26.7.14

Summer Treats by Lierac and Phyto!

Πριν από αρκετό καιρό χτύπησε την πόρτα μας ένα πακέτο με δύο νεσεσέρ γεμάτα beauty καλούδια από τις αγαπημένες μας Lierac και Phyto.



Και φυσικά δεν γίνεται να μη σου τα δείξουμε!

Hair Conditioner (Phyto)
Δύο ήδη δοκιμασμένα και αγαπημένα conditioner από τη Phyto. To Phytobaume Volume για όγκο σε λεπτά μαλλιά και το Phytobaume Éclat Couleur για λάμψη και χρώμα που διαρκεί σε βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Αναλυτικό review για το δεύτερο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Initiatic (Lierac)
Μία λεπτόρρευστη κρέμα για τις πρώτες ρυτίδες  και τις λεπτές γραμμές. Μη μας πεις πως δεν ακούγεται super ενδιαφέρον! Υπόσχεται επιδερμίδα ενυδατωμένη, πιο λαμπερή και λεία με matte αποτέλεσμα.

Mesolift Serum (Lierac)
Αντιγηραντικός ορός λάμψης, πλούσιος σε βιταμίνες με εκχυλίσματα από σαγκουίνι που χαρίζει φωτεινότητα και ζωντάνια στο πρόσωπο από την πρώτη κιόλας χρήση. Μυρίζει υπέροχα εσπεριδοειδή.

Hydra-Body Lait (Lierac)
Ροζ, ναι ροζ (!) γαλάκτωμα σώματος με εκλεπτυσμένες και δροσερές νότες από γάλα αμυγδάλου, λίτσι, καρύδα και βανίλια. Απόλυτα καλοκαιρινό. Προσφέρει ιδανική ενυδάτωση και αφήνει το δέρμα λείο και ελαστικό.

Huile Supreme (Phyto)
Είναι το προϊόν που ανυπομονούσαμε να δοκιμάσουμε περισσότερο από όλα. Λαδάκι για τα μαλλιά με βάση το έλαιο macadamia και με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης. Θρέφει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά και καταπολεμά το φριζάρισμα. Ποια δεν θα ήθελε πάντα απαλά και λαμπερά μαλλιά;

Dermaquillant Douceur (Lierac)
Είναι το νεράκι micellaire της Lierac για το οποίο σου έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και μάτια. Δεν περιέχει οινόπνευμα και είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα μολόχας και λιναριού. Απομακρύνει τέλεια το απλό μακιγιάζ. Θα θέλαμε όμως να είναι πιο ισχυρό και απέναντι στα αδιάβροχα προϊόντα.

Prescription (Lierac)
Από τη δερμοκαλλυντική σειρά της Lierac, την Prescription, δοκιμάσαμε τρία προϊόντα.

Τα δύο από τα τρία ανήκουν στην πράσινη κατηγορία, στα προϊόντα που απευθύνονται σε επιδερμίδες ενηλίκων με ατέλειες (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ανοιχτοί πόροι).

Το πρώτο είναι το Solution Keratolytique, ένα δροσερό στυπτικό διάλυμα που καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα αναζητήσουμε σε full size.

Το δεύτερο προϊόν, Fluide Matifiant, είναι μία λεπτόρρευστη κρέμα ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες. Είναι δροσερή με ελαφριά και μη λιπαρή σύσταση και προσφέρει ενυδάτωση και matte όψη.

Το τρίτο προϊόν ανήκει στη μπλε σειρά για ευαίσθητες και δυσανεκτικές επιδερμίδες. Το Serum Preparateur είναι ένας καταπραϋντικός ορός σε μορφή gel. Ο ρόλος του είναι να προετοιμάσει απαλά την επιδερμίδα για την κρέμα προσώπου που ακολουθεί και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά της.

Για πες μας, έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο προϊόν από τη Phyto και τη Lierac;

Μέχρι το επόμενο post


6 σχόλια:

  1. Λαχταριστά φαίνονται όλα τα προϊόντα! Το γαλάκτωμα σώματος το έχω και το συνδυάζω με το αντίστιχο ροζ scrub και τα απολαμβάνω κάθε φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται όλα υπέροχα σίγουρα θα δοκιμάσω τ ροζ κρεμούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαλλιά μου πραγματικά λατρεύουν τα προϊόντα της Phyto! Έχω δοκιμάσει την Initiatic από τη Lierac και είναι πολύ πολύ αγαπημένη!! Φιλάκια πολλά κορίτσια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design