20.12.14

Unboxing Memebox Superbox #67 Holika Holika!

Σήμερα ανοίγουμε παρέα άλλο ένα κουτάκι από τη Superbox σειρά του Memebox. Αν είσαι καινούρια στην παρέα μας και δεν έχεις ακούσει κάτι για το Memebox ακόμη,  θα βρεις όλες τις απαραίτητες εισαγωγικές πληροφορίες στο πρώτο μας σχετικό post εδώ.



Το σημερινό κουτί μας λοιπόν είναι ένα κουτί αφιερωμένο αποκλειστικά σε προϊόντα της εταιρείας Holika Holika, μίας πολύ γνωστής Κορεάτικης εταιρείας καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, που εμάς μας έχεις ακούσει σίγουρα να την αναφέρουμε ξανά γιατί έχουμε αγαπήσει τη BB cream της.





Στο θέμα μας όμως. To Ηolika Holika κουτί μας περιείχε οκτώ προϊόντα σε full size συσκευασίες και πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Neon Beam Nails
Ένα βερνίκι νυχιών με τυχαία επιλογή από τέσσερις πιθανές αποχρώσεις. Εμείς πετύχαμε την 06 Sky Pole που σίγουρα από τις υπόλοιπες ροζ - πορτοκαλί επιλογές μας αρέσει πολύ περισσότερο. Το βρίσκουμε όμως αρκετά καλοκαιρινό σαν χρώμα γι’αυτό και θα μείνει να περιμένει το καλοκαίρι για να γνωριστούμε καλύτερα. Το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για ένα βερνίκι με effect που λάμπει στο σκοτάδι και γίνεται εντονότερο neon στο φως του ήλιου.


Aqua Petit Jelly Starter
Είναι ένα από τα προϊόντα που για μας κάνουν όλο το κουτάκι να αξίζει μια και θέλαμε πολύ να το δοκιμάσουμε. Αρχικά, όπως βλέπεις, έρχεται σ’αυτή τη super cute και girly συσκευασία. Είναι λοιπόν ένα ροζ primer προσώπου σε μορφή gel που περιέχει μέντα και ροζ πέρλες. Υπόσχεται πως ενυδατώνει άμεσα, επαναφέρει τη φυσική λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα και φυσικά πως κάνει το μακιγιάζ μας να διαρκεί ακόμη πολύ περισσότερο. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Aloe 99% Soothing Gel
Το συγκεκριμένο gel περιέχει 99% βιολογικό εκχύλισμα aloe vera. Δεν είναι λιπαρό και υπόσχεται πως ενυδατώνει, καταπραΰνει, δροσίζει και αναζωογονεί. Έτσι είναι πραγματικά πολυχρηστικό.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία μαλλιών, κρέμα προσώπου και ματιών, aftershave gel, ή κρέμα σώματος. Plus, έρχεται σε super πρωτότυπη συσκευασία που μοιάζει με το φύλλο του φυτού της αλόης. 


Sweet Cotton Pore Cover Powder
Σε αυτή την πιο γλυκιά πεθαίνεις συσκευασία κρύβεται μία πούδρα σε ελεύθερη μορφή που υπόσχεται πως καλύπτει τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος και ‘κλειδώνει’ το μακιγιάζ στη θέση του και αφήνει μεταξένιο τελείωμα. Πολλά υποσχόμενο προϊόν, δεν συμφωνείς;


Jewel-light Waterproof Eyeliner
Είναι ένα μαλακό μολύβι ματιών που δουλεύεται πολύ εύκολα. Μόλις όμως στεγνώσει είναι πολύ σταθερό. Για το αν είναι αδιάβροχο, όπως ισχυρίζεται, δεν έχουμε ακόμη άποψη. Εμείς πετύχαμε μία αρκετά πρωτότυπη απόχρωση του καφέ με πράσινους-λαδί υποτόνους και ελαφρύ shimmer


Heartfull Moisture Lipstick
Είναι ένα κραγιόν σε όμορφη συσκευασία με πρωτότυπο σχήμα καρδιάς. Είναι όμως το μοναδικό προϊόν που μας έχει ως τώρα απογοητεύσει, πριν καν το χρησιμοποιήσουμε, από όσα βρήκαμε στα Memebox κουτάκια μας. Κι αυτό γιατί, πρώτον, έφτασε σε εμάς σπασμένο και δεύτερον, είναι θεωρητικά full size, αλλά είναι μικροσκοπικό. Κατά τα άλλα, είναι πολύ ενυδατικό με μέτρια απόδοση χρώματος και η κόκκινη απόχρωση στο δικό μας κουτάκι είναι η Kissing



Jewel-light Shimmer Eyes
Άλλο ένα προϊόν μακιγιάζ από τη Jewel-light σειρά στο κουτάκι μας. Είναι μία μονή σκιά στην απόχρωση Yoghurt, που είναι μία πολύ απαλή μπεζ απόχρωση με ελαφρύ shimmer. είναι πολύ φορέσιμη και θα μας βολέψει σίγουρα τις μέρες που επιλέγουμε ένα φυσικά no-makeup makeup look

Soda Pore Cleansing BB Oil
Κι αυτό είναι για εμάς ξεκάθαρα το πιο ενδιαφέρον προϊόν στο κουτάκι μας. Είναι ένα λαδάκι για βαθύ καθαρισμό των πόρων. Περιέχει ελαιόλαδο και αργανέλαιο και έρχεται σε βολική συσκευασία με αντλία. Υπόσχεται πως αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, αναπλάθει τα κύτταρα και δρα καταπραϋντικά για το ερεθισμένο δέρμα. Φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Αυτά λοιπόν είναι τα περιεχόμενα του Holika Holika Superbox μας από το Memebox. Ta οκτώ full size προϊόντα που περιέχει έχουν αρχική αξία περίπου $75, ενώ μας κόστισε μαζί εμ τα μεταφορικά περίπου $38.

Πως σου φάνηκε; Περιμένουμε τα σχόλιά σου και τις εντυπώσεις σου.

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις τη βόλτα σου στο ροζ κόσμο του MEMEBOX, αρκεί ένα click εδώ.

Μέχρι το επόμενο post






6 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design