυρίζει ευχάριστα και η συσκευασία του είναι τεράστια (750 ml.)

Soap Bars, Aromatics – Papoutsanis
Χρησιμοποιήσαμε και το Φεβρουάριο τρία σαπουνάκια από τη σειρά Aromatics του Papoutsani, δύο στο άρωμα marine (θαλασσινή αύρα) και ένα στο άρωμα musk (βανίλια Μαδαγασκάρης.) Ξέρεις, απλά δεν θα σταματήσουμε να τα αγοράζουμε. 

Υδρόφιλο Βαμβάκι – Care & Δίσκοι Ντεμακιγιάζ – Pom Pon
Στα λίγο πιο βαρετά, αλλά απαραίτητα, τελειώσαμε μία συσκευασία βαμβάκι και τους αγαπημένους μας δίσκους ντεμακιγιάζ από την Pom Pon

Ασετόν – Sunrise
Τελείωσε και ένα ασετόν που μάλλον είχαμε βρει σε κάποιο mini market της γειτονιάς σε ώρα ανάγκης. Δεν ήταν άσχημο, αλλά μάλλον απλά ΟΚ.

Phytobaume Color Protect, Express Conditioner – Phyto
Με εκχύλισμα grapefruit και οξέα ιβίσκου αυτό το conditioner μαλλιών από τη Phyto μας άρεσε πολύ. Αφήνει τα μαλλιά μας ευκολοχτένιστα, απαλά και λαμπερά. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα conditioner;

Extra Delicate Deo Spray – Neutro Roberts
Ξέρεις, αυτό είναι από τα αγαπημένα μας αποσμητικά και το αγοράζουμε ξανά και ξανά. Είναι σε μορφή spray, έχει πουδρένιο άρωμα και πολύ καλή διάρκεια.

Coconut Foam Bath – Ventus
Τελειώσαμε και ένα αφρόλουτρό από τη Ventus με άρωμα καρύδα. Το βρίσκουμε στο φαρμακείο. Μυρίζει πραγματικά τέλεια και κάνει απολαυστικότατο αφρό. 

Express Beauty with Sea Lavender – Apivita
Χρησιμοποιήσαμε ένα φακελάκι από μία αγαπημένη μας μάσκα της Apivita. Είναι η μάσκα με θαλάσσια λεβάντα από τη σειρά Express Beauty. Έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι πολύ ενυδατική και δροσιστική.

Express Beauty with Green Clay – Apivita
Άλλη μία μάσκα προσώπου από την Apivita που χρησιμοποιήσαμε είναι αυτή με την πράσινη άργιλο. Αν έχεις μικτή/λιπαρή επιδερμίδα, δεν γίνεται να μην την αγαπήσεις. Είναι βαθιά καθαριστική και αφήνει την επιδερμίδα matte.

Anti-Thirst Gel Mask – Erre Due
Δοκιμάσαμε και ένα φακελάκι από τη δροσιστική μάσκα ενυδάτωσης για μικτά/λιπαρά δέρματα από την Erre Due και μας άρεσε πολύ. Είναι σε μορφή gel και περιέχει υαλουρονικό οξύ και αλόη. Χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση και αφήνει στο δέρμα μια απολαυστική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Hesperides Eye Contour Serum – Fresh Line
Τελειώσαμε ένα serum ματιών από τη σειρά Εσπερίδες της Fresh Line. Είναι ένας αποσυμφορητικός και αναζωογονητικός ορός ματιών που υπόσχεται πως καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Ομολογούμε πως δεν μας ξετρέλανε. Είναι υπερβολικά λεπτόρευστος, σχεδόν σαν νερό, γεγονός που δεν τον κάνει ιδιαίτερα εύχρηστο και έχει λιγάκι παράξενο άρωμα (για το γούστο μας) που θυμίζει μάλλον μπαχαρικά. επιπλέον, δεν είδαμε κάποια εμφανή βελτίωση στους μαύρους κύκλους.

Color Save SP Shampoo – Wella
Χρησιμοποιήσαμε και ένα travel size σαμπουάν της σειράς SP από τη Wella. Υπόσχεται πως προστατεύει την κερατίνη και τη λάμψη του χρώματος. Ούτε μας απογοήτευσε, ούτε μας ενθουσίασε και δεδομένης της τιμής του δεν νομίζουμε ότι θα το αναζητήσουμε σε κανονικό μέγεθος. 

Gentle Eye Make-Up Remover, Camomile – The Body Shop
Δυστυχώς τελείωσε και το ντεμακιγιάζ ματιών μας από τη σειρά Camomile της The Body Shop. Βασικό του συστατικό όπως φαντάζεσαι το χαμομήλι, που το κάνει ιδανικό για ευαίσθητα μάτια. Μυρίζει αρκετά έντονα χαμομήλι επίσης. Αν και είναι ήπιο, καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς κόπο και τρίψιμο. Πιθανότατα θα το ξαναπάρουμε όταν τελειώσει αυτό που χρησιμοποιούμε τώρα. 

