2.9.14

Αγαπημένα Αυγούστου 2014!

Τα αγαπημένα Αυγούστου είναι εδώ κι αυτό σημαίνει πως επίσημα τουλάχιστον είμαστε στις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Το καλοκαίρι μας ήταν υπέροχο, ανυπομονούμε όμως για τα πρώτα φθινοπωρινά μακιγιάζ.



Ας αποχαιρετίσουμε λοιπόν τον Αύγουστο με τα προϊόντα που αγαπήσαμε περισσότερο.

#1 Satin Care Shave Gel - Gillette & Olay
Είναι ένα νέο σχετικά προϊόν της Gillette σε συνεργασία με την Olay. Είναι σε μορφή gel, αλλά μόλις έρθει σε επαφή με το νερό γίνεται αφρός. Κάνει το ξύρισμα παιχνιδάκι και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

#2 10 in 1 Multiaction Spray - ING
Η συσκευασία του είναι spray, αλλά είναι αρκετά κρεμώδες σαν υφή. Περιέχει τόσα πολλά ευεργετικά για τα μαλλιά συστατικά, όπως αργανέλαιο, μετάξι, κερατίνη, έλαιο macadamia. Το αγαπάμε πολύ γιατί αφήνει τα μαλλιά μας απαλά, ευκολοχτένιστα και λαμπερά. Plus, μυρίζει υπέροχα σαν φρεσκοκομμένη φρουτοσαλάτα. Διάβασε το review εδώ

#3 Wild Rose - Korres
Η 24ωρη ενυδατική κρέμα με εκχύλισμα από άγριο τριαντάφυλλο από τον Korre είναι η κρέμα που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στον Αύγουστο. Η συγκεκριμένη απευθύνεται σε μεικτές επιδερμίδες. Στο δικό μας super λιπαρό δέρμα είναι κάποιες μέρες λιγάκι βαριά, αλλά αν της δώσουμε μερικά λεπτά απορροφάται και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή. Εμάς μας αρέσει να τη χρησιμοποιούμε περισσότερο το βράδυ και πραγματικά μόλις την εφαρμόσουμε αισθανόμαστε την ενυδάτωση. Έχει έντονο μαγευτικό άρωμα τριαντάφυλλο.

#4 Serum - Panthenols
Είναι ο ενισχυμένος ενυδατικός ορός προσώπου και ματιών από την Panthenols και τον αγαπάμε. Είναι πολύ ενυδατικός, αλλά δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και απορροφάται χωρίς υπερβολές σε 10 δευτερόλεπτα. Έχει διακριτικό όμορφο άρωμα. Δεν νομίζω ότι θα το αλλάξουμε εύκολα. 


#5 Matte Lipstick No 17 - Seventeen
Είναι μία κοραλοπορτοκαλί καλοκαιρινή απόχρωση από τα αγαπημένα μας matte κραγιόν της Seventeen. Για μας είναι μία από τις καλύτερες drugstore σειρές κραγιόν ever. Έχει τέλεια απόδοση χρώματος, απόλυτα matte αποτέλεσμα και πολύ πολύ μεγάλη διάρκεια. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, σίγουρα αξίζει.

Αυτό ήταν το δικό μας top 5 προϊόντων αυτό τον Αύγουστο. Πάμε να δούμε και τρία extras.

 #6 Αγαπημένη λιχουδιά το Chunky Monkey από τα Ben & Jerrys. Παγωτό μπανάνα με καρύδι και κομματάκια σοκολάτας. Υπέροχο!

#7 Αγαπημένη σειρά το Pretty Little Liars. Κόλλημα, αρρώστια, ξενύχτι, αγωνία και ποιος είναι ο -Α δεν μάθαμε ούτε σε αυτή τη season. Άντε να περιμένεις τώρα μέχρι τον Οκτώβρη. Αν σου αρέσουν οι σειρές μυστηρίου με λίγο από American teen, μη χάνεις χρόνο και ξεκίνησε το.

#8 Αγαπημένο βιβλίο το Iris Folk and Fairy Tales Omnibus από τον Michael Scott. Είναι μία συλλογή από μύθους, θρύλους και παραμύθια της Ιρλανδίας και μας άρεσε πολύ.

Περιμένουμε να διαβάσουμε στα σχόλια τα δικά σου Αυγουστιάτικα αγαπημένα. Μην ξεχάσεις να μας πεις αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά που σου δείξαμε. 

Μέχρι το επόμενο post


17 σχόλια:

  1. Προχτές έφαγα chunky monkey μιαμ μιαμ!! Καλά το κραγιονάκι τέλειο, μου αρέσουν πολύ τέτοιες αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα κορίτσια...θέλω να δοκιμάσω τον όρο,φαίνεται πολύ καλός από τα λεγόμενα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα Ben & Jerry’s είναι κολασμένα νόστιμα!! Όσο για το κραγιονάκι τέλειο χρώμα και σύσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα κραγιόν της σειράς είναι υπέροχα. όντως τα Ben & Jerry's κόλαση!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα αγαπημένα !!! Τι υπέροχο χρώμα το κραγιόν !!! Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ενυδατική του Κορρέ με άγριο τριαντάφυλλο είναι από τις αγαπημένες μου!! Όσο για την matte σειρά της Seventeen, θαυμάζω τις υπέροχες αποχρώσεις και την τέλεια σύσταση των κραγιών!! Τον αφρό ξυρίσματος τον βάζω στα υπόψιν :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραιες επιλογες!
    Συμφωνω για την κρεμα με αγριο τριανταφυλλο δεν ειναι ιδανικη για την λιπαρη, ομως κανει πολυ καλη δουλεια απο αποψη ενυδατωσης και εχει υπεροχο αρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπεροχα ολα..και τα προϊοντα και οι σειρες και το βιβλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εννοείται ότι λατρεύω τη σειρά!!!! και το παγωτό!!!!και το κραγιόν χεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το spray για τα μαλλιά της ING είναι superrrr...!!! Οσο για το Pretty Little Liars τα λόγια είναι περιττά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design