21.10.14

Essence: Φθινοπωρινά Νέα!

Σήμερα σου έχουμε νέα προϊόντα μακιγιάζ (και όχι μόνο) από μία εταιρεία που ξέρουμε ότι αγαπάς όπως κι εμείς γιατί έχει μικρούς θησαυρούς σε χαμηλές τιμές. Θα σου μιλήσουμε λοιπόν για τα προϊόντα που πρόσθεσε η Essence στη συλλογή της για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα και είχε την καλοσύνη να μας στείλει κάποια από αυτά για να τα δοκιμάσουμε.



Πάμε λοιπόν να τα δούμε παρέα!



Liquid Ink High Shine & Liquid Ink Matt Eyeliner
Αγαπάς τις κλασικές εμφανίσεις με eyeliner ή την πιο pin up εκδοχή του; Δύο νέα προϊόντα έρχονται για να σε βάλουν σε νέο δίλλημα. Δύο υγρά eyeliner σε μαύρο χρώμα, αλλά με διαφορετικά τελειώματα, ένα με έντονη λάμψη και ένα τελείως matte. Τα πινελάκια τους είναι πολύ βολικά όποιο πάχος γραμμής και αν επιλέξεις και είναι και τα δύο απίστευτα σταθερά. Είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα της εταιρείας, αλλά μάλλον πρέπει να ομολογήσουμε πως το matte απέκτησε αμέσως μια λίγο πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Αν ψάχνεις νέο αγαπημένο eyeliner, δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς. (3,59 €)



Metal Glam & 3D Eyeshadows
Μένοντας στο μακιγιάζ των ματιών, δοκιμάσαμε τη σκιά  Νο 18, Choc Chic από τη σειρά Metal Glam. Η σειρά περιλαμβάνει 19 αποχρώσεις και η συγκεκριμένη είναι ένα καφέ-σοκολατί με απίστευτα μεταλλικό, γυαλιστερό εφέ. Εμείς μάλλον δηλώνουμε fans των matte αποχρώσεων, αλλά αν εσύ θέλεις ένα λαμπερό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αξίζει μια δοκιμή.
Δοκιμάσαμε επίσης τη διπλή 3D σκιά ματιών, στην απόχρωση 07, Irresistible Fullmoon Flash, μία σαμπανιζέ και μία γκρι απόχρωση. Αν τις εφαρμόσεις κανονικά, έχουν μέτρια απόδοση και σατινέ αποτέλεσμα. Αν όμως τις χρησιμοποιήσεις με βρεγμένο πινελάκι, γράφουν έντονα και πιο μεταλλικά. Στο ξαναείπαμε, εμάς η πολύ λάμψη δεν μας τρελαίνει, αλλά φέτος είναι trend πώς να το κάνουμε. (3,19 €)
Tip: Η ανοιχτόχρωμη σαμπανιζέ δίνει πολύ όμορφη λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κόκκαλο του φρυδιού. 


Lash Princess Mascara
Η θηλυκή συσκευασία σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Το βουρτσάκι είναι σίγουρα ιδιαίτερο με πρωτότυπη καμπύλη. Κάνει την εφαρμογή εύκολη και το αποτέλεσμα, χωρίς να είναι δραματικό ή πολύ έντονο, δίνει όγκο. (4,19 €)



Glossy Lipbalm - Raspberry Sorbet
Ένα νέο ‘αδερφάκι’ στη σειρά glossy lipbalms, το sorbet βατόμουρο. Έχει ελαφριά υφή και δίνει ένα πολύ απαλό ροζ χρωματάκι φρεσκάδας και λάμψη στα χείλη. Φυσικά έχει λαχταριστό άρωμα βατόμουρο  και πραγματικά είναι πολύ ενυδατικό για τα χείλη. (1,29 €)



Longlasting Lipstick (matt effect)
Ναι! Στη σειρά μακράς διαρκείας της Essence προστέθηκαν δύο νέες matte αποχρώσεις. Αγαπάμε τόσο πολύ τα matte χρώματα στα χείλη! Εμείς δοκιμάσαμε την κόκκινη απόχρωση, Νο 14, Adorable Matt και σίγουρα θα αναζητήσουμε και τη nude. Έχουν κρεμώδη φόρμουλα και βελούδινο matte αποτέλεσμα. (2,89 €)