Express Gold with Bilberry – Apivita
Χρησιμοποιήσαμε και ένα φακελάκι κρέμας απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο από τη σειρά Express Gold της Apivita. Οξέα φρούτων από το μύρτιλλο, κόκκοι από jojoba και αμύγδαλο, μέλι, λάδι ελιάς και αιθέριο έλαιο λεβάντας ενώνονται σε αυτή την απολεπιστική κρέμα που δεν γινόταν να μην γίνει αγαπημένη μας. Προσφέρει απαλή απολέπιση και αφήνει το δέρμα απαλό, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Party Nights Dry Shampoo – Girlz Only
Για άλλη μια φορά ένα Girlz Only dry shampoo στα empties μας. Σου έχουμε ξαναπεί τη γνώμη μας για τα ξηρά σαμπουάν. Στη ν πιο-πολυάσχολη-δεν-γίνεται καθημερινότητά μας είναι μία σωτήρια λύση ανάγκης. Ta Girlz Only μας αρέσουν πολύ, αν και νομίζουμε ότι βρήκαμε κάποιο εξίσου αποτελεσματικό σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. More soon.

Talc Sensation Anti-Perspirant – Nivea
Δεν είμαστε ιδιαίτερα fans των αποσμητικών σε μορφή roll-on, αλλά το συγκεκριμένο από τη Nivea πραγματικά μας άλλαξε γνώμη εύκολα. Μυρίζει φρεσκάδα και Άνοιξη. Έχει εξαιρετική διάρκεια και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Σίγουρα θα είναι μία από τις επόμενες αγορές μας.

Anti Dandruff Purifying Shampoo – Insight
Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα ξηροδερμίας τον τελευταίο μήνα και μας συνέστησαν το συγκεκριμένο σαμπουάν. Περιέχει βιολογικά εκχυλίσματα θυμαριού, φασκόμηλου και δεντρολίβανου. Υπόσχεται πως έχει αντισηπτικές, εξισορροπιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για το ερεθισμένο δέρμα. Έχει ευχάριστο άρωμα και όντως καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα του κεφαλιού, αλλά δεν έχει κάποιο πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Honey Fiber Mask – Sephora
Χρησιμοποιήσαμε μία ακόμη υφασμάτινη μάσκα των Sephora, αυτή με το μέλι αυτή τη φορά. Είναι θρεπτική, εξισσοπιστική και πολύ πολύ ενυδατική. Βρίσκουμε τις υφασμάτινες μάσκες των Sephora αποτελεσματικές και πολύ εύχρηστες και σίγουρα θα συνεχίσουμε να τις αγοράζουμε.

Nectar Facial Serum – Fresh Line
Είμαστε λάτρεις των serum προσώπου και το συγκεκριμένο της σειράς Νέκταρ από τη Fresh Line το λατρέψαμε. Απορροφάται άμεσα, έχει εμφανή αποτελέσματα και αφήνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και ελαστική και κυρίως μυρίζει μαγικά! Έχει άρωμα από πικραμύγδαλο και μέλι και δεν μπορούμε να φανταστούμε ωραιότερο άρωμα για να μας ξυπνά το πρωί. Σίγουρα θα το αγοράσουμε ξανά σύντομα.

Flower Bar Hand Cream – Alessandro
Τελειώσαμε μία κρέμα χεριών από την  Alessandro με λουλουδένιο άρωμα amazonia. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει τα χέρια μας απαλά και ενυδατωμένα.

Hydrating Face Mask – Aroma
Ναι, άλλη μία μάσκα προσώπου! Δεν ήταν άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει. Είναι εμπλουτισμένη με αμινοξέα και βιταμίνες, έχει διακριτικό, ευχάριστο άρωμα και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί. 

Face Scrub with Apricot – Apivita
Τελείωσε δυστυχώς και το αγαπημένο μας αυτή την περίοδο απολεπιστικό προσώπου με κόκκους από κουκούτσι βερίκοκου από την Apivita. Απολεπίζει την επιδερμίδα απαλά, αλλά αποτελεσματικά και μυρίζει ονειρεμένα και φρουτένια βερικοκάκι.

Healthy Mix Foundation – Bourjois
Για το τέλος κρατήσαμε το μόνο προϊόν μακιγιάζ που καταφέραμε να τελειώσουμε το Φεβρουάριο. Είναι το Healthy Mix Foundation από τη Bourjois στην απόχρωση 52, Vanilla. Δουλεύεται εύκολα, προσφέρει μέτρια κάλυψη και έχει φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα. Αν έχει λιπαρή επιδερμίδα, δεν θα στο προτείναμε γιατί δεν καταφέρνει να κρατήσει τη λιπαρότητα μακριά για αρκετή ώρα. Αν όμως έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα, πρέπει να του δώσεις μία ευκαιρία δοκιμής.

Κάπου εδώ τελείωσαν τα προϊόντα που τελειώσαμε εμείς μέσα στο Φεβρουάριο. Μήπως έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; εσύ πιο προϊόν κατάφερες να τελειώσεις τον προηγούμενο μήνα και σίγουρα θα αγοράσεις ξανά;

Μέχρι το επόμενο post


27 σχόλια:

  1. πολυ ωραια τα empties σας!!εχω δοκιμασει αρκετα απο αυτα!! αν θλτε ριξτε μια ματια & στα δικα μου ''σκουπιδακια'' http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/empties-2015.html φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Φυσικά θα έρθουμε να δούμε και τα δικά σου!

