26.11.14

Unboxing MEMEBOX Superbox #66 TONY MOLY!

Άλλο ένα unboxing post για να ανοίξουμε μαζί ένα superbox MEMEBOX, αυτή τη φορά αφιερωμένο αποκλειστικά σε μία από τις πιο γνωστές Κορεάτικες εταιρείες, την Tony Moly. Η Tony Moly είναι γνωστή όχι μόνο για την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για τις πρωτότυπες και cute συσκευασίες, που ομολογούμε πως μας εντυπωσίασαν.






Τα superboxes περιέχουν πάντα μόνο full size προϊόντα και στο δικό μας βρήκαμε εφτά.


Πάμε λοιπόν να τα δούμε πιο αναλυτικά.


Delight Tint Crayon, No 05, Neon Orange
Είναι ένα κραγιόν σε μορφή stick. Η δική μας απόχρωση είναι ένα έντονο neon πορτοκαλί, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι τόσο ενυδατικό που μας θυμίζει περισσότερο lip balm και έχει μέτρια απόδοση χρώματος.


                                                  Egg Pore Shiny Skin Soap
Αποκτήσαμε λοιπόν δύο ακόμη αυγουλοσαπουνάκια. (Τα προηγούμενα βέβαια ήταν άλλης εταιρείας.) Αυτά τα σαπουνάκια σε σχήμα αυγού έχουν πέντε δράσεις: ενυδατώνουν θρέφουν, καθαρίζουν σε βάθος, ελέγχουν τη λιπαρότητα και τους πόρους. Πολύ ενδιαφέρουσα μας φάνηκε η διαδικασία παραγωγής τους. Φτιάχνονται από πραγματικά αυγά που μένουν μέσα σε ξύδι για περίπου δύο εβδομάδες, με μία διαδικασία που μεγιστοποιεί τις ποσότητες ασβεστίου, βιταμινών και αμινοξέων που βρίσκονται στα αυγά.


Back Gel Liner Long Brush
Είναι ένα gel eyeliner σε μία πολύ όμορφη γκρι-καφέ απόχρωση. Έρχεται με το δικό του πολύ εύχρηστο πινελάκι και έχει αδιάβροχη φόρμουλα. Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη αν και στεγνώνει γρήγορα. Μόλις στεγνώσει είναι απίστευτα σταθερό.

Luminous Goddess Aura Beam
Έχεις προσέξει το τέλειο λείο λαμπερό δέρμα που έχουν πάντα οι Ασιάτισσες; Αυτή η κρέμα είναι ένα από τα μυστικά τους όπλα. Έχει gel υφή και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνη της ή να την αναμείξεις με την αγαπημένη σου BB cream. Δίνει στο πρόσωπο ομοιομορφία και μία λάμψη υγείας.


Mini Peach Lip Balm
Είναι ένα lip balm με ροδάκινο και shea butter. Έρχεται σε συσκευασία mini ροδάκινο και μυρίζει μοναδικά φρουτένια, ενώ ενυδατώνει τα χείλη ικανοποιητικότατα. 


Panda’s Dream White Magic Cream
Είναι μία ενυδατική κρέμα που υπόσχεται να επαναφέρει τη λάμψη και τη ζωντάνια ακόμη και στις πιο θαμπές επιδερμίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η γλυκιά panda συσκευασία και το ελαφρύ φρουτένιο άρωμα της δίνουν σίγουρα extra πόντους.


Apple Tox Smooth Massage Peeling Cream
Αυτό το μηλαράκι είναι ένα προϊόν διπλής χρήσης.  έχει λεπτούς κόκκους και λειτουργεί σαν απολεπιστικό, αφού όμως κάνεις ελαφρύ μασάζ σε στεγνό δέρμα, το αφήνεις για περίπου 30 δευτερόλεπτα να λειτουργήσει και σαν μάσκα express πριν το ξεβγάλεις. Περιέχει εκχύλισμα πράσινου μήλου και papaya και είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

Αυτά λοιπόν περιείχε το Tony Moly κουτάκι μας. Κόστισε μαζί με τα μεταφορικά περίπου $38 ενώ τα προϊόντα που περιείχε κοστίζουν περίπου $75.

Μας άρεσε αρκετά. Εσένα πως σου φάνηκε; Περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ τι βόλτα σου ανάμεσα στα ροζ κουτάκια, θα τα βρεις όλα εδώ.

Μέχρι το επόμενο post



12 σχόλια:

  1. Τι όμορφα που είναι.! Πρώτη φορά τα βλέπω. Είναι έτοιμα πακέτα η διαλέγεις εσύ και φτιάχνεις το δικό σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι έτοιμα κουτάκια. Το περιεχόμενο είναι έκπληξη, αλλά διαλέγεις το γενικό τους θέμα, πχ. νύχια, χείλη, ευαίσθητη επιδερμίδα, μάσκες, κλπ. :)

      Διαγραφή
  2. Eιναι απιθανο μολις το παρελαβα κ εγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζουμε πως μέχρι τώρα είναι από τα αγαπημένα μας. Καλές δοκιμές! :)

      Διαγραφή
  3. τελειο κουτακι κοριτσια..καλα ποσα πηρατε?? το ξετιναξατε το memebox..χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μου άρεσε αρκετά το συγκεκριμένο και είχε αρκετά που ήταν στη wishlist μου από Tony Moly!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα που έχουμε ανοίξει εμείς. Εννοείται πως έχουμε ήδη δει το unboxing viideo σου! Και εννοείται πως είσαι υπεύθυνη για τη MEMEBOX εξάρτησή μας! χιχι!

      Διαγραφή
  5. Αυτά τα Mermebox μου έχουν κλέψει την καρδιά, τι τέλειες συσκευασίες..
    Wishlist και αυτά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα! Αυτή η wishlist σου όλο και μεγαλώνει, Δεσποινάκι!

      Διαγραφή
    2. Επικύνδινα και δεν έχω κ χώρο :P χαχαχαχα... καλά να είμαστε!!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design