17.12.14

Mini MAC Haul!

Αυτό το haul post δεν έχει σκοπό τόσο να σου δώσει ιδέες για γιορτινές αγορές και δωράκια, όπως άλλα haul posts που θα έρθουν τις επόμενες μέρες.


Αυτό το haul λοιπόν είναι απόδειξη του τι παθαίνουν οι beauty bloggers που δεν χρειάζονται να ψωνίσουν, αλλά περνάνε μπροστά από τη MAC σε περίοδο εκπτώσεων. 




Είναι εμφανές, βέβαια, ότι συγκρατηθήκαμε πραγματικά πολύ κι έτσι πήραμε μόνο τρία πραγματάκια που δεν είχαμε δοκιμάσει ως τώρα. Αν εσύ τα έχεις δοκιμάσει, θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τη γνώμη σου.


Πρώτη μας επιλογή είναι το Lingering, το πασίγνωστο μηχανικό μολύβι φρυδιών της εταιρείας και ανυπομονούμε να δούμε πόσο θα μας βολέψει, αλλά και αν θα έχει καλύτερη διάρκεια από τα αρκετά οικονομικότερα μολύβια φρυδιών που χρησιμοποιούσαμε ως τώρα. 




Αμέσως μετά διαλέξαμε, τι άλλο; Ένα κραγιόν. Τα χρώματα της limited edition εορταστικής συλλογής φέτος δεν μας ενθουσίασαν ιδιαίτερα και έτσι διαλέξαμε το Chili. Ανήκει στη matte σειρά και είναι ένα κόκκινο κεραμιδί που συνδυάζεται εύκολα με πολλά μακιγιάζ.


Και τελευταία επιλογή μας είναι ένα επίσης πολυσυζητημένο προϊόν που θέλαμε εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσουμε. Είναι το Paint Pot από τη σειρά Pro Longwear. Επιλέξαμε την απόχρωση Soft Ochre μία φυσική απόχρωση πολύ κοντά στο χρώμα των βλεφάρων μας για να τη χρησιμοποιήσουμε ως βάση για τις σκιές. Ελπίζουμε να λειτουργήσει ΟΚ και στα δικά μας βλέφαρα.

Αυτές είναι οι τελευταίες επιλογές μας από τη MAC και φυσικά μόλις τα δοκιμάσουμε για λίγο καιρό θα σου πούμε αναλυτικότερα τη γνώμη μας. Αν όμως εσύ έχεις αγαπήσει ή μισήσει κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να μας το γράψεις στα σχόλια.

Μέχρι το επόμενο post


11 σχόλια:

  1. Το Chili ήταν από τα πρώτα μου Mac κραγιόν, είναι πολύ ιδιαίτερο, το λατρεύω! Επίσης, σας καταλαβαίνουμε, είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανείς εκπτώσεις στην MAC, χαχα! Φιλάκια πολλά! <3
    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραία! Το αγαπημένο μου είναι το κραγιόν!!

    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ps. Giveaway στη σελίδα μου! www.facebook.com/miouprincesslovespink

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γειά σας!!!!
    Ο Άι Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος.

    www.marenabeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθε και θα ξαναέρθει! Τι να πρωτοφέρει και αυτός! χιχιχι Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. με γειάαααααα!!!! το κραγιόν ειδικά φαίνεται σούπερ και θα ναι ό,τι πρέπει για εορταστικό μακιγιάζ!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία όλα, μεγειά! Πείτε μας εντυπώσεις για το μολύβι φρυδιών, γιατί ακόμα δεν έχω βρει ένα 100% αγαπημένο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσει review όταν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design