      Διαγραφή
  2. Το νερακι της garnier το χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο, δεν το συγκρίνω με το bioderma..όμως δεν μου φανηκε να έχει αυτη τη μυρωδια. Σκεφτόμουν να πάρω το healthy mix αλλα ευτυχώς που δεν το πηρα γατι εχω λιπαρη επιδερμίδα.. φιλιαα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να είχε κάτι μόνο το δικό μας νεράκι; Χμμμ... ποτέ δεν ξέρεις! Από πιο foundation είσαι ικανοποιημένη ως τώρα;

      Διαγραφή
  3. Πολλα και ωραια τα empties σας! Το σαμπουαν για την ξηροδερμια μου εκανε εντυπωση και θα το αναζητησω! Κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια, πολύ όμορφο post! Η κρέμα μαλλιών της Phyto είναι από τις αγαπημένες μου, την αγοράζω ξανά και ξανά, όπως και οι μασκούλες από Sephora! Θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε την κρεμούλα χεριών από Alessandro! Έχω δοκιμάσει μόνο 2-3 βερνίκια και μου αρέσουν πολύ! Τα Girlz only τα αγαπώ πολύ! Παίρνω το χρυσό για ξανθά μαλλιά και πραγματικά πολλές φορές με έχει σώσει!! Φιλιά πολλά, να έχετε ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ, Μαρτίνα! Χαιρόμαστε όταν έχουμε κοινές αγάπες! :*

      Διαγραφή
  5. Εννοείται αγοράζω κι εγώ σαπουνάκια Παπουτσάνης!Σήμερα μόλις άνοιξα ένα marine!
    Το roll on nivea μου άρεσε κι εμένα αρκετά!Φιλάκια κορίτσια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ου λαλα!!! πόοοοσα emptieeees! κάτσε να θυμηθώ!!! αυτό με χαμομήλι από body shop θέλω αφάνταστα να δοκιμάσω αυτό σε βαζάκι που ναι σα πηχτό λαδάκι και είναι πέρφεκτ για ντεμακιγιάζ!!! λατρέυω τη μυρωδιά του χαμομηλιού οπότε ανυπομονώ να βάλουν κάποια προσφορά και να το τσιμπήσω ^^. Το scrub με billberry θέλω πολύ να το δοκιμάσω :D αγαπώωωωω τα empties!! φιλιά όμορφες :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς την επόμενη φορά θα πάρουμε αυτό που είναι βουτυρένιο. Όλη η σειρά του χαμομηλιού είναι εξαιρετική. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. exw dokimasei oles tis maskes p teleiwsate apo apivita k mporw n pw pws tis agapw!! to neraki apo garnier olo thelw n t dokimasw alla pote dn uparxei st hondos tis perioxis m k pernw panta kapoio allo!! polu wraio post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάσκες από Apivita όντως αγάπη. Το νεράκι το βρίσκεις και στα super market. Δεν το συγκρίνουμε με το bioderma, αλλά είναι μία πολύ καλή οικονομική εναλλακτική.

      Διαγραφή
  8. Δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν κανένα, αλλά μου έκανε κλικ το απολεπιστικό Express Gold with Bilberry και σίγουρα θα το αναζητήσω σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ένα έχω να πω... Αχ αυτά τα soap & glory! Πολύ κρίμα που δεν τα βρίσκουμε στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσα καταφέρνετε και τελειώνετε κάθε φορά, ζηλεύω!! Το αποσμητικό της Nivea το έχω αγαπήσει και εγώ και πρόσφατα το πήρα και σε roll-on, αλλά και σε spray για να έχω στοκ! Η μάσκα με άργιλο από Apivita είναι αγαπημένη! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεε, μην ξεχνάς πως είμαστε δύο. Αυτή η μανία με τα stock! Πόσο σε καταλαβαίνουμε.

      Διαγραφή
  11. to sabouan gia tin pitirida apo pou to pires ? to psaxnw se kapoia hondos alla den to xei !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τέλεια όλα!!!! οι μάσκες apivita , sephora και το αποσμητικό, καθώς και το αφρόλουτρο ventus είναι πάντα στα ντουλάπια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τελεια τα empties σας κοριτσια!!εχω μια απορια τα προιοντα αυτα που δειχνετε να χρησιμοποιειτε απο κοινου ;Και κατι αλλο η μασκα erre due θυμαστε ποσο κοστισε ;;Φιλια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ! Δεν μένουμε μαζί κι έτσι δεν είναι εύκολο πρακτικά να μοιραζόμαστε προϊόντα, άσε που έχουμε τελείως διαφορετικές ανάγκες, άλλο τύπο επιδερμίδας και μαλλιών. Κάποια λοιπόν τα τελειώνει η μία και κάποια η άλλη. Η μάσκα της Erre Due κοστίζει περίπου 2,5 ευρώ τα δύο φακελάκια. Φιλιά!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design