Lipliner
Αν θέλεις να δοκιμάσεις μόνο ένα προϊόν από την Essence, σίγουρα πρέπει να διαλέξεις τα μολύβια χειλιών της. Κυκλοφορούν σε εννέα χρώματα και τα θέλουμε όλα. Το Νο 14, Femme Fatale, είναι ένα ψυχρό κόκκινο που ταιριάζει τέλεια με το κόκκινο matte κραγιόν. Πολλή καλή απόδοση χρώματος, βουτυρένια εφαρμογή και extra διάρκεια. (1,29 €)



 Silky Touch Blush
Περνάμε στα μαγουλάκια. Το Silky Touch Blush, No 80, Autumn Peach, είναι μία όμορφη ροδακινή απόχρωση. Έχει πολύ ελαφριά απόδοση και απαλή υφή. Είναι ιδανικό για πρωινά μακιγιάζ, για να δώσει φρέσκια όψη στο πρόσωπο. (3,19 €)


Colour&Go Nail Polish & Nail Art Sparkle Sand Top Coat
Ώρα για νυχάκια! Δοκιμάσαμε μία ακόμη απόχρωση από τα βερνίκια της σειράς colour & go, το Νο 187, juicy love, ένα έντονο κόκκινο. Έχει τέλεια απόδοση χρώματος και πολύ βολικό πινελάκι, αλλά στα δικά μας νύχια τα βερνίκια της σειράς δεν έχουν πολύ καλή διάρκεια. (1,99 €)
Δοκιμάσαμε επίσης ένα top coat με το effect sparkle sand στην απόχρωση No 24, I feel glitty! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή και πάνω από οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών για να του δώσει το εφέ της άμμου, ένα αποτέλεσμα ελαφρώς matte και 3D. (2,49 €)


Gel Nails at Home
Η ιδέα του να έχεις επαγγελματικά περιποιημένα και κομψά νύχια στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείς την ειδικό, είναι σίγουρα δελεαστική. Τρία νέα προϊόντα λοιπόν προστέθηκαν στη σειρά Gel Nails at Home.
2in1 Primer & Cleanser
Είναι ένα πρακτικό διπλό προϊόν. Χρησιμοποιείται σαν primer πριν την εφαρμογή του gel, αλλά και σαν cleanser μετά. (3,59 €)
2in1 French Peel Off Gel Base & Top Coat
Άλλο ένα προϊόν με δύο χρήσεις. Δίνει στα νύχια τη ροζέ απόχρωση του γαλλικού μανικιούρ και φυσικά gel αποτέλεσμα και λειτουργεί σαν base αλλά και top coat. (3,79 €)
2in1 Clear Pell Off Gel Base & Top Coat
Είναι το αντίστοιχο προϊόν αλλά σε διάφανη απόχρωση. Το βάζεις κάτω και πάνω από το αγαπημένο σου βερνίκι, το ‘ψήνεις’ για 10 δευτερόλεπτα κάτω από τη λάμπα LED και έχεις μόνιμο gel μανικιούρ εύκολα και γρήγορα. (3,19 €)
Επειδή τα νύχια μας είναι ήδη αρκετά ταλαιπωρημένα και σε φάση ‘ανάρρωσης’, τα προϊόντα για gel είναι τα μόνα που δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Όταν όμως το κάνουμε, θα σου ετοιμάσουμε post με αναλυτικές οδηγίες.  

Αυτά είναι λοιπόν τα νέα της Essence για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα. Εσύ αλήθεια ποιο προιόν Essence θεωρείς must have; Περιμένουμε τα σχόλιά σου!

Μέχρι το επόμενο post


10 σχόλια:

  1. πολύ ωραία τα πραγματάκια..ενθουσιάστηκα με τις σκιές...και με το ρουζάκι! με γεια σας!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα!!! Η μασκαρα εχει μπει στην wishlist μου!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραιο post και πολυ ωραια τα νεα προιοντα,κραγιον και ρουζ θελω πολυ να τα δοκιμασω!!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Ειδικά τα matte κραγιόν ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις. Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. koritsia mou megeia sas,,,oi skies ekpliktikes, mou aresoun polu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα! Αγαπάμε Essence για την ποιότητα, αλλά και για την τιμή τους...Το ματ eyeliner νομίζω πως θα το τσιμπήσω αμέσως μόλις το βρω!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το matte eyeliner έρωτας αμέσως! Γενικά τα eyeliner thw Essence είναι κορυφαίο value for money.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design